המחזור השביעי בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/9/07.

1. THE STRETFORD END Member

משחק בלי הגנות ויכולת לא משהו של השוערים כרגע בין פולהאם לשיטי,3-3 ויש עוד רבע שעה.

2. George Best Member

סיטי חוסכת את כל השערים שלה למשחק היום?
    3-3 דקה 80,
    אחד, דני מרפי, כובש לקוטג'רס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Tony Adams Member

סיטי של אריקסון סופגת שלושה שערים?!
    אחרית הימים.

4. Fergie's Legend Member

אני מבקש לרדת עם הרגליים לקרקע, זו עדיין סיים אולד צ'לסי, זה עדיין המשחק של העונה, הם עדיין יילחמו ואף פעם אסור לזלזל בהם, גם במשחק נוראי הם יוציאו לך נקודות, כך זה היה חלק גדול מעונה שעברה וגם נגד רדינג וברמינגהאם השנה. נכון, צריך להכות בברזל בעודו חם, אבל תישארו בפרופורציות ותזכרו מי משחק מולנו.
    מה שדרוש זה יום טוב של סקולס, שיחזור של יום רביעי בהגנה, ושזריקת המוטיבציה מיום רביעי תעבוד.

שיטי 3-3 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/07
  5. Claret&Blue Member

אבל איזה קצב, משחק חם ופיזי מאוד, התבטא בעיקר בדחיפות בין ריצ'ארדס לדמפסי. אפילו מרפי מסיר חלודה ומצליח לכבוש, פטרוב ואלאנו פשוט שחקנים פנטסטיים.

6. KirkH Member

צריך לראות מה תהיה ההשפעה של החמור מארץ הקודש.

אני מניח שלפחות בשבוע שבועיים הקרובים עוד נראה את צ'לסי מתבססת על מערכים וטקטיקה שמוריניו השאיר בחדר התדריכים. השאלה היא איך השחקנים יקבלו את השינויים של גרנט.

מוריניו היה גאון - אבל זה לא שיש רק דרך אחת להוציא מים מהסלע. שיחרור הרצועה לחלוטין או אפילו רק במעט בכל מה שקשור למשחק של שחקני החלק הקדמי יכול לעשות לצ'לסי טוב. זה לא יביא אותנו רחוק ולא ימשך יותר מהשבועיים שלושה הראשונים עד שקבוצות יבינו מה קורה, אבל זה יכול להיות שינוי מרענן.

7. Wave Member

סעמק, הייתי יכול ללכת למשחק אבל החלטתי שה30 פאונד לא שווים את הטרחה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

8. Claret&Blue Member

הפסדת ובגדול, כך גם מי שלא צופה. משחק מרחבה לרחבה, הגולים בעיקר בגלל הגנות איטיות ושוערים שתפסו יום רע אבל כדורגל איכותי.

9. wolf89 Member

עריכה: תגובה לקירק ועמית gunman מתחילת העמוד

כי טורס יהודי והוא צם.

או שלא.

אני כבר מאמין שרפא מעלה שחקנים פחות טובים, רק כי הוא רוצה להיתפס כמן סוג של "גאון" במרכאות, כי הרי כל בן אדם שפוי היה מעלה את ה-11 הטובים ביותר. ומנצח!!!

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניטז העלה היום חוד מטומטם להפליא , משום מה יש לו אמונה בוורונין ואני לא חושב זה קשור לרוטצייה מסוימת , אולי מסיבה לא הגיונית/מוסברת כלשהי בניטז מאמין יותר בוורונין מאשר בטורס ואולי זה בכלל משחקי כוח והוא רוצה להבהיר לטורס שהוא לא סטאר ושאין כזה דבר סטארים בקבוצה שלו .

הסיבה היא לא רוטציות מופלגות או שונות .

בקשר לפינאן , גם הוא צריך לנוח לא ? אם אני לא טועה הוא פתח בכל המשחקים העונה . חוץ מזה , כולה ברמינגהאם , וארבלואה עושה עבודה מספיק טובה בימין גם בשביל לתת דקות לריסה וגם בשביל לתת לפינאן מנוחה .

11. Dimitar Berbatov Member

וואו, ארסנל לא מפסיקה להפציץ.
    היה לי ברור שהם הולכים לנצח את דרבי, אבל לא ציפיתי לכזאת תוצאה.
    ססק אדיר, השחקן הטוב בליגה עד כה, בישול גדול לאדבאיור ושער נהדר ובכלל פתיחת עונה אדירה. השער האחרון של אדבאיור נהדר, איזה ניתור, איזו השתלטות.
    איזה פתיחה של ארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

רק לפי ההרכב של ליברפול אפשר להבין איך הם לא ניצחו את ברימגהאם. זה לא ייאמן איך בניטז מזלזל במשחקי הליגה, נגד פורטו הוא עולה בהרכב חזק יחסית, ונגד ברימגהאם עם קויט וורנין. המשחק הבא שלו הוא נגד רדינג, ביום רביעי, בגביע הליגה, לא בליגת האלופות, לא היה קורה כלום אם הוא היה עולה בהרכב חזק יותר, עם קראוץ' או טורס או אפילו שניהם יחד, ועם פינאן ולא עם ארבלואה.
    בכל מקרה, מה אכפת לי? שימשיך ככה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. THE STRETFORD END Member

Wave
    מה אתה דפוק?
    אתה בלונדון,יש כדורגל ואתה לא הולך?
    בשביל מה נסעת ללונדון,רק בשביל מוזיאונים?פראייר!

וואוו איזה משחק,עד הבעיטה האחרונה כל צד יכול היה לנצח,3-3 בסיום,דאן קאטסטרופה,
    ואיזה כיף שבמצב של 3-2 לשיטי הקהל שלשיטי התחיל לשיר שיר בגנות יונייטד ואז הגיע הסקאוז באסטרד דני מרפי להשתיק אותם.

13. city4ever Member

3:3 הוציאה הקבוצה שהינה הכי משעממת באנגליה עפ"י אוהדי הרפש.

14. THE STRETFORD END Member

city4ever
    קח עצה חינם,
    אף פעם אל תעשה הכללות.

15. city4ever Member

צודק...