דרבו פנטסטי. -אבל זה וייאר2. (הלוואי שאני טועה). וכמו וייאר1 המקורי: זו עמדה אחורית מידי בשבילו. כן הוא ייתן מסירות יפות ועקבים יפים שישחררו התקפות קדימה תוך כדי פתיחת יריב מרשימה. אבל מהר מאוד היריבים ילמדו אותו. (מאמנים באיטליה אינטליגנטים. וגם השחקנים.) ומאותו רגע בלתי נמנע: העובדה שאין לו גוף תקל על יריביו ותקשה עליו לעשות את ההתאמות הנדרשות. מה שכן, שאפו למוריניו על עצם הניסיון. זה הכיוון!
אם לא הייתי מכיר את מארטינז קווארטה מריבר אולי הייתי תוהה לגבי זה. הוא פשוט בלם טיפש. פיזי אבל טיפש. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
מסכים שדרבו לא הכי פיזי שיש אבל הוא לא ויאר: 1. הוא לא צנום כמוהו(ונראה שיש לו פוטנציאל גופני להפוך למקרר שלא כמו ויאר) 2. הוא לא מבצע דריבלים מיותרים כמו וייאר הוא מאוד תכלס 3. הוא מחלץ הרבה יותר כדורים
קצת מדכא שאני רואה את הצמרת של הליגה וזה לא כולל את יובנטוס שעדיין לא התחילה להתניע. צ'מפיונס תהיה הצלחה מסחררת עבורנו העונה וזה ידרוש חיזוק בקישור בינואר.
מילאן קבוצה נהדרת ועל הדרך יש להם שוער שלא מחלק מתנות כדי להביא את הקבוצה ללחץ אטומי ואיבוד נקודות מיותר נגד אטלנטה מהחלשות שראינו בשנים האחרונות.
סך הכל יוצאים לפגרה במצב מרומם. ב-6 משחקים אחרונים 5 ניצחונות ותיקו מול מילאן שאנחנו רואים את העוצמות שלה. לדבר על האליפות עם כל הליקויים שלנו זה מגוחך, בטח כשיש כמה קבוצות שנתנו לנו פור, אבל בהחלט יש דברים טובים שאפשר לקחת ממה שראינו עד עכשיו. מאד מבסוט על לוקאטלי.
תענוג של קבוצה. ולחשוב איך כל זה היה נראה עם חלוץ (שזה אשכרה המקצוע שלו) שכשיר ליותר מ-15 משחקים בעונה...