המחזור הרביעי בפרמיירליג-ליברפול שוברת את הנאחס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏12/9/08.

1. בועז Member

אני לא שונא אותו, הוא פשוט שחקן מלוכלך וזה היה מהלך מבחיל, אולי לפי החוקה היבשה בגלל שלא היה אחרון לא מגיע לו אדום, אבל מהלך שכולו גועל ומגיע לו שהוא הורחק

2. איגור .פ. Member

חוזר בי האדום לא מוצדק זה נראה שהשחקן של הסיטי זרק את עצמו

3. בועז Member

כן אני מכיר את החוקים.. מה איתך?

למי אכפת שהיה שם עוד שחקן, מגיע לטרי על העבירה הלא ספורטיבית בעליל הזו אדום.

4. KirkH Member

מה זה למי אכפת מהחוקים!? לא קבעו אותם בשביל משהו?

לעצור שחקן שדוהר לשער שלך זה מבחיל? מה רצית, שהוא ייתן לו לרוץ הלאה?

אפשר לחשוב ששחקנים עושים עבירות רק בטעות.

5. JR-Riquelme Member

החלטתי לראות את המשחק של סיטי-צ'לסי, עניין אותי לראות את רוביניו ואת הסיטי המתחדשים...
    רוביניו מתחילת המשחק רצה להוכיח לצ'לסי שהם טעו, הוא נותן משחק לא רע אבל באמת שאין לו עם מי לשחק. לא שיש לו מה לדאוג, בחלון העברות הקרוב כבר סיטי תחתים איזה 2 שמות מפוצצים לפחות.
    סאבלטה מגן חלש והוא לא תחליף ראוי לשחקן מצוין כמו צ'ורלוקה, מרכז ההגנה של הסיטי מאוד חלש עם ריצ'ארד דאן, הם יהיו חייבים למצוא שחקן ברמה גבוהה לעמדה הזאת אם הם רוצים להיות בצמרת.

6. בועז Member

אם טרי היה מקבל על זה צהוב, הוא שוב היה חומק מעונש כהרגלו. הרבה פעמים יש יותר מדי סלחנות למשחק המלוכלך של טרי , סוף סוף הוא קבל בעיטה בתחת על הגועל נפש שלו. ג'ו דהר לשער,רוצה לעצור אותו? יש דרכים יותר ספורטיביות לעשות את זה. אם בחרת ללכלך את הידיים, אל תצפה לחמוק מזה בלי עונש. אז מה אם זה עבד לך יפה מאוד עד עכשיו.

7. KirkH Member

העונש בין אם אתה רוצה או לא - קבוע בחוק. צהוב. לא אדום. אם החוק היה אומר אדום ג'וני לא היה מוריד אותו...

אולי נבטל גם את השער של בראמבל, בכל זאת לא יפה שנותנים לשחקן ללכת הבייתה עצוב בגלל שער עצמי.

8. George Best Member

אז כל עבירה במתכוון שווה כרטיס אדום?
    אתה יודע כמה פעמים שחקנים עושים עבירות במתכוון בידיעה שהם יקבלו את הצהוב?
    זה שזה לא יפה זה נחמד, אבל זה כדורגל ולא דוקים.
    העבירה של טרי שווה כרטיס אדום אם הוא אחרון, אבל היה שחקן הגנה נוסף מאחור.
    "למי אכפת מהחוקים" - אחלה, אני אוטוטו יוצא מהבית, אני אסע לי על 200 קמ"ש ואדרוס כמה חרדים כי אני לא כ"כ אוהב אותם.אולי לקינוח אני אגנוב לי כמה חולצות לקראת החורף.

עד שהתחלת לחזור לכתוב לעניין אתה שוב מקשקש.
    תיזהר, אני עוד אתחיל לרמוז לך לגבי קווין דיוויס, תוסיף עוד גול.

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/08
  9. spurs229 Member

א. שיוציא לו כדור בצורה נקייה.

ב. נראה לי שהחוק של אדום לשחקן האחרון בדרך לשער פשוט לא מובן נכון. שחקן שמונע הזדמנות בטוחה לשער ע"י עבירה, דינו הרחקה. וזה בהחלט מה שקרה במקרה הזה (וגם בצהוב הראשון של וידיץ' היום שהיה גם הוא אמור להיות, לדעתי, אדום).
    http://img254.imageshack.us/img254/4042/lotgwy3.Xxx
    שימו לב לסעיף החמישי.

ג. האם טרי היה באמת באופסייד בגול הראשון או שסתם דמיינתי?

10. KirkH Member

בדיוק בגלל החוק הזה - העבירה שווה צהוב ולא אדום!

כדי למנוע משחקן הזדמנות בטוחה לשער צריך להיות האחרון בדרך לשם. לעבור את ריקי קארבאליו ועוד ביום כמו היום, הופך את זה להזדמנות הכי לא בטוחה שיש.

11. איגור .פ. Member

לסיכום המשחק היה משחק טוב שער המשחק של רוביניו,מבחינתו זה טוב לפתוח עם שער ומשחק סביר+ שלו,הוא באמת צריך עוד שחקנים לצידו.אך מה שהכי חשוב בסיטי זה שהם חייבים לחזק את ההגנה ,ההגנה שלהם מאוד חלשה וחדירה,ואם הסיטי רוצים להגיע לאירופה עונה הבאה היא חייבת לעשות קניה של 4-5 שחקנים בינואר.

לגבי צ'לסי ה2-1 וה3-1 היו גם יפים,מהלכים קבוצתיים מאוד יפים.האדום של טרי מיותר אך גם לא מגיע לו,אמנם עשה עברה,אך לא עברה כזאת שמצדיקה אדום.

היית שבת מהנה שבירת מנחוס,שלושער של אדבאיור שהוא אשכרה מחליף טוב להנרי,ומשחק טוב של צ'לסי נגד הסיטי אני נהנתי מהשבת הזאת.

נקווה לצ'לסי יונייטד שבוע הבא ברמה גבוהה
    שבוע טוב לכולם

12. בועז Member

קווין דיוויס בהחלט מככב..

שוב, אמרתי שלפי החוק היבש לא צריך להיות אדום, אבל מגיע לג'ון טרי שסוףסוף מישהו שולח אותו להתקלח לפני הזמן. יותר מדי פעמים סולחים לו, הוא שחקן מלוכלך,העבירה שהוא עשה מכוערת ועצרה התקפה עם פוטנציאל מצויין, זו גם עבירה מאחור וגם ללא כדור, הוא כבר עבר אותו וטרי בתנועת המשך לנפילה שלו תפס אותו מאחורה, מגיע לטרי הפושע שנתפס סוף סוף, אולי זה ילמד אותו לקח. קירק- מה הקשר בארמבל?!! נראה לי שהתרגלת לראות פוטבול אמריקאי והתלחת לשלב את האלמנטים משם גם בפוטבול שלנו. טרי שחקן מלוכלך. אני שמח שהיה למישהו ביצים להעיף אותו על זה החוצה.

13. KirkH Member

בול עמד על הקו, ליד הקורה...

14. KirkH Member

אויי תפסיק לקשקש כבר. הלוואי שכל השחקנים בעולם היו מלוכלכים כמוהו.

אגב, אין לך בעייה עם הצלילה של ג'ו כדי לסייע להולסי להחליט? או שלדעתך זו העובדה שג'וני מלוכלך גרמה לברזילאי לעוף חמישה מטר קדימה אחרי שג'וני בקושי הצליח למשוך לו בחולצה?

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הגיע לנו פנדל, הגיע לדאן אדום, אבל אין לי טענות לאדום של טרי, אני בעד לחלק אדומים על דברים כאלה עם כל הכאב שבדבר שהוא מפספס את המשחק נגד יונייטד. טיפשות של טרי, עבירה מיותרת מאוד בצורה מאוד לא חכמה. זה ממש לא היה מלוכלך אגב, זה היה לא חכם.

massive win, מנצ'סטר סיטי באה עם התלהבות, בדקה ה-13 ההתלהבות קיבלה עוד זריקת מרץ אבל מזל שקרבאליו מהר מאוד צינן את הרוחות בסיטי אוף מנצ'סטר, למפארד במשחק טוב מאוד, לדקו יש נגיעות... ללקק את האצבעות, ג'וי קול עם בישול יפה לאנלקה, בקיצור משחק לא רע של הקבוצה, למפארד מלך.... איזה שער, כל כך אופייני לו, כל כך קטלני, כיף גדול. ניצחון חשוב במקום שהגדולות עוד יפסידו שם נקודות.