באתי לרשום שיש לי דה ז׳ה וו מהמשחק מול ניוקאסל, ואז הגיע השער. עדיין אשמח לראות את הררה במקום אדון קפטן ואת הגרמני במקום קאריק או שניידרלין.
טוב מה שכתבתי לפני המשחק בולט יותר מהקרחות בראש של רוני. כל המחמאות על כלום לקבוצה שלא מצליחה לחבר מסירה וחצי והכל משום שעלינו עם שני קשרים אחוריים שלא מצטרפים למעלה ולא מסוגלים למסור פס אחד מדוייק קדימה. מצחיק וויץ על המחמאות לטקטיקה של אדבוקט. אין פה שום טקטיקה, יש בונקר עם בוריני שקצת מנסה לעצבן. ברור לגמרי שברגע שהרירה או שוושנטייגר נכנסים לקישור האחורי אנחנו יכולים לשים פה עוד שלושה שערים. בלינד- לי נגמרו המילים על השחקן הזה, אני פשוט מת עליו. כל כך אנדרייטד, כמה שאוהדי יונייטד יצחקו עליו, ישמיצו אותו ואת ההחלטה הנהדרת לשחק איתו כבלם, הוא רק ישתבח. שלא יפסיקו. שלושה בישולים כבר מתחילת העונה, שער שכולו רשום על שמו. היחיד שמרגיש בטוח עם הכדור ומאוד מאוד חד עם הלחץ והתיקולים שלו גבוה. הוא גם גורם לסמולינג להראות הרבה הרבה יותר טוב כשכל הכובד של הנעת הכדור קדימה יורד ממנו. א-נ-ד-ר-י-ט-ד כמו שכתוב במילון.
3 פעמים העונה לסטר ירדה בפיגור במחצית, באף אחד מהמקרים האלה היא לא הפסידה. פעם הפכה את הפיגור לניצחון, ופעמיים חזרה לתיקו. יהיה שונה מול ארסנל הפעם?
רניירי תמיד התקשה מול ארסנל, פרט לערב הנפלא ההוא בהייבורי, כשברידג׳ העלנו אותנו לחצי הגמר של ליגת האלופות בסיום המשחק.
אלוהים ישמור חייבים לתעד את הרגע, ווין רוני כובש שער אחרי איזה 18 וחצי שעות של כדורגל בליגה. הפרחים למארסיאל- אדיר. דקה 60 וזה זמן נהדר לחילוף כפול- פריירה במקום דפאיי או מאטה והגרמני במקום קאריק.
לא מבין את הסגל של סיטי. אין לי מושג איך נבאס הוא שחקן לגיטימי בקבוצה כזאת. סטרלינג לא מספיק טוב כרגע. סנייה הרבה אחרי השיא, וגם בשיא הוא לא היה כל כך טוב, ואיכשהו דמיצ'ליס משחק בקבוצה שיכולה להביא כמעט כל שחקן שהיא רוצה.
מישהו צריך להגיד לרמי וויץ שזה ממש לא מרשים לשמוע בכל חמש דקות כמה הרבה פעמים הוא התארח במנצ'סטר(ולא נהנה, ממש טרחן זקן..). הפרשן לידו(מי זה?) דווקא היה חביב מאוד. לא מתחנף, לא מפריז, נותן ביקורת טובה וריאלית למה שרואים ויודע להחמיא כשצריך ומבלי לריב עם הדר לידו. מצחיק, אבדנו כמה אוהדים בחודש הראשון של העונה, כאלה שהעדיפו לתלות את עצמם אחרי כמה תוצאות מינימליות ותיקו והפסד מעצבנים, את הנצחון הזה נקדיש לזכרם, גם אם לא היו חכמים מספיק להיות סבלניים עם העונה הזאת אנחנו צריכים להכיר במום שלהם ולהוקיר את זכרם, כי אוהדי יונייטד כולנו הרי. מאז? 4 משחקים רצופים עם שלישיות ואפילו ווין רוני כובש בשני משחקים רצופים ונותן מחצית שנייה טובה מאוד. אחלה של בטחון הקבוצה צוברת, גם שחקני סגל מחליפים מורידים חלודה(ולנסיה, יאנג) ועושים כאב ראש חיובי מאוד למאמן. בלינד היום מעל כולם, היחידי שלא הוריד את הראש בדקות של כדורגל די מת וקצב מרדים, חוץ מהמסירה הגדולה למאטה הוא גם פתח את המחצית השנייה נהדר עם עוד מסירה גדולה שהתחילה את השער השני. מארסיאל, היום לא כובש אבל לדעתי המשחק הכי פעיל שלו. בראש, על הארץ, עם הכדור ברגל, בתנועה, מחוץ לרחבה- פשוט מסוכן בכל פעולה שלו והתכבד בבישול יפהפה לרוני. יש פה מאמן שמרוויח את לחמו, בונה פה תלכיד, קבוצה קודם כל. את המקום הראשון הזה השחקנים והקבוצה הרוויחו בעבודה קשה ועכשיו העבודה היותר קשה היא להגיע למחזור הקשה הבא מהמקום הזה, כשהעיניים אליך, כשהלחץ שונה, כשהדרישות להראות אופי נוקשות יותר. אני מאמין, שיהיה בהצלחה באמצע השבוע.
היום מאטה היה המצטיין, אבל אני כל שבוע נהנה לראות את מרסיאל, את התנועה שהוא עושה. דפאי ממשיך לעצבן. יותר מדי מתאהב בכדור, חייב גם לשחרר אותו יותר מהר או פשוט לבעוט, הוא מפספס מצבי בעיטה טובים בגלל זה. גם מצבים נייחים שלו לא טובים. נתבשם מהמקום הראשון, אבל החוכמה להיות בו בעוד 31 מחזורים.
אז אלכסיס סאנצ'ז חזר היום אלינו וכשהוא במיטבו אי אפשר לעצור אותו, שלושער גדול. צ'ך גם עם הופעה מצויינת היום ונקווה שימשיך כך כי אנחנו צריכים אותו ביכולת הזו. ג'ירו גם כן הצליח לספק שער בסיום וכמובן שאין יותר טוב מזה בשביל הביטחון שלו. דווקא מי שמאכזב אותי מפתיחת העונה זה ראמזי שלא ממש מוצא את עצמו וגם לא מעורב בשום שער, אני לא יודע אם זה בגלל שונגר תוקע אותו באגף או לא אבל עדיין זה לא ממש מעודד ואני מקווה שהוא יחזור לעצמו. סה"כ הופעה טובה של הקבוצה ובהחלט נצחון מרשים כי אפשר היה לראות מהדקה הראשונה שיש ללסטר כדורגל ואין לי ספק שלפחות חלק מה'גדולות' עוד יאבדו במגרש הזה נקודות בהמשך העונה... ד"א ראיתי איזה כתבה בוואלה לקראת המחזור הזה על החלוצים שבמשבר, אז גם רוני גם קיין וגם סאנצ'ס חוזרים לכבוש היום.
אין פה על מה להתווכח הוא אוהד מנצ'סטר יונייטד, נקודה. כל מי ששמע את הפינה הקבועה שלו אצל מולי שפירא במשך השנים מבין ויודע את זה. כל כך עצוב ולא נתפס שהוא לא אתנו.