חוסר אחידות ושיפוט שערורייתי זה שם המשחק באנגליה. לצערנו ובמידה מסוימת למזלנו, כולנו סובלים מזה. בלי יוצא מן הכלל.
עוד משפט אחרון - בכל כלי התקשורת וגם כאן בפורום נותנים לדייגו קוסטה טייטל של "פרובוקטור". לא הייתה פה שום פרובוקציה, אתם נותנים לו קרדיט שלא מגיע לו. פרובוקטור היה מנבל את הפה ומכניס קטנות כשהשופט לא רואה. קוסטה עשה את מה שעשה בגלוי, אין לי מושג איפה היו הקוון ושופט הרחבה שלא דיווחו לשופט שמגיע פה כרטיס אדום ברור, גם מעמדת השידור אפשר היה לראות את זה בלי הילוך חוזר. הוא פשוט שחקן אלים וחמום מוח ואם השופט היה מגיב כפי שהוא אמור היה להגיב, הייתם מתייחסים אליו כאל טיפש ולא כאל פרובוקטור.
צ'לסי שיחקה טוב במחצית השנייה ובאמת יכול להיות שהצורה שניצחה ובעיקר שיחקה באותה מחצית תחזיר לה יותר את הבטחון לצאת קדימה ולסכן את השער. אבל אני עדיין בדיעה שלולא האדום הזה לגבריאל(שהיה מוצדק, לא ראיתי שמישהו טען פה שזה לא היה מוצדק פשוט מאוד הטענה שנשמעת היא שגבריאל לא היה צריך להיות מורחק אם קוסטה היה מקבל את האדום המוצדק על אחת מהתקריות עם קוסיילני חצי דקה לפני) זה משחק של 0-0, ככה זה הריח לי במחצית הראשונה. האדום של קאסורלה מוצדק, התגובה של ונגר למשחק הייתה פשוט אפטית. אחד השינויים המיידיים שאני הייתי עושה אחרי האדום זה להכניס את ג'ירו שיהיה חלוץ מטרה שיוכל קצת להוריד כדורים בגובה ולהאט את הקצב. לתקוע את וולקוט מקדימה וכשאתה בעשר שחקנים, כמעט ולא לוחץ או יוצא למעלה זה משחק לידיים של מוריניו, רק נותן יותר שקט לצ'לסי בכל יציאה שלהם קדימה. ניהול משחק חולמני וטיפוסי לונגר במעמדים האלה. זו הסיבה שהקבוצה שלו אף פעם לא תתרומם בתקופתו ולמרות שיש לה את הסגל והאיכויות לקרוא תיגר על אליפות. ווטפורד ממשיכה להראות כמו קבוצה מהנה ומנצחת. אחרי ה1-0 מול סוואנסי במחזור הקודם היא כבר ב2-0 מול ניוקאסל. בורנמות' עם 2-0 במחצית מול סאנדלנד(שער שני בוולה מדהים לחיבורים) וסטוק אולי משקמת את עצמה עם 2-0 במחצית מול הקבוצה שלא מומלץ להוביל מולה 2-0 , לסטר.
כן ללסטר יש 9 נשמות. מיראלאס עם עבירה גסה מאוד מקבל אדום דקה אחרי שנכנס כמחליף. ה0-0 הזה היה אחד מה0-0 הכי טובים שראיתי העונה. שתי קבוצות שוות מאוד ברמתן.
0-0 הכי משקר בהיסטוריה. המצטיינים שלי הם שני הבלמים, אחד של כל קבוצה. סטונס מהצד הכחול ו-וויליאמס מהצד הלבן. לעומתם, לוקאקו וגומיס נראו כמו צבע העור שלהם (אל תראו את זה כגזענות, אני לא רחוק מהם) מיראלס מאוד מתוסכל ממעמדו בקבוצה ואני יכול להבין אותו. לא שאני מצדיק את הכניסה המכוערת שלו, אבל להכניס אותו 2 דקות לסיום לאחר שמול צ'לסי הוא בכלל לא שותף זה משפיל. למרות שהמשחק היה פתוח ולכל קבוצה היו את ההזדמנויות שלה, לדעתי היינו ראויים לניצחון אבל כשהחלוץ הבכיר שלך לא פוגע והשני גמר את התחמושת בשבוע שעבר, התוצאה בעינה.
ווסטהאם תשבור איזה שיא העונה, הקבוצה הזאת הולכת להיות הראשונה שמנצחת את כל משחקי החוץ נגד הטופ 6 ועדיין מסיימת בחלק התחתון של הטבלה.
אני מחזיק מביליץ', טקטיקן לא רע בכלל בטח במונחים של המאמנים בליגה הזאת והרכישות שלהם מאוד מאוד מבטיחות. רוצה לומר יש שם חומר אנושי במערכת לחלק עליון בטבלה ו3 נצחונות חוץ מאצירייטס, אנפילד ואולי אתיחאד-wow.
רצית לתת לסילבה וקומפאני מנוחה מול הסוס השחור של הליגה? עכשיו תשלם. פרננדיניו ויאיא טורה נותנים יותר מדי חופש לווסטהאם לצאת קדימה ולא מחזיקים מספיק בכדור, תוסיפו את השער השני שהם האשמים המרכזיים בספיגתו והנה קיבלתם עוד הפתעה של ווסטהאם.