קוסטה לא קשור לשמות שרשמתי. אני מדבר על טכניקה, דריבל. תציע לי עכשיו סוויץ בין קוסטה לאגוארו לוקח בלי למצמץ. אוסקר.. שחקן נחמד שלא מצליח לעשות את ההבדל. אין לו ברגליים מה שיש לסטרלינג ודה בריינה, בראש יש לו יותר מהם, אבל במשחקי צלסי זה לא בולט יותר מדי וזו הבעיה.
שמע איפשהו שהגול של סיטי היה בנבדל אז רצה להחזיר? אוהד טוטנהאם\שונא סיטי? קיבל כסף? ואל תגיד שדברים כאלה לא קורים.
מודע. ברור. דריבל כחלק מטכניקה. יש פואנטה לשאלה שקשורה לתוכן ההודעה או סתם לבדוק אם אני יכול ללמוד משהו?
שמשתמע מההודעה שלך שלשחקנים כמו וויליאן או אוסקר אין טכניקה ברמה של השחקנים של הסיטי בגלל שאין להם דריבל ברמה שלהם. זה לא נכון בכל הרמות.
לוויליאן יש. לאוסקר אין טכניקה אינדיבידואלית עם הכדור, אם תרצה לקרוא לזה דריבל אז אפשר. זה נובע מהמהירות. אוסקר לא מסוגל לקחת כדור לעבור דרך 3-4 שחקנים ולהיכנס לרחבה, בניגוד לסטרלינג ודה בריינה שכן מסוגלים.
אין לאוסקר מהירות. זה לא אומר שהטכניקה שלו לא טובה עם הכדור. מדובר באחד השחקנים הטכניים בליגת האנגלית.
עלית על הפואנטה. טכניקה עם הכדור יש לו. סביב עצמו וטכניקת מסירה, בעיטה.. זה בדיוק למה הוא כל כך לא תכליתי ומאוד מאוד פרווה. הוא לא מצליח להביא תכליתיות כי גם את היתרונות שלו הוא לא מביא למגרש על בסיס כמעט קבוע. שנעשה את זה פשוט- אוסקר לא מסוגל לעשות עם הכדור מה שסטרלינג עושה. ומה שהוא כן מסוגל. . פשוט לא קורה יותר מדי.