קודם כל - ההחלטה היתה נכונה. זה לא כאילו קיבלנו מתנה. אתה בוכה כאילו קיבלנו החלטה שלא הגיעה לנו. שנית, כבר בכמה וכמה משחקים העונה (כולל היום) היו החלטות ברורות מאוד שהיו צריכות להישרק לטובתנו ולא נשרקו וזה אפילו שיש VAR. אני אמשיך להתלונן על זה כי כשהם רואים את זה בוידאו אי אפשר להמשיך להגיד לי שהעבודה של השופט היא קשה או לא יודע מה, הם רואים מצוין מה באמת היה ועדיין מתעלמים. מושחתים.
מחצית שנייה יותר טובה, אבל בגדול עוד משחק שגירדנו בו 3 נקודות דיי בקושי. סלאח היה רע מאוד בכל חלקי המגרש, מאנה לא חד מול השער, וויינאלדום והנדו גרועים מאוד, וגם טרנט ופאביניו פישלו בהרבה מסירות שבדר"כ הם נותנים בלי להתאמץ. החילוף של אוריגי הציל את המשחק בעיניי. הוא קריטי לנו בהתחשב בדלילות בסגל, היום לא עשה דברים יוצאים מן הכלל אבל עובדתית השינוי הזה הוביל אותנו מ0 ל3 בעיטות למסגרת ב5 דקות. ו... ואן דייק ואנדי זה הציוות בלם-מגן הכי טוב שראיתי בחיים. @Sturridge אני לא מבין על מה הדיון פה, באמת. היישום של הVAR בפרמיירליג הוא פח אשפה ואנחנו נפגענו מזה באופן ברור ב3 מקרים שונים של פנדל. לא נתלונן כי פסלו לכם גול נגדנו במהלך שהיה בו נבדל? גם אם נצא מנק' הנחה שזה היה רחוק מדי מהגול עצמו וכו' (לגמרי יש מצב שזה נכון), לפחות הנבדל היה שם. כלומר בסיטואציה אופטימלית זה נשרק איך שהוא מקבל את הכדור. זאת לא טעות שיפוט, זה שני דברים שונים.
תגובות מבחילות, מזל שאתם לא מגיבים ומצייצים באנגלית אחרת הייתם מושעים מכניסה לאנפילד לכל החיים 98% passing 47/48 passes tackle 4 shots 1 1 goal https://pbs.twimg.com/media/EFjf3elWkAAsNr0?format=Xxx&name=4096x4096 3 נקודות, ניצחון 7 ברציפות, לא סופגים. הרבה רוח והקרבה. עושים היסטוריה עם ניצחון ראשון בבראמל ליין, מאנה וסלאח עם החמצות מסמרות שיער, ווינאלדום עם שער של הרבה מזל. מהצד השני משחק הגנה עצום של ואן דייק, מאטיפ ופאביניו. הפנים לרד בול זלצבורג
אתה האוהד הכי טוב של ליברפול בישראל. זה מה שאתה רוצה שנגיד כשאתה צץ פה פעם בשנה כדי להתנשא מעלינו? אני יודע את מי הייתי משעה ומאיפה...
הנתונים האלו על וינאלדום לא שווים כלום. קודם כל הייתה לו עוד בעיטה מהאוויר שלא הגיעה אפילו לנקודת הפנדל מרוב שעפה הצידה ועוד בעיטה שעפה ליציע במחצית הראשונה, וחוץ מזה - אחוזי השלמת מסירות לקשר זה פיקציה שמבליטה שחקנים של פסים לרוחב ואחורה. מעדיף בכל יום שחקן ש"מפספס" כמה מסירות במשחק שהמטרה שלהן הייתה לפתוח קו הגנה וליצור מצב. וינאלדום לא יכול לעשות את זה פשוט.
מסכים לגמרי. אני מגרד בראש כשאני רואה אותו בנבחרת. זה פשוט לא אותו שחקן. אגב, המשפט האחרון שלך זה מה שמאטיפ נצלב עליו כאן על ימין ועל שמאל. אז הוא איבד כמה כדורים היום (ועדיין 90% דיוק במסירות) אבל שפילד כל כך צופפו את המשחק היום שזה הרגיש במיוחד במחצית הראשונה שאם לא היציאות שלו קדימה עם הכדור אין לנו שום סיכוי לייצר התקפה סבירה.
מאטיפ גם חלש הגנתית, קודם כל. אבל מאטיפ בלם. אני רוצה שהשחקנים שלי ינסו לעשות דברים פרודוקטיביים עם הכדור, לא כשזה הבלם שפשוט משחק רולטה רוסית בכל מסירה שלו. זה נכון שבלי היציאות שלו קדימה יש לנו בעיה מסוימת. הוא פשוט לא עושה את זה טוב. גומז עולה עליו בהרבה גם בהיבט הזה. אבל הבעיה הזאת נובעת מהקשרים העלובים שלנו שפשוט אין שום טעם למסור להם את הכדור. אנחנו יכולים לקדם את הכדור וההתקפה או דרך המגינים או דרך הבלמים. הקישור שלנו לחלוטין לא פונקציה. אחר כך שואלים למה אני רוצה לדפוק את הראש בקיר עם קישור של הנדרסון\ווינאלדום\מילנר.
זה תלוי משחק, היום היינו נגד קבוצה לא טכנית בכלל שמחזיקה 10 מאחורי הכדור רוב הדקות. אפשר לטעון שהקישור הזה מיותר נגד קבוצה כזאת. צריך גם לתת את ההקשר הכללי, צ'מברליין לא הראה באמצע השבוע שהוא שווה הרכב. אם כבר מישהו מהספסל שראוי לדקות זה אוריגי שנכנס והיה טוב מאוד בעיני. טוב שחזר מפציעה, הוא נראה כמו השחקן של לפני הפציעה הגדולה שלו. יש לו מה לתת גם העונה.
חגיגה מגניבה של אנדומבלה בסגנון VAR, תחפשו. ידעתי שזה יגיע בקרוב. לגבי ויינאלדום, אני מבין למה קלופ עלה איתו היום. אם הוא היה עולה עם אוקס במקום אז הוא כבר מזמן היה מאבד את הראש מהמשחק עם הגב לשער ואופציות מסירה מוגבלות. שטחים קטנים, שמירה על הכדור ומסירות אחורה (חח) זה בדיוק מתאים להולנדי ובגלל זה הוא הועדף. אורייה קיבל צהוב שני של מוניטין. טוטנהאם מובילה 1-0 אבל עם 10 שחקנים.
יש להתלונן על ה- VAR ויש לבכות על קונספירציה עולמית נגד ליברפול. אגב גם המקרה הזה הוא חלק מהיישום הגרוע. לאף אחד לא ברור עד כמה חוזרים אחורה ואם לא היו כבר מקרים דומים שלא בדקו.
ברייטון עושה שפילד יונייטד. אחרי 0-0 במחצית טעות מפגרת בהגנה גרמה לפנדל על מאונט. ז'ורז'יניו 1-0. מוזר מה שקורה עם צ'לסי,כאילו נגמר לה האוויר. זה קרה לה מול שפילד יונייטד מוקדם יותר העונה וגם עכשיו. עד דקה 60 שולטת לחלוטין, מחמיצה המון מצבים. מדקה 60 רק ברייטון, החמצה עצומה הייתה עכשיו לברן בנגיחה ו1-1 נראה קרוב מאוד. דווקא עכשיו 2-0 של וויליאן. טוב כנראה ייגמר פה 2-0. צ'לסי בעוד משחק עם תצוגה טובה. משחקים העונה בינתיים לא פחות טוב מיתר הקבוצות בליגה פרט לליברפול וסיטי. פתיחה מפתיעה (מבחינתי) לעונה שלהם. גם טומורי הזה נראה כמו עוד כישרון שיכול לתת שם תפוקה. יש להם קייס ל3-4.
אני מקווה שזו הפעם האחרונה שנראה את ההרכב הפותח הזה בצ'לסי. האדסון אודוי וקובאצ'יץ' היו מצויינים אחרי הכניסה שלהם, פדרו ובארקלי היו מזעזעים. טומורי מסתמן כמו שחקן ענק, מבחינתי הוא הבלם מספר אחד כרגע בהיררכיה. מהיר, שקט, קבלת החלטות טובה, אלגנטי עם הכדור ועם אגרסיביות טובה. הפתעה ענקית, ידעתי שהוא טוב אבל לא ציפיתי לשחקן ברמה כזו גבוהה. להיות בלם במועדון גדול דורש יותר בגרות מאשר להיות שחקן התקפה, וכרגע הוא נראה בשל לחלוטין להרכב הראשון. השחקנים המבוגרים היחידים שיש להם קייס להרכב הראשון הם ז'ורג'יניו (פנטסטי) וקאנטה. כל השאר מבחינתי צריכים להיות second choice. כשאודוי נכנס, למרות שהוא עדיין קצת חלוד, מרגישים את הכימיה, ההבנה והפירגון שיש בינו לבין שחקנים כמו מאונט ואברהם. זה יכול להיות מיוחד.