את האמת גם אני חשבתי את זה בערך שהוא ציפה לפאול כואב, ורצה להתרחק מזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
יאפ, זה גם די הגיוני ששוער שמחוץ לשער יכנס חזק לכדור כזה. אני גם די בטוח שבייל מגיע לכדור לפני שהוא יוצא לבחוץ מה שאומר שהוא פשט פחד משטות של השוער.
נגיעה (מכוונת לדעתי. יש כאלה שטוענים שזו תנועה של היד תוך כדי ריצה לעבר הרחבה) עם כף היד/גב היד בפנים של יוהאן קבאיי. לא מעורב שם מרפק.
זו בדיוק הנקודה. על הצלילה המגוחכת של בייל נותנים תירוצים למה הוא דווקא בסדר. את סוארז צולבים על הצלילה המגוחכת שלו.
בייל הוא צוללן באופיו וזו היתה תנועה אינסטינקטיבית לחלוטין. ברגע שהוא הבין שהשוער לא שיחרר את הרגל ועד כמה מגוחך הוא נראה באותו הרגע, הוא המשיך לשכב קצת עם הפצרוף בדשא מרוב מבוכה.
האמת? באמת נראה שזה אינסטינקטיבי כשאני רואה את זה שוב. אגב, אפשר לציין מהבחינה הזאת את אגוארו, שהוא באמת ובתמים שחקן שבד"כ מתעקש לא ליפול, אפילו כשהוא יכול (זה לפחות ממה שראיתי במשחקים האחרונים).
אז בייל פחות גרוע כי הוא צולל באופן אינסטיקטיבי וסוארז צולל כי הוא מתכנן את זה ורוצה לרמות? ואחר כך מתפלאים למה אוהדי ליברפול מתעצבנים שסוארז נשפט יותר בחומרה מצוללנים אחרים.
שניהם צוללנים מגוחכים ושניהם יקבלו צהובים על צלילות בעתיד כי אלה החוקים שיש כרגע נגד צלילות. אני לא רואה מה יש עוד להוסיף לחוק הזה, אולי אולי שימוש במצלמות והרחקה למשחק למי שתפסו אותו צולל באופן מובהק ללא שום מגע ולא קיבל צהוב במגרש בזמן אמת.