המחזור השביעי בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/10/12.

1. שםמשתמש Member

יש לציין שמלבד ארסנל, לא היה להם מבחן רציני.

2. JohnTerry26 Member

Liverpool-Forever,
    להביע את דעתך זה הגיוני, מה שמוזר לי זה הקצב בו הדיון הזה חוזר על עצמו כל כך מוקדם לתוך העונה. לדבר ולנסות לקבוע דברים שוב ושוב על קבוצה חדשה, 6 מחזורים לתוך העונה, זה הרבה מעבר ל"לא לשתוק עד מרץ", זה מאוד חסר סבלנות ומוגזם (ובוא נהיה כנים, אם זה לא היה 16 מ18 הקבוצה היתה מקבלת חצי מההודעות). "זה שמוקדם מדי לקבוע דברים באופן נחרץ זה ברור"- אני שמח שאתה יודע את זה, אז במקום לנהוג להפך ממה שאתה רואה כהגיוני ו"ברור", למה לא להביע את הדעה שלך בצורה יותר סבלנית כלפי משהו שתסכים איתי בסה"כ חדש לעיניך, ולחכות לראות שדברים לפחות טיפה משתנים כפי שחשבת (או להפך)?

ומה זה "הדברים שנכתבים נכונים"... זו דעתכם בלבד, בוא לא נשתגע.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/12
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק בגדול, פשוט מישהו כתב על 3-4 חתיכות בשער של נוריץ', זה הדליק אותי.

4. Sir Alex Las' Killa

Ricky van Wolfswinkel, אין ספק שדרוגבה אשתקד נראה כמו שחקן אחרי השיא. אבל מפה ועד לטעון שהוא הסריח עונה שלמה זה מגוחך כי הוא היה השחקן הכי דומיננטי במשחקים הגדולים שלכם. קח דברים בפרופורציות, התארים שלכם רשומים עליו. ואגב, התיאורים שלך לשערים שלו גובלים בחוסר קשר לענף.

5. Emile Zelicky Member

תענוג לראות את סיטי

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע למה לפני המשחק חשבתי שסנדרלנד מסוגלת לעשות פה משהו אם מנ סיטי לא תבוא מרוכזת, מסתבר שהיא בכלל לא התעניינה במשחק היום, היא קיבלה את ההפסד עוד לפני הקיק אוף. פרט לדקות 45-50 אני לא יודע כמה פעמים הם עברו את החצי בכלל.

7. Mellow29 Kopite

אני מסכים עם רוח הדברים של JT26. צ'לסי רחוקה מלהיות קבוצה שלמה שתזכה באליפות כרגע, אבל אני חושב שכל הדיונים האלה מוקדמים. הם צריכים לרוץ עם ההרכב הראשון שלהם במשך זמן מה, ואם הם מצליחים לקחת נקודות בזמן שהם מתחברים זה בכלל נהדר. הייתי שמח אם נוריץ' תיקח פה משהו, אבל זו קבוצה די חלשה שלא מציגה די הרבה מלבד התקפות עם לא מעט שחקנים (שרובם מתוחכמים הרבה פחות מהממוצע). היא אולי תבקיע שער ובמקרה הטוב שניים, אבל היא תקבל כמות כפולה בצד השני, גם עם טורס בחוד.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אותי איזה דיון הוא לא מוקדם לאוקטובר. בואו נדבר רק על מה שהיה ולא על מה שיהיה, כמה נוח.
    אין דבר כזה דיון מוקדם לפורום, זה כל העניין לנבא מה יקרה מאוקטובר ולא במרץ כשכולם כבר יודעים מה הכיוון.

9. מזגן Member

LOL טורס...

10. פול סקולס Member

למה צ'לסי לא מועמדת לאליפות?
    אין קבוצה אחת באנגליה שנראית טוב בינתיים. צ'לסי היא אחת הקבוצות שלפרקים נראית טוב, והיא במקום הראשון עם מאזן כמעט מושלם.

מי כן מועמדת לאליפות? רק סיטי או יונייטד?

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן.

בינתיים במחצית בברידג', צ'לסי הגיבה טוב לפיגור המוקדם ונוריץ' גם קיבלה עוד צ'אנס מצויין כשטרי לואיס וקול מסתכלים מהצד איך זה מוחמץ. טורס גם כן הגיב טוב להחמצה שהייתה לו מוקדם עם פיניש מצויין בנגיחה. המשחק הזה נראה די גמור.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לפני שאני מתייחס, נעשה קצת סדר בנוגע לציפיות- יש פה גיבוש של שחקני מפתח חדשים, כמו הזאר ואוסקר, לנחש מעכשיו אם נהיה בתחרות על האליפות אני לא יודע, יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, זה תלוי בגורמים שאנחנו לא יודעים איך יתפתחו. לשחק בלי חלוץ איכותי זה קשה, שחקנים צעירים שמשחקים לראשונה ברמות הגבוהות ביותר, באינטנסיביות שכזו- הרבה תלוי באיך הם ימשכו עונה שלמה וכזו עמוסה. אין שום בעיה להעלות את נושא הדיון הזה שבוע אחר שבוע, לגיטימי.

חובה לציין, שחוץ מארסנל, לא היה לנו מבחן רציני בליגה, נעבור שבוע שבוע, כולנו נהיה חכמים יותר.

בקשר להודעה שאני מצטט, כדורגל עוצמתי? באוקטובר? קודם כל זה ממש לא מה שיביא או לא יביא לנו את האליפות, מה שהרבה יותר חשוב זה איזון ויכולת להביא את היכולת האיכותית בחודשים הקריטים יותר, כרגע הרבה יותר חשוב להתחבר, להביא נקודות, ולהשתפר שבוע אחר שבוע. ברור שלא הכל מושלם, לא סתם הפסדנו לסיטי במגן הצדקה, לא סתם לא ניצחנו את יובנטוס במשחק שכבר היה בכיס, וברור, שגם אם ניקח אליפות, אין פה קבוצה מושלמת.

באיירן מינכן קבוצה מפחידה....? אולי לא הבנתי אותך. אבל קבוצה עוצמתית לא מפסידה 3 לקבוצה כמו באטה בוריסוב. לא שופט אותם לפי משחק אחד, אבל בטח שבאיירן לא צריכה להיות הדוגמא לפואנטה שלך. קבוצה עוצמתית זה לא טקטיקה וכדורגל סוחף, זה גם אופי- ומה יום הראשון של די מתיאו בקבוצה, אופי לא חסר לנו.

אני שוב אומר, אנחנו רחוקים מלהיות קבוצה אימתנית שאונסת את היריבות שלה, אבל לא נזדקקנו עד כה העונה להעביר הילוך, מה שיש עד כה- זה מספיק- בהמשך נמשיך לשפוט. אין אף קבוצה באנגליה שנראית עד כה מושלמת, לכל אחת יש את המעידות שלה, את הרגעים הלא טובים. מה שחשוב זה הנקודות.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אולי המחצית הכי חלשה שלנו העונה ולמרות זאת לא היינו ראויים לרדת בפיגור, 3-3 היה יותר משקף את 45 הדקות הראשונות.
    משחק ההגנה שלנו טעון שיפור, הייטינחה גרוע וקולמן בעמדת המגן הימני זה מתכון לאסון. חובה לצאת עם שלוש נקודות מהמשחק הזה, COYB!

14. Ricky van Wolfswinkel Member

ועדיין הוא היה גרוע בכל המשחקים הלא גדולים שהם הרבה יותר מהמשחקים הגדולים.

15. Ariel Member

2-2 עם סוונזי למרות יתרון 0-2 במחצית.

משחק מאוד מאכזב אחרי ההופעה מול ניוקאסל בשבוע שעבר. השיטת משחק הייתה להתגונן ולעקוץ במתפרצות. אבל ההגנה כל כך חלשה שסוונזי הזריזה פיצחה אותה בקלות, ובנוסף ל-2 השערים הוסיפה עוד 2 קורות.

ממשחק למשחק אני מאבד מהאופטימיות. נקווה לטוב.