הכל בזכות פרד כמובן. קשר אחורי שבמקום למנוע מהיריבה לכבוש מייצר ליריבה שער בכל משחק. מילא איבדת כדור, מילא הפסדת במאבק הפיזי, לא תעשה עבירה על קו החוץ כדי למנוע מתפרצת? עד כמה אפשר להיות גרוע ברמות האלה?
מקווה שלא ניתן גול. אין אמונה בנברטון שתתן מתפרצת נוספת וננצח. אלו משתפי פעולה בתרבות האונס fc (מה עם גילפי השתחרר עם איזוק אלקטרוני?)
אפשר לעשות כבר fast forward לתוספת הזמן ולהורדת החולצה בחגיגה? מקווה בשביל סאנצ׳ו שהערך שלו יירד עד סוף העונה מספיק בשביל שקבוצה עם מאמן תשקיע בו.
איפה היית בקדנציות של ואן חאל ומוריניו? סנצ׳ו לא רע בכלל, אמנם עדיין לא מספיק חד אבל עשה כמה פעולות טובות.
אני לפני המשחק לא מייחל להפסד, אבל כשהמשחק מתפתח ככה בנוהל אז אני בעד שאם מגיע לסולשאר להפסיד שיפסיד. אוף טופיק קל, מישהו מכיר אתר שמראה גם xg במאץ' סטטיסטיקס? של הפריימרליג(גם אלופות ושאר הליגות הגדולות)
למעשה יונייטד השקיעה 100 מיליון פאונד כדי להראות יותר גרוע. עוד יותר ניסיונות לפעולות אישיות ואיבודים, פחות שחקנים שלוחצים. לא מבין מה ההגיון בו מתנהלת הקבוצה. מה התעמולה פה יכולה למכור? כל אחד רואה שזו קבוצה שלא מסוגלת לא למסור ואפילו כבר לא לחלץ כדורים. אין פה שום פוטנציאל הצלחה.
לא הפסדנו לאברטון, אני חושב שמגיע לאולה עוד חוזה חדש ושדרוג בחוזה על התיקו ההירואי. איזה הנהלה חסרת מושג. מעניין עד כמה הוא יחריב לנו תעונה לפני שיפוטר…
דוקורה סוס. כבר הראה שהוא שחקן טוב בווטפורד וקודם לכן אצל אברטון של אנצ'לוטי. אבל העונה הוא פשוט העביר הילוך ומשחק כמו קישור שלם. בישולים, גולים, תיקולים. כמה אנרגיה וכמה שכל במשחק שלו. פשוט all over the place בקטע הכי טוב שיש. יש לא מעט דימיון בין מה שבניטז עושה באברטון למה שמויס עשה בוווסטהאם.