בשביל מה לפתוח עם וינאלדום במשחק של 70 אחוז פוזשן? הוא חסר תועלת לחלוטין. טוב רק במשחקים של לחץ שצריך אתלטיות. עם הכדור ברגל הוא לא יותר טוב מבירם כיאל. משחק מחריד בכללי. פירמינו נגע איזה פעמיים בכדור וזה הכי גרוע.
גם במחצית רעה ליברפול הגיעה לשני מצבי כיבוש קורצים. בסוף תכבשו. לא משחק ראשון שנראה ככה בשנתיים האחרונות וגם לא האחרון.
אמרתי שרק אם השלישייה הקדמית תבוא חדה מאוד ננצח. אז הם ההיפך המוחלט. ווינאלדום והנדרסון זה שחקני כדורגל פח אשפה. לא מבין איך זה לא ברור לכולם. מאטיפ כרגיל מאבד כדורים על ימין ועל שמאל, אני לא יודע אם הוא בכלל מכוון כשהוא מוסר. אבל כנראה אני מדמין את זה.
יכל להיות בכיף 2-0 מהמצב של מאנה מהכדור הארוך של ואן דייק והמצב הקורץ בסוף המחצית. הולך קשה, נקווה שלא נשלם על זה.
בא לי לדפוק את הראש בקיר כשאני רואה את הנדרסון ווינאלדום. מה לעזאזל מישהו רואה בהם חוץ מזה שהם רצים הרבה אין לי שום מושג. אנחנו ב9 שחקנים על הדשא עם 2 אלה.
חבל מאוד שלא כבשנו 1 מ2 המצבים הקלילים שהיו לנו כדי שנדבר על המחצית הזאת ברוגע. עכשיו בעצבים צריך לנתח למה זה היה בינוני וחסר אינטנסיביות.
ההחמצה הראשונה של מאנה עוד איכשהו נסלחת, כדור קופץ ומסתובב ואמנם הביצוע היה מחריד אבל זה יכול לקרות. ההחמצה השנייה אסור שתקרה. 4 על 2 במשחק כזה, לא ייתכן שזה לא נגמר בגול, במיוחד מול קבוצה שמצופפת ככה. החלטה רעה מאוד של סלאח (ממשיך להיות חלש) למסור ימינה ולא לשטח הפנוי, שהמשיכה בהחלטה לא טובה של פירמינו למסור ולא לבעוט... זאת החמצה של איבוד נקודות. וויינאלדום בעוד משחק גיס חמישי. הנדרסון גם חלש מאוד. כרגע שפילד עומדים פשוט מעולה, מרגיש שצריך פה שינוי מערך מעבר לחילוף. אולי 4-2-3-1 עם אוקס באחד האגפים.
אוקס צריך לשחק בקישור ולא בשום מקום אחר. תזרוק כבר קיבינימאט את אחד מה2 נגרים שיש לך באמצע אם יש לך עוד חלומות לנצח היום.
בינתיים צ'מברליין היה מחריד באמצע שבוע. אני לא בטוח שמגיע לו קרדיט ודאי כמו שאתה מתאר. צריך חדות יותר בחלק הקדמי ולהמשיך לשחק כמו דקות 35-45 ולא 0-35.
לא מגיע לו כלום. אבל אני לא מסוגל לראות את השניים האלה. הוא אולי במקרה עוד מסוגל לעשות איזה פעולה חיובית. יש לי 0 ציפיות מהם, ברמת הלוקאס. מה לעזאזל הם נותנים מה? חרא בפיתה. למה אני צריך אותם על הדשא?
בסדר אז לא אוקס, שיהיה אוריגי, לא באמת משנה לי. יש להם יותר מדי שטח פנוי באגפים כשהם יוצאים קדימה, ולנו מעט מדי שחקנים באיזור הרחבה. צריך פה שינוי בעיניי.