לגבי השער שנפסל, אף זווית צילום לא הראתה בבירור אם הכדור עבר את הקו במלואו או לא, אני בזמן המשחק הייתי בטוח שהכדור עבר את הקו,בהילוכים החזורים נכנס הספק וזה ספק גדול. סנרלנד סגרה מצויין את ארסנל ושוב ברגע שמשחקים חזק מול ארסנל,שיורדים לתאקלים,נאבקים בחוזקה ארסנל נראית שבירה משהו, השדר במשחק דיבר על כך שרוי קין מחפש שחקנים לא נחמדים כי עם שחקנים נחמדים לא זוכים בכלום, ארסנל נראית נחמדה. תיקו משקף את המשחק,ארסנל החזיקה בכדור אבל סנדרלנד הגנה מצויין, 2 הקבוצות הגיעו לכמה מצבים טובים. גורדון בראון שוער צעיר ועדיין עושה טעויות של חוסר נסיון,זה עלה לסנדרלנד בניצחון היום. ארסנל מסתבכת עם עוד איבוד נקודות ועדיין היא לא נפגשה מול הגדולות. לא נשארו לי ציפורניים מהמשחק הזה ועכשיו יונייטד עומדת לשחק,מה עושים?
שדידה של הקוון, הכדור בפירוש לא עבר את הקו והראו את זה בבירור מ-2 זויות לפחות. מתי כבר יבינו שעל מקרים כאלה צריך כן אמצעים טכנולוגיים? זה פשוט מתסכל, אבל לא באמת מתסכל או קרוב לתסכול שהציגה הקבוצה שלנו וארסן ונגר.
פורסם כבר באשכול של ארסנל לפני חצי שעה גורדון בראון הוא כמובן ראש ממשלת בריטניה. התכוונת לקרייג גורדון.
סטרדפורד גורדון בראון לא כל כך צעיר, והאמת היא שהוא גם לא שוער... אולי אתה מתכוון לקרייג גורדון? שמחתי בשיוויון של ארסנל, כי זה בדיוק מה שמגיע לשני המנג'רים בעיניי-לרדת עם טעם של החמצה. ההפסד של וויגאן בבית לבורו ההפכפכה מראה כמה הליגה הזו לא צפוייה וכמה וויגאן לא יציבה.
איך זה לא פאול על השוער של בלקבורן?? זה פשוט לא יאומן, שבוע שני ברצף שיונייטד מקבלת את השער הראשון שלה במתנה.
יונייטד בסה"כ במחצית טובה, מהטובות שיצא לי לראות שלהם העונה. אין שום תסריט בעולם שהשער שנכבש הוא חוקי, זה פשוט ביזיון של שיפוט. ורונאלדו בעוד מפגן של צלילות, אני לא מבין למה בנט הפחדן לא מוציא לו צהוב אם הוא לא שורק פאול והליידיבוי נשאר על הדשא לנופף בידיים?
הייתה עבירה של וידה על השוער... מחצית טובה, אנחנו שולטים לגמרי והיינו יכולים להבקיע יותר. רוני היה יכול לעשות יותר ב1 על 1 שלו אבל בראון(השוער, לא מכונת השערים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) הגיב טוב מאוד למהלך הזה. המצב של פלטשר היה הרבה יותר קל ואני בטוח שברבה, רונאלדו או רוני היו עושים מזה גול אבל פלטשר בסך הכל למרות שהוא מוליך(ביחד עם רונאלדו) את טבלת כובשי השערים שלנו הוא לא מי שצריך להגיע למצבים האלה.
בראון נתן הצלה ע-נ-ק-י-ת מבעיטה של גיגס, זה היה תוך כדי ריצה בקפיצה וירטואוזית,מדהים. לאחר מכן הגיעה העבירה עליו ונעשה לו עוול רציני, לדעתי שער לא חוקי של היונייטד. אמנם המכה של וידיץ' לא היתה חזקה אך במקרים שכאלו מספיקה מכה דיי חלשה כדי להוציא שוער משיווי משקל (כמו שקרה לואלדז שבוע שעבר נגד אספניול), בקיצור לדעתי זו עבירה ברורה. לאחר מכן שוב הצלה גדולה של בראון מבעיטה של רוני כשהוא סגר אותו בצורה פנטסטית. שוער מרשים מאד, אולי עדיף על רובינסון הלא יציב?
הפרשן טוען שאין עבירה,באולפן יש ויכוח אם כן או לא... זה לא היה כזה ברור. ממה שהצלחתי לראות בראון לא קשור לעבירה אלא וידיץ' שלא ניסה לעשות אותה בכלל.וידיץ' היה עם הגב לשוער בכלל אבל הוא נדחף עליו והמגע בינהם גרם לשוער לא לקפוץ. אז זה קטע מאוד מבלבל כי וידיץ' לא התכוון ומהשוער אכן נמנעה הקפיצה. הנה עכשיו בלווין מתעכבים על זה ורואים שסנטה קרוז דחף את וידיץ' על השוער. שער חוקי למהדרין. יש עליו בד"צ אפילו.
לא נראה לי בכלל, לדלי. התנועה של וידיץ' לכיוון של השוער הייתה בלי קשר לקרוז, הוא הגיע למגע עם השוער בתוך תיבת החמש וזו עבירה.
לא ניסה או כן, זה לא משנה. היה מגע ברור בינו לבין השוער, מגע שמנע מהשוער לפחות לנסות להגיע לכדור(לא רלוונטי אם היה יכול להצליח או לא), וזה היה בתיבת ה-5 שהחוקה פה ברורה- מפתיע אותי מאוד שמתווכחים על זה. זאת עבירה, מאוד מזכיר אגב את מה שסקי ציין, השער של אספניול שהיה גם כן מאוד דומה, וגם כן היה צריך להיפסל, מול ברצלונה.
רואים בבירור שהעבירה לא הייתה מכוונת ו-וידה בעצמו נדחף שם ע"י סנטה קרוז, אבל מצד שני הוא היה זה שמנע מבראון(שבכל מקרה היה צריך לפעול יותר טוב במהלך) להגיע לכדור... גבולי.