המחזור הרביעי בפרמיירליג-ליברפול שוברת את הנאחס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏12/9/08.

1. בועז Member

איזה תוצאה מאכזבת. לראות את התחת השמן של בניטז ניצל שוב,הפעם מטעות של ההולנדי המעופף. טיפיקל ליברפול, מכוערת מכוערת מאוד.

2. איגור .פ. Member

מחצית סבירה לא התלהבתי ממנה ,שער טוב של טבז אחרי בישול בראבטוב שבשביל הפתיחה היה טוב.

דרק קיוט לא נמאס לו להחמיץ, איך אפשר להחמיץ ממצב כזה.
    במחצית השניה חובה להכנס את ג'רארד אולי הוא ישפר את המשחק של ליברפול.

מסכן בראון עם שער העצמי איך הכדור נגע בו,הוא הגיבור הטראגי של המחצית הראשונה.

IGI איפה בדיוק ראית פנדל?אני לא ראיתי שהגיע פנדל לשום קבוצה במחצית הראשונה?

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ונון טיפיקל ואן דר סאר.. יציאה איומה ונוראה שלו, מאוד מאוד לא מתאים לו, לווס בראון לא היה מה לעשות.

4. George Best Member

דקה שנייה, ברבה בועט וסקרטל עוצר את הכדור בידו, בוודאות.
    אחרי כך עוד אוהדי ליברפול בוכים על חוסר מזל מול היונייטד.
    השער האחרון שלהם מולנו היה ב2004 - עצמי של אושיי,
    היום זה עצמי של בראון.

5. Igi Member

חבל מאד שקבוצה שלא מצליחה לייצר מצב אחד במשך מחצית שלמה במגרשה הביתי יוצאת מהמחצית הזו עם שער.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה קורה לשחקנים המנוסים של היונייטד? מקודם ואן דר סאר, עכשיו גיגס עם טעות קשה, אנפילד גועש.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

...

8. איגור .פ. Member

ניצחון פשוט חשוב של ליברפול בסופו של דבר הגיע לה ,היא שיחקה יותר טוב מהיונייטד.

ההרחקה של וידיץ מטופשת בדקה ה90 ,אך היה מצחיק שהשופט שכח לרגע שהוא כבר הוציא לו צהוב במשחק הזה.אדום מוצדק לוידיץ.

מה שאני מקווה שהפציעה של מסצ'ארנו לא קשה.והוא ישחק השבוע באלופות.
    ליברפול בפתיחת עונה מצויינת 10 נק' מתוך 12 לעומת יונייטד 4 נק' מתוך9 האפשרויות שהיא יכלה להשיג ,לא שכחתי שיש לה משחק חסר מול פולהאם.

נראה אם ליברפול זה מקריות או שהיא באמת תתן פייט במאבק על האליפות.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלח לי אבל לא נראה לי שראינו את אותו המשחק.
    מחצית ראשונה שליברפול בכלל לא הגיעה למצבים ובגלל גול טיפשי היא לא ירדה למחצית בפיגור.
    ההרחקה של וידיץ', כמו כל השיפוט, היה ברמה נמוכה.
    וידיץ' עלה לכדור גובה, בצורה חזקה שמצדיקה שריקה לעבירה, אבל על מה בדיוק הכרטיס הצהוב השני?
    אולי ליברפול שלטה יותר במחצית השנייה, אבל מבחינת מצבים למעט ההחמצה של קאוט בסוף הענינים היו שקולים מאוד.

לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל המהירות והחוצפה של רונאלדו היו חסרים היום...

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קודם כל אני אתחיל מהנקודות החיוביות:
    *הבישול של ברבאטוב היה יפה.
    *הבעיטה של גיגס בדקה ה-60 אם הייתה נכנסת הייתה שער העונה.
    *תלבושת החוץ שלנו יותר יפה ממה שזכרתי.

ועכשיו לנקודות השליליות-בהתחשב בכך שבשבוע הבא אנחנו בברידג' סיכוי סביר שבשבוע הבא נהייה במרחק תשע נקודות מליברפול וצ'לסי. נכון, עם משחק חסר, אבל זה עדיין לא מצב סימפטי להיות בו כל כך מוקדם. מה שבלט במיוחד היום היה הרעב של ליברפול לעומת אי הרעב שלנו-הם ראשונים על כל כדור, הם נלחמים, יונייטד הציגה משחק אדיש ונרפה. רוני היה בלתי מורגש, ברבאטוב וטבז נעלמו אחרי הגול, סקולס וגיגס אנמיים, וההגנה הייתה איומה כמו שלא הייתה הרבה מאוד זמן. חוץ מריו כולם היו הרבה מתחת לרמתם הממוצעת. מי שכן אפשר לציין לטובה הם ריו כאמור, ונאני שקצת העלה את הרמה לאחר שנכנס.

סוף הרצף היה צריך להגיע מתישהו. זה לא כיף, זה לא נעים אבל שום דבר לא נמשך לנצח. מה שכן-יכול להיות שבסוף העונה נסתכל על המשחק הזה בתור נקודת מפנה בעונה של ליברפול.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/08
  11. Igi Member

מאכזב מאד, פשוט לא יאומן כמה שהפציעה של קאריק השפיעה על המשחק של היונייטד. ממחצית ללא מצבים לסקאוזרים, זה הפך למחצית שכולה שלהם. מאכזב במיוחד להפסיד משני שערים כ"כ מגוחכים, במיוחד כשדווקא שני השחקנים הותיקים, VDS וגיגס, עושים טעויות של טירונים, אבל ראיתי מישהו שאמר משפט נכון מאד- "גם תרנגול עיוור תופס מדי פעם גרגיר" ..אז כן, למרות שזה קורה לעיתים רחוקות(!), גם הגנבים מליברפול יכולים לפעמים להעניש את היונייטד על הטעויות שלהם.

ועכשיו אחרי משחקי חוץ בפומפי ובאנפילד, מגיע משחק בגשר ללא וידה. לא זכור לי מתי היה לנו לוח משחקים כ"כ קשה כבר בהתחלה...

12. Dakir Member

VDS שוער נהדר אבל תמיד יש לו במשחקים נגדנו את ה2 טעויות-3 של טירון.
    הפעם סוף סוף הוא אכל אותה מזה.

היינו הרבה יותר טובים,הרבה יותר חדים ובעיקר הרבה יותר רעבים.
    ניצחון מוצדק וכמה אירוני שמול אלופת אירופה אנחנו סוף סוף מתחילים לשחק כדורגל.

13. Bill Shankly Member

אח אח אאח אח ..... סוף סוף נצחון על מנצ'סטר וסוף וסוף גם הצדק הלך איתנו בניגוד למשחקים אחרים
    שהפסדנו לא בצדק נגד יונייטד ...

נצחון שמשחרר המון לחץ בקבוצה, נצחון שיתן יותר בטחון ואמונה לשחקנים, נצחון... נצחון... נצחון...
    אבל בסה"כ זה עוד 3 נקודות... הדרך עוד ארוכה ומפותלת בדרך לתואר האבוד ... בינתיים צריך רק להנות
    מנצחון המתוק של היום ...

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/08
  14. Raulito Madridista

משחק רע מאוד של מנצ'סטר היום. היא כבשה שער נפלא בדקה מאוד מוקדמת(מהלך מצויין של ברבאטוב שגם עשה בשכל ומסר כדור אחורה ולא כדור רוחב סתמי), והיה נראה שאם היא קצת תתאמץ אז גם השער השני יגיע וזה ייסגור את הסיפור, אבל יונייטד הלכה אחורה. רוני לא הורגש בעמדה החדשה שלו, וחבל שהוא מתבזבז שם. מה שכן, החילופים של פרגוסון לדעתי היו טובים, הוא עשה הכל כדי להשיג לפחות נקודה. ליברפול לא נתנה משחק גדול, ולפי דעתי היא עדיין בעטה יותר מידי קדימה בלי מחשבה, אבל גם היו לה דקות במחצית השנייה של כדורגל לא רע. המצטיין שלה היה מסצ'ראנו. מה שהרשים אותי בליברפול זה השקט שלה בחלק האחורי, ודבר נוסף - הקבוצה הצליחה לנצח למרות שטורס לא שיחק וג'רראד לא היה מספיק טוב בדקות בהן היה על הדשא. חבל שריירה הציג יכולת דיי בינונית, הוא הוחלף בצדק. בניון גם לא בלט יותר מידי פרט לבעיטה שלו לשער במהלך המחצית השנייה. אם יוסי היה שחקן יותר זריז הוא היה כובש, אבל לקח לו הרבה זמן להשתלט על הכדור. בסופו של דבר באבל הביא לליברפול את שער הניצחון וקטע בצורת ארוכה מאוד, אבל מגיעות מילים טובות גם לקאוט על הבישול. למרות זאת, אני עדיין חושב שמקומו על הספסל.

בקשר לשאר המשחקים -

הסיפור של רוביניו, שאותו יהיה מאוד מעניין לראות בסגנון משחק של ליגה אחרת, בה הדברים נעשים קצת יותר מהר, הוסיף הרבה עניין למשחק בין סיטי לצ'לסי, שגם ככה היה זוכה לכותרות רבות עקב כניסתו של אבו דאבי. אני חושב שמנצ'סטר סיטי בהחלט יכולה לעשות צרות לצ'לסי וגם לנצח אותה. הקבוצה הזו מאוד מוכשרת, וצ'לסי ללא אסיין היא קבוצה יותר חשופה במרכז השדה. בנוסף, סיטי תוכל לנצל את העובדה שקול ובוסינגווה כל הזמן תומכים בהתקפה, כדי לשחרר את רוביניו ושון רייט פיליפס לשטחים מתים. רוביניו ייתקשה במאבק ישיר נגד בוסינגווה, ברוב המשחקים שלו במדי ריאל מדריד הוא לא הסתדר כל-כך עם מגנים מהטופ, אבל מלבד המתפרצות הוא יוכל לתרום גם בתנועה החכמה שלו לעומק, דבר שמאוד השתפר אצלו בשנה שעברה. מבחינת סקולארי, אני חושב שאם קול לא יוכל לשחק אז מאלודה חייב לקבל את הצ'אנס. אני לא חושב שהוא נופל מקאלו למשל. מעניין אם ישנה אפשרות של מערך 4-3-3 אמיתי שיכלול שני קיצוניים, זאתאומרת גם את קאלו וגם את מאלודה. עוד משהו שרציתי להגיד בקשר לצ'לסי, רצוי שאנלקה יתחיל לעשות קצת יותר. המשחק הראשון שלו בליגה היה נהדר, אבל בשתי ההופעות האחרונות הוא היה רע מאוד. אם דרוגבה משחק הוא מבקיע.

ארסנל צריכה להוכיח שהניצחון על החביב על ניוקאסל היה קצת יותר מניצול של יריבה לא מאוזנת, ושאכן הקבוצה משתפרת. אני מקווה שוונגר יוותר על המערך שכולל שלושה קשרים במרכז, זה מיותר. אבואה או דנילסון חייבים לרדת לספסל ולפנות מקום לוולקוט שהיה נהדר במדי נבחרת אנגליה, וארסנל תוכל לנצל את המהירות האדירה שלו כדי לעשות דברים יפים במתפרצות. אם נאסרי לא יהיה כשיר, במקומו הייתי מצפה מוונגר לתת קרדיט לקרלוס ולה, שלדעתי הוא טוב יותר כקיצוני(זו העמדה בה בילה באוססונה בשנה שעברה) מאשר כחלוץ, משום שיש לו דריבל מצויין, אבל את התנועה לעומק או הסיומת לשער הוא צריך לשפר. ואן פרסי היה נהדר בניצחון על ניוקאסל והגיע הזמן שיראה קצת המשכיות. זהו משחק שבאמת מהווה מן מבחן מסויים עבור ארסנל של וונגר.

הגיע הזמן שטוטנהאם תשיג ניצחון ליגה ראשון העונה. במחזור שעבר נגד צ'לסי היא עמדה הרבה יותר טוב על המגרש, אבל עדיין מבחינת החלק ההתקפי היא קצת איכזבה, הקבוצה בקושי ואיימה על השער. ג'נאס וזוקורה צריכים לשחק בייחד במרכז השדה, אחרת כל האמצע של טוטנהאם יהיה פרוץ. מוזר מאוד שחואנדה ראמוס פועל בחוסר חוכמה, לשחק התקפי זה יפה, אבל לא צריך להתפרע יותר מידי, סביליה של ראמוס הייתה מציגה תמיד כדורגל איכותי עם הרכב מאוזן.

ניוקאסל צריכה להתגבר על הרבה מכשולים כדי לנצח את האל סיטי. דווקא אחרי פתיחת העונה סבירה, הגיע הזעזוע בין קיגאן לבין הנהלת הקבוצה וחבל. בנוסף, הקבוצה תיאלץ להתמודד שוב עם מחסור בקשרים יצירתיים – דאף ווידוקה בחוץ.

15. George Best Member

אולי היום יותר מתמיד אפשר להבין למה פרגי כ"כ סומך בעיניים עצומות על קאריק פעם אחר פעם,
    ומעלה אותו למשחק כ"כ קשה פיזית גם כשהקשר לא כשיר במאת האחוזים.
    תיקו היה משקף יותר, אבל את מי זה מעניין.
    השער העגום שליברפול כבשה(או יותר נכון - אנחנו כבשנו) פשוט שינה את כל המומנטום של המשחק,
    כי באמת שעד אז השני היה קרוב יותר מאשר שיוויון.
    עוד נקודה מדאיגה היא כשואן דר סאר משחק כשהשמש בעיינים שלו.
    מול שיטי וארסנל באולד טראפורד אשתקד חטפנו בגלל זה,
    היום טעות קשה שרק בנס לא הביאה לשיוויון מרגלי קויט, אבל לאחר מכן הגיעה הטעות הקטלנית.
    חצי שני שיחקנו לא טוב, ולליברפול הגיע לנצח בה למרות ששוב פעם אלמלא טעות גדולה שלנו זה לא היה קורה.
    אני הייתי רוצה לראות את פלטצ'ר ולא את גיגסי במחצית.דארן תמיד מצטיין במשחקים מול הגדולות.

קאריק על קביים, וידיץ' מורחק, נשבר הרצף מול החלאות, משחק הבא בגשר -
    יהיה טוב.