בירמינגהאם לא פעם ולא פעמיים מצליחה להביך את הגנת ליברפול עם כדורי גובה ברחבה, שחקני בירמינגהאם החמיצו לפחות 3 פעמים מצבים של 100 אחוז והם כנראה מתעקשים להפסיד את המשחק עם איזו הברקה של טורס או ג'רארד, ריינה לא היה צריך להיות יותר מערני כדי להתמודד עם כדורים נוחים מבחינתו. ג'רום גם כן חייב להתאפס, זה לא לעניין לבעוט ליציע פעם אחר פעם כאשר הוא כל כך חופשי לבעיטה מ-20-25 מטר, לפחות למסגרת....
אולי אם זיגיץ' היה על המגרש מוקדם יותר ומגיע למצבים הנוחים מאוד שהגיעו חבריו הנגרים בירמינגהאם יוצאת פה עם 3 נקודות. ההגנה של ליברפול הייתה עלובה היום, אם ביום הנתון הזה צ'לסי היא זאת שמול ליברפול זה נגמר בלפחות שישייה, כל כך הרבה פעמים ראש של בירמינגהאם פנוי ומאושר בלב הרחבה, הרחקות מצחיקות, כל כך הרבה שטחים לשחקני בירמינגהאם לבעוט מרחוק (נשבע לכם, אני בועט יותר טוב מהם), בקיצור, שהודג'סון יגיד תודה שמולו עמדה היום בירמינגהאם ולא קבוצה עם שחקנים קצת יותר איכותיים. ליברפול נראית רע מאוד.
אלוהים כמה אפרוריות בליברפול. קישור שמלבד ג'רארד (יום חלש) כולו נגרים בלי יכולת לעשות מהלך אחד שיפתח קצת את המשחק. ג'ו קול זה לא המשיח, וכשראיתי את יובאנוביץ' ומקסי אמרתי לעצמי שבטח מתגעגעים לבניון במרסיסייד. טורס לטעמי הרבה פחות אפקטיבי כחלוץ בודד, במחצית הראשונה הוא גם נתקע יותר מידיי באגף ובכלל הוא כ"כ לא חד בפעולות שלו. בהגנה אני אמשיך ואטען שג'ונסון זה חור מהלך, עוד רכש גרוע ויקר לרשימה של בניטז. בלי יום גדול של ריינה זה היה נגמר רע לליברפול, למרות שיש לציין שגם לדעתי הגיע לליברפול פנדל שלא נשרק. יכולת כזו ויונייטד תאכל אותם בלי מלח.
ראיתי עכשיו את התקציר של המשחק שלנו בגודיסון, איזה שריקת סיום הזויה של אטקינסון! כאילו מה, אתה לא רואה שזה באמצע התקפה? כמו לשרוק לסיום כשכדור קרן עושה את דרכו לרחבה.
זאת אומרת שהוא השאיר קבוצה שלא יורדת ליגה, ואחריו היא כן ירדה. אז אפשר להגיד שזאת אולי הייתה אחת הסיבות לנפילה לצ'מפיונשיפ. ליברפול פשוט על הפנים. הצמרת הגבוהה כבר מתחילה לברוח ואנחנו כולה אחרי המחזור הרביעי. הייתה תחושה של פתיחת דף חדש במרסיסייד אחרי ההחלפה של הודג'סון בבניטז, אבל בינתיים כגודל הציפייה גודל האכזבה. נכון שרק התחלנו, אבל ליברפול כבר מתאמנת ומשחקת כבר כמה חודשים תחת רוי והדברים היו אמורים להראות יותר טוב בהרבה ממה שהם עכשיו.
באמת הייתה לך ציפייה גדולה לקראת העונה הזאת? אני חושב שלא מפתיעה בכלל הצורה שבה אתם נראים. זה שבניטז הלך והודג'סון הגיע לא יתקן את כל הבעיות שיש לכם. ההנהלה עדיין אותה הנהלה ובצד המקצועי אני לא ראיתי אפילו בעיה אחת שנפתרה במהלך הקיץ, עדיין לוקאס משחק אצלכם תפקיד מרכזי, טורס נראה המשך ישיר למונדיאל, ג'רארד המשך ישיר לעונה שעברה וכולם יודעים שאם השניים האלה משחקים לא טוב ליברפול נראית לא טוב.
לוקאס לא משחק תפקיד מרכזי, ברגע שמיירלש ייכנס לעניינים לוקאס ידחק לקצה הספסל. אני לא רואה את מקרה אקווילאני חוזר כי מיירלש פותח את העונה כשהוא כשיר לגמרי ורק צריך להתחיל להשתלב בהרכב, אני חושב שנראה אותו כבר פותח בהרכב ע"ח לוקאס כבר ביום חמישי ואז גם בOT. מספיק כבר עם השטויות, יש כ"כ הרבה דברים שהם לא בסדר בליברפול, לא צריכים להתחיל להגיד שטויות כמו לוקאס הוא שחקן מרכזי אצלנו. אין לי מה להגיד על איך שנראינו אתמול פשוט כי ידעתי שניראה ככה. בחיי שאנחנו נראים בדיוק כמו בעונה שעברה, רק עם טורס הרבה פחות טוב. ברגע שמיירלש נכנס כל המשחק שלנו השתנה ושכבנו על השער של ברמינגהאם ב10 הדקות האחרונות, שחקן מצוין שעושה המון תנועה טובה ללא כדור, מוסר חד ומגיע למצבים ברחבה.
טוב אז היום ישוחק המשחק ,שינעל את המחזור הרביעי בין סטוק סיטי שתארח את אסטון וילה. נכון שזה משחק כמו שאומרים ש""דורש" תקו בעיניי רבים. אבל אני באמת ב 90% סטוק תנצח היום, עם סגל השחקנים שלה המלא בפוטנציאל היא צריכה להשיג נקודות ראשונות העונה בבית. ונכון שוילה קבוצה חזקה והציגה תוצאות טובות חוץ מההשפלה בניוקאסל אבל אני חושב שעדיין וילה עם כל הכבוד תיהיה השנה קבוצה במקום10-7 לא יותר גבוה מזה.
או.קיי. ומצד שני צ'לסי אחרי ארבעה מחזורים עם לא פחות מ-17 שערי ליגה, נתונים שאפילו במשחקי הפיפה או הפרוו-אבולושיין נראים כמוגזמים. בליגת 'הפח' בספרד, כפי שרובכם מכנים אותה, לא היו נתונים כאלה גם בעונת הטרבל של בארסה(09\2008). צ'לסי כלל לא מתאמצת כדי לכבוש, היא משחקת בחצי הילוך ומבקיעה בלי להתכוון לך. כמוכן, יונייטד עם הרכב מגוחך למדיי(אושיי קשר אחורי יחד עם פלטשר וסקולס, גיגס בקושי נע קדימה ורק נאני וברבאטוב בהתקפה) כבר הייתה עם רגל ושלושת-רבעי עם ניצחון באחד מהמגרשים הנחשבים לקשים באנגליה אילולא שתי דקות של חוסר ריכוז. טוטנהאם? ידוע שקבוצות מקבלות 'בום' עם העפלה לליגת האלופות שמצריכה יותר אנרגייה מאשר גביע אופ"א, סביליה 'חוותה' זאת על בשרה ב-2008. הנה בספרד רק שתי קבוצות עם מלוא 6 הנקודות משני מחזורים ותתפלאו - לא מדובר בברצלונה או ריאל מדריד. בתוך כך צריך לקחת את מימד הזמן. אי-אפשר לקבוע מגמה אחרי שלושה-ארבעה משחקים וגם לא אחרי כמות כפולה. בארסה הפסידה להרקולס ועוד בבית(!), ריאל יצאה בתיקו עם מאיורקה לפני פגרת הנבחרות. אז מה... צפיתי אתמול כמעט בכל המשחק של ליברפול והיה משעמם למדיי. אני דווקא רוצה שיצליחו השנה באופן יחסי, אבל זה לא נראה ככה. פרננדו טורס חייבים לצמצם את ההבדלים הרבים בין ההופעות שלו בפריימרליג. לחלוצים בפרט ולשחקני כדורגל בכלל, יש ימים מצויינים, ימים טובים ופחות טובים. אבל לא יכול להיות שכל פעם כאשר השמש לא תזרח מעליו - טורס יהיה הכי גרוע על המגרש. אתמול מרוב תסכול במצב שהוא חייב להעביר כדור רוחב - טורס החליט לבעוט בטיפשות. ג'רארד היה רחוק משיאו אתמול אבל הוא היה הרבה פחות נוראי מטורס.
Raulito צ'לסי המשיכה את התנופה המצויינת שלו מסוף העונה שעבר גם לתוך זו החדשה ועדיין,לוח משחקים קל יחסית עזר לה לנפח את המספרים,היא תאבד נקודות,סביר להניח שגם יותר ממה שברצלונה תאבד העונה. יונייטד בהרכב מגוחך כי...אושיי עוד לפני שנים היה קשר אחורי ביונייטד,יכול להיות שעבורך זה משהו חדש אבל מצטער,זה לא משהו שלא ראינו בעבר. גיגס בקושי נע קדימה...אתה בטוח שראית את המשחק? רק נאני ובארבטוב בהתקפה...מאיפה הבאת את הקשקוש הזה?מי שראה את המשחק ראה יונייטד תוקפת ותוקפת לא מעט ועם כמה וכמה שחקנים (כולל אושיי,כולל פלטצר,כולל סקולס,כל אחד מהם הגיע למצב אחד לפחות של כיבוש שער,פלטצר כמובן גם כבש,)ולא רק מה שאולי הנייר ושמות השחקנים מראים. איך היא פיספסה את הניצחון זה לא משנה,חוסר ריכוז או לא חוסר ריכוז, אתה מכיר הרבה קבוצות בספרד שהיו עוד מנסות לחזור בזמן פציעות מפיגור בן 2 שערים מול ברצלונה או ריאל מדריד? אז אנחנו חושבים שהליגה בספרד היא ליגה פח או ליגה סקוטית משופרת או מה שזה לא יהיה, אני לא מבין למה אתה ושאר נציגי הליגה הספרדית מתעקשים כל פעם מחדש להגיע לפורום האנגלי ולספר לנו למה לא, טוב לכם איתה,תבלו,מה אכפת לכם מה אנחנו חושבים? אנחנו מודים לאלוהים ויותר ממאושרים על איך שהליגה האנגלית נראית ואני לא חושב שאפשר להאשים אותנו....
ראוליטו, האמת - אי אפשר לדעת לגבי צ'לסי. עד עכשיו היו לה משחקים קלים בטירוף. וויגאן הסמרטוטית ו-ווסט האם של גרנט בחוץ, וסטוק (קבוצת חוץ חלשה בטירוף) ו-ווסט ברום בבית. בעונה שעברה הם שמטו המון נקודות יחסית לאלופה. בוא נחכה לראות מה קורה כשהם יגיעו לאתגרים יותר קשים. אני חושב שבכל הנוגע למשחקי הבית, אין הרבה הבדלים בין הליגות. מעט מאד קבוצות יוציאו נקודות באולד טראפורד ובאמירייטס, ובטח שבסטמפורד ברידג', שם לצ'לסי יש מאזן מטורף ולא הגיוני. אבל ההבדל בין הליגות הוא במשחקי החוץ, אפילו קבוצות מחוץ לעשירייה הראשונה יכולות לנצח כל קבוצה בליגה, בעונה שעברה וויגאן ניצחה את צ'לסי וברנלי את יונייטד ואפשר גם להביא עוד דוגמאות.
הבנתי שגם פוליס וגם הוייה לא יהיו במגרש היום. פוליס מסיבה אישית ולהוייה יש בעייה עם ההתאחדות בצרפת שם הוא מחוייב לעוד 3 חודשים ועדיין אין לו שחרור רשמי לוילה.
:aaa12: איזה משחק כיפי לצפייה בבריטניה סטדיום! קצב מטורף, דרמה גדולה בין שני מועדונים ששונאים האחד את השני מאוד, נהדר! כמה מרגש עבור פוליס שרק היום איבד את אימו (חזר לחצי השני). לא סתם חפרתי על אתרינגטון. הבחור פשוט תותח. שני בישולים גדולים שלו, ואני כמעט בטוח שלא היה לו היום איבוד אחד. איזה שחקן! החילוף של פולר בוולטרס - מצוין, פולר כ"כ תחמן עם הכדור, טכניקה נדירה. אגב, שלחתי סינגל על סטוק ב-100 שקל, לקחתי 250, הפעם התוספת עזרה לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
שוב פעם הות', גם נגדנו הוא כבש שער דומה בתוספת הזמן בעונה שעברה שנתן לסטוק נקודה. וילה לא עלתה למחצית השנייה והביאה את זה על עצמה, סטוק השלימה מהפך ב10 דקות.