מה אתה רוצה מגבריאל? אני לא ראיתי שום עילה להוציא לו אדום, אלא אם כן הוא קילל אבל גם אז קשה להאמין שהשופט שמע ולא פשוט הוציא לו אדום על סמך ההתבכיינות של קוסטה.
צ'לסי מנסה לעקוץ פה במתפרצותת, לא יותר מזה. בוא נראה איך תשתלט על המשחק עכשי וכשארסנל ב10 שחקנים(אם בכלל תשתלט). 2 הקבוצות חושבות איך להגיע מהר לשער של היריבה ושם הן נתקעות. משחק של 0-0 טיפוסי לפני ההרחקה המצחיקה הזאת.
לא ראית כי זה לא צולם, גבריאל כנראה נתן לו בעיטה עם העקב כשקוסטה היה מאחוריו. זה היה די ברור על מה המהומה.
לא ראיתי שום דבר שגבריאל עשה אבל גם אם כן, האדום הראשון שם היה צריך להיות לקוסטה על מה שעשה לקוסיילני. איך הוא ממשיך משחק אחרי משחק מבלי שגם התקשורת שם תתחיל קמפיינים נגדו אני לא מבין.
סוג של נס, אין הסבר לזה. כל משחק העונה הוא מחלק כאפות, מכניס ככה לשחקנים יד לפרצוף, אצבעות לעיניים, מרפקים. מתעסק בחרא עם כל בלם ששומר עליו צמוד. באמת סוג של נס, השופטים החליטו לסמן צוללנים וכו וכו אבל לא ברור לי איך פרובוקטור כזה עוד לא מקבל טיפול הולם.
תסביר לי איך קוסטה לא קיבל אדום על מה שהוא עשה שם. אצבעות בעיניים של קוסיילני, מכה לפנים של קוסיילני ואולי גם נגיחה בקוסיילני. אחר כך התחיל את ההתעסקות עם גבריאל. היה שם משהו בטח ממש חמור שהצדיק אדום, הרי ראינו את קוסטה מתחיל לבכות לשופט.
יכולים להגיד שהוא קיבל צהוב על אחד המקרים. השופט יוצא אידיוט אם אומר שראה את המכות שהוא הכניס והחליט שזה מצדיק רק צהוב.