ג'וטה לא משחק בבלטה של פירמינו, זה כמו שתגיד שאין לנו מה לדאוג מפירמינו כי יש את מאנה. הוא צריך לשחק שם במקום פירמינו בהקדם האפשרי, בזה אין ספק בכלל. אגב, שחקן שנותן משחק נפל (ואן דייק או פאביניו לדוגמה) זה לא סיבה לדאגה, שחקן שנותן חצי שנה מזעזעת (וזה הרבה יותר מחצי שנה) זה האמא של כל הסיבות לדאגה.
מה אתה רוצה שאני אתאבד? היה צפוי חרבון של אדריאן אחרי שיצאתי להגנתו. הצחיק אותי. מותר לקבוצה להפסיד משחק פעם ב. קורה. אתם רואים מה קורה בליגה. זה לא מקרי וזו לא פעם אחרונה. אין הגנות, המשחקים הם שכונה רצינית. אנחנו בלי השחקנים הכי טובים שלנו. אליסון, הנדרסון ומאנה. פירמינו מבחינת אורן נכנס לרשימה של לוקאס ולוברן. עוד מעט תגיע מילת המפתח: גיס חמישי, כדי לחתום סופית את מעמדו החדש.
הכוונה דאגה מהמשחק. זה חדש לך שפירמינו נראה רע? מה ציפית שפתאום בן רגע הוא יחזור לעצמו. הבעיה היא האם המשחק של פאביניו או AA זו התחלה של מגמה או סתם משהו רנדומלי.
לא חדש אבל אני מצפה שמישהו יעשה עם זה כבר משהו, כרגע הוא הוא מסיים משחקים באופן קבוע והוא נראה הכי חלש בקבוצה. פאביניו היה מצוין במשחקים האחרונים וטרנט למעט לידס פתח את העונה בסדר גמור, המשחק הזה לא מעיד על מגמה שלילית מצידם בשום אופן. קלופ כאילו מתעקש להידרס עד הסוף עם החילוף הזה, עם כמה שקייטה חלש אנחנו צריכים כרגע פינישר וכל עוד פירמינו בחוד אין לנו את זה, מה גם שמינאמינו הוא לא השחקן שיעזור לייצב את הקישור הפריך הזה.
לקלופ ברור שפירמינו רע. ברור שעובר עליו משהו. זה לא סתם כושר רע גם לדעתי. זה יותר מדי זמן. הוא לא מחייך, הוא לא שמח, רואים שהוא לא נהנה לשחק ומשהו קורה איתו. קלופ מבין את זה ובוחר לתת לו להמשיך לשחק 90 דקות כל משחק ויהי מה. הוא לא יוריד אותו לספסל. הוא חושב שאם יש דרך להחזיר אותו לכושר זה על ידי ביטחון ומקום בהרכב. לא להושיב אותו בחוץ. זה מה יש.
אין שום סיבה שגומז ופירמינו יהיו על המגרש כרגע, זה כבר רק על קלופ. מחרידים. אני לא זוכר שחקן אצלנו בכושר כ"כ גרוע כמו פירמינו כבר שנים. ראינו ממנו עכשיו רצף של לדעתי 5-6 פעמים שהוא לא הצליח להשתלט על כדורים פשוטים. אשכרה הצלחנו להיות סיפור יותר גדול מיונייטד היום. מדהים.
החילוף של קלופ זה כוסות רוח למת, היה ברור שלא יהיה לו שום אימפקט הגנתי או התקפי. יש להפסיד ויש להפסיד. משום מה זה מרגיש שגם אם מפסידים לעיתים רחוקות זה תמיד חייב להיגמר בביזיון.