המחזור השביעי בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/10/12.

1. Mellow29 Kopite

Liverpool-Forever
    שמעתי, אם אתה "חבר" של הילד שצעק זאב אתה לא בא לעזור לו כמו במשל, לגיטימי. אם אתה "שופט" ותפקידך לשפוט בצורה צודקת, כשאתה עושה טעות אחת או כמה טעויות זו האחריות שלך. מה השלב הבא, תסיר אחריות משופטים שבאים לשפוט במשחק שבו יש צוללן ידוע?
    ברור לי שסוארז אחראי ב-100% לרפיוטיישן שצבר לעצמו, וכאמור אני לא אתנגד אם יחליטו להרחיק אותו ואחרים על סמך שימוש בוידיאו, אבל כל עוד זה לא קרה... לשופטים יש אחריות לשפוט בהתאם לחוקה. צלילה? צהוב. הכשלה ברחבה? פנדל. דריכה מכוונת על החזה של שחקן? הרחקה. אתמול השופט נפל על 2 מהסעיפים האלה. שילך לשפוט את אקרינגטון סטנלי נגד פליימות' או משהו כזה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין שהשופט רואה פאול אבל לא שורק כי זה סוארז...הוא פשוט דורש עדות הרבה יותר חזק לפאול במקרים של סוארז כי הסיכוי שהוא הקצין את המגע גבוה. לא חושב שזה משהו שאתה יכול למנוע, הם לא רובוטים ומי שגורם להטייה האנושית הזאת הוא סוארז עצמו.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הוא יילך לשפוט את אקרינגטון סטנלי, וגם השופט הבא, והשופט הבא, ולא יישאר אף אחד לשפוט בפרמייר ליג. אלו המגבלות האנושיות, צריך לחיות איתן. טעויות שיפוט יש כל הזמן גם כשלשופטים אין סיבה לפקפק במעורבים.

4. c_web Member

מה היה עם ואן פרסי וקבאיי?

5. Muurad Member

זה נאיבי לדעתי לדרוש משופטים לשפוט את המשחק כמו רובוטים.

בוא קודם כל ניקח בחשבון שרוב ההחלטות שהשופטים לוקחים - החלטות שכאמור צריכות להתקבל במאית שנייה בלי הילוכים חוזרים, זוויות שונות וכו' - אלה החלטות שהם עצמם לא 100% בטוחים בהם. החלטות שנעשות הרבה פעמים מזוויות קשות, ומצבים בהם הם צריכים להגיע להחלטה כשהם אולי לא ממש יודעים 100% מה קרה.

שם הרפוטיישן של מישהו כמו סוארז, שידוע פעם אחרי פעם אחרי פעם כאחד שבעקביות מנסה לרמות ולעבוד על שופטים עוד כשהיה בהולנד ולאורך כל הקריירה - נכנס לפעולה.

בעולם ורוד אני מסכים איתך שבאמת שופטים היו אמורים לשפוט בצורה חלקה - בוא נגיד שבעולם ורוד גם חבורת האימפוטנטים שיושבים למעלה היו מחליטים שבעידן הטכנולוגי יהיה שימוש יותר נרחב בעזרים שייתנו יד לשופטים כדי שיוכלו לשפוט בצורה נקייה ולקבל את ההחלטות הנכונות.

אבל אנחנו לא בעולם ורוד - והשופטים הם עדיין בני אדם - וצפות מהם לא להתחשב במוניטין של מישהו כמו סוארז ולהזהר ממנו כאחד שהם יודעים שהוא עולה למגרש במטרה לנסות לעבוד עליהם ולגרום להם אח"כ להראות רע - במצבים כאלה כשהם לא ממש בטוחים, הספק לרוב יילך נגדו ובצדק.

6. oranfu Member

במשחקים האחרונים (עד לקראת סוף המשחק אתמול) הוא לא צלל ולא התלונן. ושוב, הבעיה היא לא ששופטים חושבים 10 פעמים לפני שהם נותנים לו משהו. הם לא נותנים לו כלום. העבירות הכי ברורות שיש לא נשרקות לטובתו. כמו שכבר אמרתי דרוגבה היה צוללן על וכולם ידעו את זה והוא המשיך לקבל שריקות.
    בייל צלל אתמול בצורה מגוחכת ולא בפעם הראשונה וגם כשכבר התייחסו לזה בתקשורת, אמרו משהו בסגנון של "לפעמים צריך לראות דברים בצורה משועשעת בכדורגל". את סוארז התחילו לשחוט עוד במחצית המשחק של ניוקאסל-יונייטד.
    הטיפול בו הוא מעבר לטיפול בשחקן צוללן.

גרהאם פול (אם אני לא טועה זה היה הוא) כתב לפני כמה ימים ששופטים ימשיכו לא לשרוק דברים לטובת סוארז עד שהם ייראו שהוא מכבד אותם. אני מצטער מאוד אבל התפקיד של השופט זה לשפוט את מה שהוא רואה, ולא להתחיל לחנך שחקנים ולהתעסק במלחמות אגו.

7. skyday20 Member

אני לא בעד זה, אבל two wrongs don't make a right.
    רק בגלל שהוא פועל בצורה לא הכי ראויה, לא אומר שצריך להוסיף עוד להרגיש שזה בסדר.
    כרגע בגלל זה, השחקנים של הקבוצה היריבה מרגישים חופשי לשחק יותר אלים מהרגיל, כמה שהם רוצים.
    אני לא מצפה מהשופטים ליכולת על, לדעת בדיוק כל דבר..
    אלא פשוט להסתכל על המקרה, ולהתנתק מהתגובות של השחקנים של היריבה, משום שעכשיו הם מרגישים שאפשר לסמן Dive אפילו אם זה הייתה עבירה ברורה.
    ולנסות לעשות את המיטב מבחינת ההחלטה, בצורה אובייקטיבית לפי מה שהם ראו על הדשא,
    לא על בסיס משחקים אחרים, והשם על החולצה.
    אולי לא צריך לנתק לגמרי את התדמית שהשחקן יצר לעצמו, אבל לעשות את זה באחוז נמוך יותר, לא בקיצוניות, שפשוט מנפנפים כל דבר הצידה וממשיכים.
    השופטים לקחו את זה קצת רחוק מדי, הוא מקבל צהובים, גם על דרישות לגיטימיות.

אני מסכים שזה לא פשוט, ואפילו סוארז מבין את זה, ומזדהה עם הלחץ של השופטים להחליט במהירות הזאת.
    לפני כמה ימים ספורים, הוא דיבר עם האתר הרשמי של ליברפול ואמר את זה.
    There are times when the referee gets it right and others when he doesn't but that's all part and parcel of the game.

It's happened in the last few games, like against Manchester United when the penalty shout on me wasn't given and then the one on Valencia was.

But talking about it doesn't solve anything – the referee has a split second to see an incident. Let's just hope that it doesn't happen again in the future.

----
    זה אכן היה גראהם פול, הוא הקדיש לסוארז טור שלם במייל, ביום אחרי המשחק מול נוריץ.
    http://mail.co.uk/sport/football/article-2...97/Luis-Suarez-
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/30/article-2210897-1543E2CC000005DC-393_468x286.Xxx

8. 亚历山大帕托 Member

https://pbs.twimg.com/media/A4te5NbCYAAOjk_.Xxx

9. StevieG Member

למי שפספס:

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/10/bale-dive.Xxx

ואוהדי יונייטד, מי שגר בבית מזכוכית, אני מציע לו בחום שלא יזרוק אבנים.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מקווה שהשופט לא שרק על זה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/12
  11. skyday20 Member

הכדור המשיך מעבר לקו, ואסטון ווילה קיבלו כדור חוץ לזכותם.
    אבל בייל לא קיבל כרטיס צהוב על זה.
    הקוון היה במיקום מצוין לראות את זה בדיוק.
    https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/Football%20premier%20League/Untitled10%20-%20Copy%20-%20Copy%20-%20Copy.Xxx

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

Let's cut the bullshit. במקרה הזה, כולנו גרים בבתי זכוכית. אם לא נזרוק אבנים, מי יזרוק?

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. Sir Alex Las' Killa

הזווית מטעה. זה יותר פחדנות של בייל מנסיון חיסול של השוער מאשר צלילה מכוונת (שים לב לשפת הגוף שלו כשהשוער עושה תנועת בעיטה). זו עדיין הצגה (אלא אם כן הוא קם מיידית, לא ראיתי את המשחק), אבל אין מה להשוות לצלילות הלא קשורות של סוארז.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כל צלילה של שחקן אחר נראית פחות מפוברקת מהצלילות של סוארז.

http://www.evertonarentwe.com/suarez-dive-explanation.Xxx