אם רומא היתה קבוצה טובה הייתי מסכים איתך שמדובר בסתם יום שחור במשרד. העניין הוא שרומא קבוצה גרועה, ואתמול היא היתה אפילו גרועה יותר.
רומא עם ניצחון אחד מ-6 משחקים יחסית נוחים למעט מילאן. מה שהיה אתמול זה לא מעידה חד פעמית אלא התדרדרות של המצב הקיים.
תומר1989 אני? לא יודע מה הגיוני ומה לא הגיוני. -אני יודע מה העובדות. רומא שנה שעברה, עם הסגל הכי מבטיח שהיה לה מזה שנים + אחרי תנופה של זכייה בקונפרנס, עשתה מחנה אימון בחמסינים של דרום פורטוגל לבקשת מוריניו, שחודש שלם לא הפסיק להעלות לאינסטוש תמונות של מנגל על האש על חברים מקומיים. וסריה של משחקי אימון שנראו כמו קרבות איגרוף. ורומא פתחה את העונה קטסטרופה, עם התבוסה התורנית ליריבה קטנה (בזמנו כאמור זה היה רביעיה מאודינזה) + בפתיחת אותה עונה רומא היתה בצמרת הפציעות שריר העולמית (!). השנה רצו לעשות מחנה אימון קיץ טור ראווה, באסיה אני חושב, שבסוף בוטל. -והלכו שוב לחמסינים של דרום פורטוגל... ביולי אוגוסט... ושוב נגד יריבות שהן או קונוסים, או יריבות רציניות אבל במשחקי אימון שדומים לסשן ג'ודו. ושוב פתיחת עונה זוועה. ושוב שחקנים נראים חלודים בכל הקשור לטיפול בכדור. ושוב תבוסה חוטפים רביעיה מקבוצה קטנה, ושוב יש גל חריג של פציעות שריר. תגיד אתה. מה הגיוני ומה לא.
גנואה שיחקו מעולה אתמול , גודמנסון התעלל בנו. איזה שחקן מעניין. הגול השני שלהם תאווה לעיניים. החסרונות של סמולינג וקומבולה - שהיה אמור לקבל הרבה דקות השנה אחרי העזיבה של איבנייז והעניין שלא הביאו בלם רציני במקום - אנדיקה עד עכשיו זוועה משפיעים מאוד. הרי ההגנה הייתה מעוז הקבוצה בשנה שעברה. המחדל הכי גדול זה השוער , חששנו מזה וזה מתפוצץ לנו בפנים.
השוער זה באמת הסחרחורת הכי גדולה. כי קשה לדעת מה יהיה הלאה. בלמים ומרכז ההגנה אני אופטימי. מאמין שבקרוב כבר יהיה שינויי מגמה, ונתחיל לראות שיפור... (ולבסוף התייצבות על הרמה שהתרגלנו לראות).
פרוזינונה יכולה להפוך למרעננת נחמדה מאוד בליגה, יש לה סגל מעניין וכבר רואים בטחון אצל סולה. באופן כללי לצ׳ה וג׳נואה יחד עם פרוזינונה וסאס יכולות להוות בטן יפה מאוד לליגה
לא הייתי ממהר להכתיר את קבוצות התחתית הללו לקבוצות בטן רק אחרי המחזור השישי. יחד עם זאת, כשקבוצות הבטן הן בעצמן קבוצות תחתית... מה שכן, בינתיים מגיע לאוזביו די פראנצ׳סקו קצת נחת, אחרי הכישלונות הרצופים והחריפים שלו (אחרי רומא, סמפדוריה, קאליירי ורונה).
@uri חלילה אינני מכתיר אף אחת, רק מקווה(אולי אפילו חולם) לליגה עם בטן גדולה, צבעונית ומאתגרת. באוקיינוס הציניות ההולך ומחריף, כל רביעייה של ג׳נואה ונצחון של לצ׳ה זה נצחונות קטנים לרומנטיקנים זקנים וטרחנים כמותנו. כמו כן, בהחלט יכול להיות שזו הזדמנות לאתחול עבור EDF. מקום בלי לחץ ועם כמה צעירים מעניינים.
שואף היום לראות אותנו לוחצים את מילאן מהשניה הראשונה במטרה להשיג את הגול המהיר שילחיץ אותם ויתן לנו ביטחון להמשיך לשחק כדורגל התקפי. כך גם ננצל את החלק הקדמי הטוב שלנו, וזה חייב להיות עם שני מגנים התקפיים שיודעים מה לעשות עם הכדור כשהם עוברים את עיגול האמצע. לצארי היה נפלא נגד טורינו, גם פתח את הסכר עם הבישול הנהדר לוסינו. אבל סארי החליט, על פי ההרכב המשוער לפחות, לחזור למארוסיץ' בימין, כאילו שהוא מגן הגנתי יותר טוב במשחקים בהם אנחנו כביכול מגינים. ראיתי את זה בקריסה ההגנתית נגד יובה.. גם חיכינו להם מאחור ושילמנו. לסארי אין מושג, פחדן ושמרן. מילאן ממש לא מפחידה, עם תעוזה ושליטה בקצב, ויש לנו 3 שחקני אמצע טובים שיכולים לעשות את זה, אנחנו לוקחים משם 3 נק. הכל, אבל הכל תלוי בגישה של סארי.לצערי עד כה אנחנו נופלים מול הגדולות בגלל הפחדנות שלו. רוצה לקוות שהיום זה יהיה אחרת, אבל אני בספק.
בסן סירו זה תלוי הרבה יותר במילאן מאשר בלאציו, למילאן גם סגל טוב יותר, מנגד דווקא נגד נאפולי השיטה של סארי עבדה מעולה כך שאני לא כל כך מבין את הביקורת הזו עליו, מעניין אותי אישית דווקא האם הוא יפתח עם רובלה וכיצד הילד יתפקד, אם יבחר בו ולניקולו יהיה ערב טוב, לאציו יכולה להפתיע. Sent from my SM-S908E using Tapatalk
נגד נאפולי תקפנו ויזמנו, מה שאני זועק שיקרה, והתוצאה אכן היתה לטובתנו. אבל זה היה יוצא מן הכלל כי נגד יובה סארי חזר לשיטה המבוקרת, ואני גם זוכר את הפסדי החוץ למילאנזיות וליובה בעונה שעברה עם אותה הגישה. אני סבור ובטוח שיש לנו את היכולות לנצח אצל כל יריבה, השאלה איך אתה בא לשחק. רובלה יפתח היום יחד עם וסינו ואלברטו. מקווה שגם פלגריני ולצארי. העדפתו של סארי למארוסיץ' והיסאיי לא מובנת לי. אין תכונה אחת שהם טובים יותר. נגד לצ'ה לצארי פתח והובלנו, ובשניה שיצא לטובת המונטנגרי ספגנו 2 מהאגף שלו והפסדנו. מול מונזה לצארי לא שיחק וההגנה הייתה קטסטרופה. עם מארוסיץ' והיסאיי. אותו דבר יובה. הטענה שלצארי מגן פחות טוב מהם מגוכחת, כי העובדות מראות שזה בדיוק ההפך. ובכנות, מלבד תאו ולאאו אנחנו עדיפים עליהם בכל עמדה.
לפי זה שאי אפשר להציג את זה פעם אחר פעם כאילו השחקנים של לאציו הם טופ בליגה ואין סיבה שהיא לא תתמודד על האליפות כי עובדתית היא לא שם ועצם זה שסיימה במקום השני בפער ענק מנאפולי לא משנה את זה. זו קבוצה שמסוגלת לנצח כל קבוצה בליגה ביום נתון, בדומה לפיורנטינה ואטלנטה, שמחזיקות בסגל דומה בתקרה שלו לזה של לאציו לדעתי. ובהסתכלות על משחק נתון ובהתחשב ביכולת מפתיחת העונה, יש רק שחקן אחד של לאציו שלדעתי משתחל בוודאות להרכב של מילאן וזה אלברטו. כל השאר? אפשר להתווכח, יש גם כאלה שלא (לאאו, טומורי וריינדרס שחקנים מעל הרמה של לאציו).