אז אני כן מתווכח כי הוא חד משמעית טען שהוא אוהד ליברפול בשידור, נקודה. אכן, עצוב. אבידה גדולה. בעצם, לא מתווכח. מיותר.
היה אוהד יונייטד, אני לא מבין על מה הויכוח פה? הייתה לו פינת ספורט גיאונית אצל מולי שפירא ביום שישי. אחת לחודש היה עולה ומדבר על מנצ'סטר יונייטד של פרגוסון(ולא בוחל ב"אנחנו", "נצחנו" וכו). חוץ מזה אין לי מושג איך אפשר לעכל את זה שאין יותר לילות או ערבים עם לונדון וקירשנבאום, ערוץ 10 הופך למיותר לחלוטין מבחינתי.
מה שנה פלוס? בתקופה הזאת בשנה שעברה הם חילקו רביעיות. זה מהחצי שנה השנייה פלוס פתיחת העונה הזאת. צ'לסי נראית לחוצה לא פתטית ולא חסרת רעיונות, פשוט קבוצה שמכניסה את עצמה ללחץ תוך כדי משחק(ודווקא כן ידעה להגיע לרחבה של קרול). וזה כמובן תסמין של הלחץ שנוצר אחרי הפתיחת עונה הזאת. ובעודי כותב ווינאלדום מכפיל, אני היום אימת היריבות שלנו.
צ'לסי, למעט משחקים ספורים בעונה שעברה, הייתה בלתי נסבלת לצפייה, ואני אומר את זה בתור אחד שבעדם בליגה האנגלית ומקווה שהם יקחו את התואר.
אז אתה כנראה אחד שבעדם שדילג על החצי ראשון של העונה שלהם. בוא נראה כי יכול להיות שאני מדמיין: מחזור 1: 3-1 על ברנלי. מחזור 2: 2-0 על לסטר. מחזור 3: 6-3 על אברטון בגודיסון פארק, משחק של 9 שערים, ממש עינוי, תחזירו לנו את הכסף. מחזור 4: הפעם "רק" משחק של 4-2 מול סוואנזי. מחזור 5: סוף סוף מישהי מגרדת נגדם נקודה, 1:1 מול סיטי באתיחאד, אני מביא את האבנים לסקילה אתה חופר את הבור? מחזור 6: 3:0 מול וילה. מחזור 7: "רק" 2:0 בבית מול ארסנל. בין לבין הם ממש גרמו לנו לישון עם תיקו בבית מול שאלקה(אבל בסיבוב השני בבית הם נתנו להם 5-0 בראש), נצחו רק 1-0 את ספורטינג ליסבון(ובגומלין חילקו להם שלישייה) וסתם לקינוח אם נשארו להם אוהדים שלא חתכו ורידים הם גם נתנו שישייה למאריבור בבית. אין ספק כבר שנה+ צ'לסי הזאת מרדימה, משעממת, גרועה, מה אני בכלל מבין? אלה רק רגעים "ספורים" בעונה שעברה. בכלל במזל הם אלופים.
תגידו, לא נמאס לכם? כל הפורום הזה מלא בדיונים עניינים שהופכים לבדיחה בגלל תגובות עלק עוקצניות כמו שלך, כל בן אדם שדעה של אחר לא באה לו טוב בעין ישר תוקף. נשבר הזין. והתוצאות לא מעידות על כלום, באותה מידה אמפולי בעונה שעברה הייתה קבוצה עם תוצאות מזעזעות אבל יכולת מהנה לצפייה. אבל דיון ענייני כנראה זה לא הדרך כאן אז לא נמשיך. שבוע טוב שיהיה.
שטויות. בחצי הראשון היתה קבוצה תוססת. בחצי השני היתה פחות תוססת(בעיקר כי קוסטה נפצע ופאברגס ירד ביכולת) אבל עדיין היתה לה הגנת ברזל שחיפתה על זה והקבוצה המשיכה לצבור נקודות. הבעיה שהעונה אפילו אין לה הגנה,היא נראית כמו קבוצה שבמקרה הטוב שווה אמצע טבלה. אם היא תמשיך כך,ואם היא לא תביא איזה בינגו בינואר, היא יכולה למצוא את עצמה נלחמת על הכרטיס לליגה האירופית.
לא ראיתי קבוצה תוססת, ראיתי שחקנים בפורמה. ראיתי את האזר ביכולת נהדרת, פאברגאס, קוסטה...אבל קבוצתית צ'לסי אף פעם לא הרשימה אותי ולאט לאט כשהמומנטום דעך היא לא הרשימה לכל הדעות. אני גם חושב שמה שאני אומר הגיוני, אחרת אין איך להסביר מאיפה נבעה הנפילה הבאמת רצינית שהייתה במהלך העונה. אני כן מסכים שבפתיחת העונה הקודמת צ'לסי הייתה הרבה יותר טובה מאיך שסיימה אותה, ועדיין בתור קבוצה לא נהנתי לצפות בה ברוב המוחלט של המשחקים בעונה שעברה.
את מוריניו מעניין לצבור נקודות,לא מעניין אותו שתהנה,הוא לא ונגר. הבעיה שהעונה הוא נכשל גם בזה, אם צ'לסי תמשיך כך לא בטוח שיסיים את העונה.