איזה משחק נהדר של ארסנל, ראיתי את השערים בתקציר, כל שער יפה יותר מקודמו. ארסנל משחקת כדורגל איכותי, ולהבדיל משנה שעברה, הכדורים גם נכנסים פנימה. לגבי סיטי-פולהאם, המשחק כולו היה באווירת שיוויון, שתי הקבוצות תקפו, שתי הקבוצות לא הגנו, לשתי הקבוצות שוערים ביום חלש. אני חייב לתת מילה טובה לפולהאם של העונה, משחקת כדורגל יפה ויודעת לחזור מפיגורים בצורה מעוררת כבוד. אגב, משחק נוראי ולא אופייני לדאן-ריצ'ארדס במרכז ההגנה של הסיטיזנס.
מפתיע אותי שקבוצה שיש לה את מיקה ריצ'ארדס מקבלת שלישיה. עריכה: למי שמחפש תקצירים ב YNET כותבים שהתקצירים יעלו בחצות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
משחק ענק לתותחנים שהביסו את היריבה החלשה דרבי, שבמחזור שעבר הצליחה להפתיע את ניוקאסל, אבל היום לא כל כך הלך לה מול האדומים מלונדון, אהבתי נורא את השער ה-4 של פבראגס שהלך לחיבורים. לעומת ארסנל, קבוצה אחרת שהולכת על האליפות היום איכזבה ,זוהי ליבפרול שסיימה בתיקו 0 עם ברימינגהאם במשחק משעמם.
בגלל יום כיפור צפיתי רק במשחק של סיטי ובתקצירים של שאר השערים(איזה גול של דיאבי). המשחק בקוטג' היה כרגיל קצבי ומעניין הודות לשער מהיר של סיימון דייויס כי לפני כן המשחק היה טקטי בגלל היכולת של סיטי לשחק מבוקר. ואז בגלל השער נפתחו שערי שמיים... סיטי בשפיץ של פטרוב חזרה למשחק והמחצית נסתיימה בתיקו. עם תחילת החצי השני טיל של בואזה בפאול על ה 16 העלה את פולהאם ליתרון אבל סיטי שוב הראתה אופי כשהפכה את הקערה מנגיחה מקרוב של אמפנזה ועוד שער של פטרוב מבישול נהדר של אלאנו (אמרתי מהמשחק הראשון שהוא שחקן נהדר). ואז עם השיוויון של דאני מרפי (ספק נבדל של השחקן שלא כבש) פולהאם ישבה על הסיטי עד הסוף ורק אלילת המזל שהולכת השנה יד ביד עם התכולים הצילה אותם. שמייכל הקטן בשתי יציאות מוזרות איגרף כדור אחד על ראש של שחקן פולהאם והכדור שיפשף את הקורה ולפני כן מרפי במצב יותר טוב מפנדל החמיץ. מישהו שאל איך קבוצה שמשחק אצלה ריצ'רדס סופגת שלישייה אז התשובה היום היא ריצ'ארד דאן ששיחק ברמה של גארדנר לפחות היום. עוד דבר קטן,סטיבן דייויס. אין לי מושג איך אוניל נתן לו ללכת ואיך אף קבוצה גדולה לא קנתה אותו. הבחור מנוע.
מי ציפה שארסנל תפתח את העונה כשהיא משחקת את הכדורגל היפה ביותר באנגליה, שתיהיה במקום הראשון אחרי 7 מחזורים וכמובן שתבקיע הכי הרבה שערים ?! אם היו אומרים לי את זה בתחילת העונה הייתי נקרע מצחוק :aaarofl: לגבי הרוטציה של בניטז שמקודם דיברתם אני חייב להגיד שאני מאוד אוהב את השיטה הזאת ואני חושב שזה עזר לליברפול בליגת האלופות ואני חושב שזה גם עוזר בליגה האנגלית.
זה יותר פגע בה בליגה מאשר עזר לה. כנראה שלבניטז הצלחה באירופה חשובה הרבה יותר מהצלחה בליגה, כי אחרת אין הספר להרכבים המשונים שהוא מעלה שבוע אחר שבוע.
המשחק של פולהאם-סיטי בהחלט היה מעניין, הקצב היה מהיר ברוב המשחק ומלא הזדמנויות והבקעות. סיטי טיילה ברחבה של פולהאם הרבה יחסית להגנה חלשה במיוחד היום, הרבה טעויות של שוערים בשתי הקבוצות. את הגול הראשון של פטרוב לא ראיתי אבל את השני שלו היה אפשר לקחת והשוער של פולהאם הימר על בעיטה לקורה הרחוקה וטעה. בסיום 3-3 וחבל שהשער של פולהאם בסיום היה לא חוקי כי הגיע להם.
אם אני לא טועה השנה המטרה שהציב בניטז זה הצלחה בליגה למרות שאני גם זוכר שהוא אמר שהוא רוצה להיות בגמר ליגת האלופות שוב, אז אני כבר לא מבין אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אם בניטז רוצה אליפות הוא צריך להבין שהליגה הזו היא ליגה קשה. קבוצות כמו וילה, סיטי, אברטון, ווסטהאם ומסתבר שאפילו ברמינגהאם ודומותיה לא באות לחלק נקודות, אלא להילחם ולקחת אותן. אי אפשר לעלות עם הרכבים כל כך שונים , ולצפות מכל אחד בזמן נתון שונה לתת את אותה התפוקה(שערים וכו'). מישהו כאן דיבר על הספסול של טורס היום והציע רעיון שאולי בניטז רצה להוכיח לו שהוא לא כוכב ולהוריד אותו מהאולימפוס לכאורה, אבל הרי ברור שאם שילמת כל כך הרבה כסף עבור שחקן, והצעת לו כזה חוזה, בעצם בזאת אמרת לו שהוא הכוכב.
אני הצעתי , אבל באמת שאין לי מושג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx אם זה המקרה (ופה יבואו כל האלה שיכתבו:"אני חושב שבניטז יודע קצת יותר טוב ממך") אני חושב שבניטז טעה . להיפך , אחרי הגול מול צ'לסקי והצמד מול דרבי הוא היה צריך לטפח לו את הבטחון ולתת לו להבין שזה מה שהוא רוצה לראות ממנו במשך כל העונה , כי אני חושב שטורס הבין את זה כגם אם אתה טוב אתה עדיין תסופסל לא משנה מה . הספסולים האלה דופקים בטחון של שחקנים , בטח של שחקנים חדשים . וכמובן שאפשר להפיל הכל על הפגרה ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
ניוקאסל-ווסטהאם עוד שעה מתחיל וזה נראה משחק מאוד מעניין ונראה לי שיהיה משחק צמוד. עוד לא ראיתי השנה משחק שלם של ווסטהאם היום אני אנסה לראות...
אכן כן, וידוקה כובש כבר בדקה ה-2. ועוד 20 דקות מתחיל משחק לא פחות מעניין בוילה פארק. רק חבל שארטטה לא בסגל...