אני לא אוהד ארסנל ומעצבן אותי לראות את אוזיל. נראה כמו כלומניק על המגרש. כלומניק שהמשחק בכלל לא מעניין אותו.
דייגו קוסטה לא מסוגל לתת גול שני משחקים ברצף אבל לפחות הוא משפיע על המשחק בדרכו שלו, אחד מהשחקנים היותר דוחים שדרכו על מגרש הכדורגל. וכל זה כמובן לא מוריד מהאחריות והטיפשות של שחקני ארסנל. גם גבריאל שהיה צריך להבליג וגם קאסורלה, שחקן עם כל-כך הרבה ניסיון, איזה פאול מאוחר ולא מתוזמן, נו באמת. ארסנל דווקא פתחה את המשחק בצורה סבירה אבל מי זוכר את זה בכלל. כרגיל היא מרגרינה באמצע ויש המון טעויות של נאיביות. האזר עדיין נראה חיוור לחלוטין אבל צ'לסי שיחקה בסדר. אהבתי את המערך ההתחלתי של מוריניו, ססק הרי לא באמת קשר אחורי והמגמה הייתה התקפית ברורה(בניגוד לחילוף של רמירז למשל). פדרו לא חד מספיק בפעולה האחרונה בינתיים, היה לו את כל הזמן שבעולם באחת הפעולות והוא בעט רע לשמיים. ארסנל עם 10 נק' מ-18 כרגע ו-5 שערי זכות בלבד, אבל הכל כבר נאמר על ארסן ונגר, שיהיה לו לבריאות.
הזאר חזר לעצמו עם משחק בהחלט טוב אחרי הופעה רעה ביום רביעי. פתחנו טוב את המשחק וגם בחצי הראשון שלטנו והנענו את הכדור בצורה מהירה פנימה לשם שינוי, זה היה נראה יותר טוב ממשחקים קודמים. מאטיץ עם משחק מושלם, מרכז מגרש בשליטה מלאה שלו, הופעה אדירה של מאטיץ. זומה עם נתונים להפוך להיות בלם על, וולקוט היה פירורים בשבילו, גם בפן של מהירות, זה אומר הרבה. קוסטה הגעיל עם התנהגות מתסיסה , לא אוהב את הדברים האלו, הוא עושה את זה בחוסר טעם מוחלט. הכי כיף לנצח אותם עם שער ממצב נייח ודיפלקשן.. אבל זה בעצם מראה לא מעט מהבעיות שלנו בייצור מצבים. ארסנל באה לנו בהזמנה. וונגר השאיר את שיטת המשחק שלו בבית, עלה לשחק על מתפרצות והקל עלינו מאוד את המשימה.
3 נקודות, תענוג. נראינו יותר טוב אבל זה עדיין רחוק מלהיראות טוב. לא יודע איך קוסטה התחמק מאדום, אבל מי שטוען שגבריאל לא צריך לקבל אדום על הבעיטה שהוא דפק לקוסטה פשוט מסרב להיות אובייקטיבי.
אין יותר מדי מה להרחיב על המשחק.. עד האדום סהכ עמדנו יפה והיה הרגשה שאפשר להוציא משהו. האדום כמובן פגע בנו וגם השער הגיע מהר מדי (עוד שער שיש לצך חלק בו.. הדיפה גרועה). ב10 שחקנים עוד היינו יכולים לחלץ תיקו אבל האדום השני כבר גמר אותנו ואני חושב שיש גם לונגר חלק כאן: החילוף הכפול בדקה ה70 היה פשוט גרוע. במקום להוציא את סנאטי שכבר מוצהב והיה חלש במשחק הזה ואת ראמזי שהיה הכי גרוע על המגרש הוא מוציא את אוזיל ואלכסיס, שני השחקנים הכי מסוכנים שיכולים לייצר איכשהו גול שיוויון. ואז הגיע הצהוב השני של סאנטי שפשוט גרם לי עוד יותר לרתוח על החילוף הזה. ונגר לא לומד מטעויות כי כבר קרה לו מקרה דומה עם וילשייר באולד טראפורד.
האדום של גבריאל מוצדק מאין כמוהו. רק רוצה להזכיר לכם שכששיר צדק קיבל אדום על אותו דבר בדיוק כולכם יצאתם דווקא נגד צדק.
אם מייק דין עושה את העבודה שלו קוסטה מקבל אדום ישיר ופה זה נגמר. גבריאל לא היה מורחק וזה היה נגמר ב0-0 משעמם.
יופי מייק דין, הרסת את המשחק בצורה פשוט עלובה ופאתטית, כמו שאתה יודע, בטוח שאתה מרוצה. תודה לאל שלא נולדתי אוהד צ׳לסי.
אם הוא בעט אני לא חושב שמישהו יחלוק על כך שמגיע לו אדום, פשוט מההילוכים החוזרים אי אפשר היה לראות את זה. יכול להיות שאמרו משהו בשידור אבל אני ראיתי בסופקאסט עם שדר רוסי. בכל אופן אין דבר מעצבן יותר מחוסר אחידות וחוסר מידתיות בשיפוט. אם על מה שקוסטה עשה לקוסיילני לא מגיע אדום אז שיחליק גם על הבעיטה, כי גבריאל הבין שבמשחק הזה כנראה מותר להתנהג באלימות והשופט פשוט יבליג. אין סיבה שרק צד אחד יהיה רשאי להרביץ.