המחזור השישי בפרמיירליג-האל מדהימה את ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏25/9/08.

1. Rudess Member

אני לא קורא לפטר אותו, מצידי שיתפטר. מישהו אמר שהוא לא אחד מהמנג'רים הגדולים ואולי הגדול מכולם? אבל ונגר כבר כמה שנים לא הביא שום תארים, העונה הזאת הוא החליש משמעותית את הקבוצה ועדיין ממשיך למכור לוקשים בעקבות נצחונות על קבוצות חלשות, כאשר גם בנצחונות עצמן ראו את הבעיות של ארסנל בקישור ההגנתי ובהגנה, כאשר במזל היא לא ספגה. גם להנהלה הסבלנית של ארסנל ייגמר מתישהו הסבלנות.

האל יתהלל חוגר כמפתח
    http://israeligooners.blogspot.com/2008/09/blog-post_27.html

2. AW forever Member

אני לא חושב שטל אמר לפטר את ונגר וגם אין לשפוט אדם בשעת צערו (והפסד בבית להאל זה אכן צער גדול) א-ב-ל, טל- אני חשבתי שהרעיון באהדה הוא לתמוך בקבוצה ולא להוכיח נקודה. גם לי עוברות מחשבות שחורות לפעמים על ארסנל אבל הדבר האחרון שמשמח אותי בעולם זה שהן מתגשמות, אני מעדיף תמיד לטעות ושהקבוצה תנצח. אין לי מושג לאן תלך העונה הזו. צ'לסי וליברפול פתחו יחסית חזק, יונייטד פחות ואנחנו איפשהו באמצע (עם משחקים על הנייר יותר קלים). אני מקווה שאם יש ליקויים בסיסיים הם יתוקנו, הקבוצה נראתה נהדר בסה"כ בשבועות האחרונים וניצחה במגרשים שהשארנו בהם נק' בעונות קודמות.
    אז בואו נשתה כוס מים ונירגע, יש לנו את המנג'ר הטוב בעולם, יש לנו שחקנים כישרוניים, והאיכות שלנו פורצת כשאנחנו עם הגב לקיר וכשכולם מזלזלים ומספידים.
    I'm Arsenal till I die

3. spurs229 Member

הוא לא אומר את זה מהיום, אם זה היה משהו חד פעמי הייתי מבין אותו.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תענוג לשמוע על הניצחון הזה של האל... מחכה לראות את התקציר.

בקשר למשחק של צ'לסי, באלאק חלש להחריד, פאסיבי, גם שעושה דברים עושה בצורה לא טובה, דרוגבה עוד חלוד ורואים את זה אבל בכל מצב שהוא עדיף את דרוגבה מאשר את אנלקה העילג, שמחתי גם לראות את קאלו פותח, מגיע לו, תמיד שהוא משחק הוא נותן הכל וגם מצליח לעשות דברים מועילים, כמובן בייחוד שהוא בא מהאגף. בוסינגווה היום עשה דברים יפים בחלק ההתקפי, סטוק לא יכלו דווקא עליו, מהלך יפהפה שלו יחד עם למפארד בשער הראשון.

שבוע הבא משחק סופר סופר סופר סופר קשה בבית נגד אסטון וילה

5. Strawberry Fields Member

6. קינג לדלי Member

ובגדול מה זה משנה כל עוד רק הוא אומר את זה ?
    אומר משהו לא ?

ראיתי עכשיו את טוני מואוברי המאמן של ווסט ברום מתראיין והשדר הזכיר לו את השנים שלו כשחקן בבורו.
    פתאום נזכרתי שראיתי אותו ביחד עם עופר כובש בנגיחה נגד סיטי במיין רואד בגביע זניט (גביע זניח כמו משחק אימון)לפני 17 שנה.

עופר,האדמה מריחה אותנו.
    איך שהזמן טס...

7. THE STRETFORD END Member

ווסט ברומיץ עם ניצחון בבורו והאל בארסנל,ליגה משוגעת ללא ספק.

לאנדי גונסון מפולהאם הגיע אדום בעבירה הראשונה שלו על שחקן של ווסטהאם,הוא קיבל רק צהוב,
    את הצהוב השני שלו הוא קיבל על...שום דבר,לוקאס ניל בעט בו כשהרחיק כדור והנעל שלו עפה,
    עד כה הדחיפה וההתלהבות בדמות מנג'ר חדש עושה את שלה בווסטהאם,
    לפי הפרשנים,במחצית הראשונה פולהאם יכלה בקלות להוביל 3-0 ובמקום זה ספגה 2.

הדרבי של ליברפול היה ברמה נמוכה,מחצית ראשונה של כדורגל מפוזר,ליברפול יותר איכותית וזה הביא לה את הניצחון,
    אברטון לא התחזקה להוציא אולי את סאהה שפתח על הספסל,ככה אי אפשר להמשיך ולהיות בצמרת,
    דיוויד מוייס הוציא מים מהסלע בגודיסון ומצד שינ,
    כשיש לך את יעקובו,קהייל,ארטטה וסאהה בחלק ההתקפי ואברטון משחקת כדורגל של קבוצת תחתית שמבוסס על הגבהות,מאכזב.

8. ManUtd Fan Member

כל הכבוד להאל על משחק יוצא מהכלל. הם באו למשחק הזה בשביל לנצח והם השיגו את מבוקשם. כל הכבוד להם על הניצחון ענק באחד מהמגרשים הקשים ביותר באירופה. וכמובן, כל הכבוד להם על לחימה בלתי מתפשרת.
    מקשיין לא קשור לענף. כל פעם שהכדור אצלו הוא מעיף אותו, אפילו אם אין שחקן יריב לידו. העיקר להיפטר מהכדור. זה הוביל ללא מעט התקפות של ארסנל, שעם קצת חדות השחקנים גם היו מסיימים אותם (למעשה, עם קצת חדות היא הייתה מנצחת את המשחק הזה ב-3, 4 חתיכות). ג'יובאני עיצבן אותי במשחק שלו במחצית הראשונה כשהוא לא מוסר בזמן, אבל כל זה היה שווה בשביל השער המדהים שכבש. עוד פעם רואים שהבעיה העיקרית אצל ארסנל היא ההגבהות, כאשר ספגה שער מקרן. גאלאס בשמירה גרועה מאוד. ההגנה של האל הייתה מצוינת היום, בעיקר במחצית הראשונה שסיכלה לא מעט התקפות של ארסנל.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

כיף לראות שהעולות לא באות לשמש כתפאורה כמו דרבי.

9. itzikhai Member

וואו, האל פשוט מצטיירת כקבוצה מדהימה, עם תקציב מאוד מינימאלי
    עם שחקנים אנונימיים שהעלו אותה ליגה, עם אוהדים פשוט נפלאים ואיצטדיון ביתי נפלא..
    ג'ובאני ,בואטנג ומרני עושים עבודה נהדרת בקישור, ויש להם חלוץ נהדר כמו מרלון קינג
    שלדעתי לא ישאר שם הרבה זמן..

10. Red Left Winger Member

אגב, איך אף אחד לא הזכיר את אשלי יאנג ששוב מספק היום הברקה גאונית ועוד שער+ חצי בישול.
    שחקן מדהים.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

האל היום, כמו ניוקאסל, לא משחק גדול, קבוצה שהחולשות והמוגבלויות שלה בולטות וברורות, אבל יודעת לרוץ ולכסות אותן, משחק מסודר, נקי וחכם של האל שנטרלה היום קבוצה עדיפה בהרבה במגרש שהיא השנייה בהיסטוריה לנצח בו, עם הרבה תמיכה של קהל חוץ נפלא והרבה מוטיבציה. מזכירים לי את העונה הראשונה של וויגאן עד כה, אולי גם הם יצליחו להשתלב בפרמיירשיפ - מי יודע...

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה כיף, עוד דרבי אדום, פשוט נהניתי היום במשחק הזה. יחד עם המשחק מול החלאות באנפילד- ההצגה הטובה ביותר שלנו מתחילת העונה, הגנת ברזל(ואני עדיין חושב שאגר חייב לפתוח) כשדוסנה מנטרל לחלוטין את ארטטה, הקישור בשליטה מוחלטת במרכז השדה וג'רארד עם פריצות נהדרות למעלה, סוף כל סוף טורס מתעורר, קין במשחק נהדר(שני השערים רשומים גם על שמו לדעתי, בראשון הרמה גאונית ובשני כדור עומק ענק לקויט), ואפילו קויט היה סביר+!

ציונים...

ריינה-6-משחק סולידי ביותר של ריינה, ממשיך להיות יציב כמו מתחילת העונה.
    ארבלואה-6.5- היה טוב באגף ימין, סגר לחלוטין את אוסמן ועזר לקויט בהתקפות. עד עכשיו נראה כאילו הוא הקפיץ את היכולת שלו ברמה או שתיים מהעונה שעברה, שימשיך כך.
    קראגר-6- אחלה של משחק, נלחם, קפץ על כל כדור והסתדר(יחד עם סקרטל) עם חלוץ חזק ממנו ומהיר ממנו(יעקובו).
    סקרטל-6.5- משחק פשוט מצוין של הסלובקי, היה בכל מקום ובכל כדורי הגובה הוא ניצח.
    דוסנה-6- היה מצוין בהגנה כהרגלו, בהתקפה היה יותר טוב מפעמים שעברו(אפילו הצליח להרים ולא החוצה).
    קויט-6- משחק טוב של ההולנדי, לדעתי הטוב ביותר שלו באגף ימין שלנו. איבד מינימום של כדורים, הצליח לעשות בלאגן בהגנה של נברטון, ובסה"כ היה נהדר.
    אלונסו-6- נתן משחק טוב, השתלט על הבלאגן במרכז השדה וחילק כדורים טובים לאגפים.
    ג'רארד-7- היה פשוט פנטסטי היום, קפטן אמיתי כהרגלו במשחקי הדרבי, היה פשוט בכל מקום על המגרש(במיוחד במחצית השנייה) ולדעתי רק בחוסר מזל הוא לא הצליח לסיים גם עם שער.
    ריירה-6- היה פעיל, הביא כמה כדורי רוחב טובים, אבל עדיין אני חושב שצריך ללמד אותו ללכת לאמצע ולא רק לאגף כי היברט קרא אותו כמו ספר פתוח.
    קין-7.5- הכי קרוב לרובי קין שאנחנו רוצים לראות, בישול ועוד כדור ענק לקויט בגול השני, עשה את התפקיד שלו בצורה נהדרת ואפילו יותר. אבל הוא עדיין חסר בטחון, והיו לו כמה פעמים שהוא היה יכול וצריך לשחרר בעיטה לשער, נקווה שהמשחק המצוין שלו היום יבנה לו קצת את האגו ונראה אותו הולך יותר לשער במשחקים הבאים.
    טורס-7.5- הוא חזר רשמית, מחצית ראשונה אנמית של אל ניניו אבל במחצית השנייה הוא עשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב- וזה כמובן להבקיע שערים. רק בגלל האטימות של ריילי נמנע ממנו שלושער. מיקום פשוט פנטסטי בשני השערים, וגם בשניהם סיומת של חלוץ גדול, אני כל כך שמח שהוא חזר.

אאורליו-5.5- לא השפיע על המשחק כמעט. כמה דריבלים יפים, לא יותר.
    לוקאס ופנאנט - אין ציון, בקושי שיחקו.

אגב, נזכרתי בכניסה המכוערת של קייהיל, כניסה פשוט פראית, למי שלא מבין על מה הנמושה הוציא לו אדום שיסתכל שוב בהילוך החוזר על רגל ימין של קייהיל, אחרי שהוא עוצר את אלונסו עם רגל שמאל הוא מכניס לו בעיטה של שבירת קרסול, לא בבית ספרנו!

כמה מילים על האל- מדהים, מדהים ועוד פעם מדהים, מגיע להם רק על ששת המחזורים הנהדרים האלה להשאר בליגה, אין לי מילים.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/08
  13. Tony Adams Member

האל עם 11 נקודות מתוך 18. זה בהחלט מדהים.

14. The_Magpie Member

דוגמא למצב העגום:

רק 44,935 צופים במשחק הבית נגד בלקבורן. כמות של פחות מ-50,000 אני לא זוכר כבר הרבה זמן.

15. George Best Member

מייק דין בשיפוט מחריד בחצי השני.
    דיארה נוגע ביד בבירור בתוך הרחבה, דין שעומד במיקום נהדר לא רואה.
    אחרי שתי דקות התקפה מתפרצת של פומפי, או'הרה עושה פאול קטן כדי לעצור אותה,
    אם אני לא טועה זה היה דיארה שהמשיך, רץ קדימה, אבל דין העילג עוצר ועוד מסביר לשחקני פומפי למה...
    ודיארה?היה צריך להיות מורחק הרבה לפני הקיצוץ של אקוטו.
    שחקן כ"כ מוכשר אבל באמת חסר נסיון.