איפה הפרפרים וההתרגשות שהייתה פעם לפני משחק של ארסנל מול יונייטד? zה מרגיש כמו עוד משחק חוץ מול ווטפורד
אמרי עדיף עליו לדעתי. סולשאר זה לא דוגמא, הוא במועדון שגדול עליו בכמה מידות זה די ברור. לאמפרד בעונה ראשונה בבמה המרכזית וההתחלה שלו עד עכשיו טובה מאוד. לסטר זאת תקרת הזכוכית של רוג'רס.
אולי זה נכון אבל אני גם לא ראיתי יותר מדי שישכנע אותי שלסטר היא לא התקרה גם של אמרי. לטעמי את מה שהוא עושה בארסנל גם רודג'רס היה יכול לעשות.
מרטין קיאון כתב טור לדיילי מייל על המשחק היום ואמר שצריך לעזוב בצד את כל הסטטיסטיקות והמספרים - למפגשי העבר האלה בין מנצ'סטר יונייטד וארסנל הייתה הילה כשהוא ציין את משחקי העבר הגדולים, סוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000. כבר כמה שנים שהמשחק הזה איבד מערכו, ממש באשפתות. אני חושב שלארסנל יש הזדמנות פז לנצח היום לראשונה מאז 2006/07 בתיאטרון החלומות והיא חייבת לשפר את משחקי החוץ שלה. אמנם לאורך ההיסטוריה זה לא המצב אבל התותחנים פייבוריטים היום במשחק החוץ, בזכות ההתקפה הנפלאה שלהם (מחכה שפפה יקח על עצמו יותר). אלה נקודות שיכולות להיות קריטיות למאבק על הצ'מפיונס. אגב, תמיד מדברים על רוי קין ופטריק ויירה במנהרה, אני דווקא אהבתי את היריבות בין תיירי הנרי ורוד ואן ניסטלרוי, כל אחד מפלצת שערים בסגנון אחר לגמריי. יונייטד זקוקה היום לדה חאה בשיאו מה שלא ממש קרה העונה לדעתי, אני חושב שיש משחקים שהיא בקושי מאיימת על השער, מהירות בחלק הקדמי זה לא מספיק וגם מכת הפציעות לא עוזרת.
https://pbs.twimg.com/ad_img/1178729714497855488/2W3RAEY7?format=Xxx&name=orig https://pbs.twimg.com/ad_img/1178730176349380610/kQxPMCsR?format=Xxx&name=small
סולשיאר מחליט לעלות עם פוגבה וראשפורד למרות שאינם כשירים. איזו החלטה אומללה. לא מספיק שראשפורד בכושר כל כך רע, אז במקום לתת לו להתאושש כמו שצריך מפציעה דוחפים אותו מהר מהר.
אם כבר מטומטם שפוגבה שיחק 90 דקות מול רוצ'דייל. אולי שניהם כשירים, תראה במשחק קודם. אבל הכשירות הכללית של הסגל נמוכה. אני ברצינות לא מבין איך סולשאר רוצה לשרוד את העונה הזו במועדון. הוא גם אומר בדרך המון דברים שיזכרו לו ליום שיפוטר. החל מ"אני אהיה מוצלח כאן" שאמר אחרי התבוסה בגודיסון פארק.
למרות שהתרגלתי ואין לי שום תקוות בעניין, אם ג'אקה ידפוק הופעה טיפוסית היום באולד טראפורד שיוביל להפסד נקודות, אני חושב שזה יגיע לרמה חדשה של עצבים מצד האוהדים שלנו. מסוג הדברים שכבר שוברים כל רציונאל ויכולים לשרוף את אמרי אצל הקהל. לא הבנתי גם איך סאקה הגיע למצב שהוא בכלל משחק בהרכב היום וסבאיוס לא. אמרי מגזים כבר עם כל החיילים הצעירים האלה שצריכים לרוץ. אפשר לחשוב אנחנו צריכים לרדוף אחרי מאנה וסלאח ולא מקטומיניי ולינגארד. פחדן. אין עוד דרך לתאר את זה.