המחזור השישי בפרמיירליג: חטאנו לפניך רחם עלינו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/9/15.

1. golding מנהלים

חוסר אחידות ושיפוט שערורייתי זה שם המשחק באנגליה. לצערנו ובמידה מסוימת למזלנו, כולנו סובלים מזה. בלי יוצא מן הכלל.

2. VAR Member

עוד משפט אחרון - בכל כלי התקשורת וגם כאן בפורום נותנים לדייגו קוסטה טייטל של "פרובוקטור". לא הייתה פה שום פרובוקציה, אתם נותנים לו קרדיט שלא מגיע לו. פרובוקטור היה מנבל את הפה ומכניס קטנות כשהשופט לא רואה. קוסטה עשה את מה שעשה בגלוי, אין לי מושג איפה היו הקוון ושופט הרחבה שלא דיווחו לשופט שמגיע פה כרטיס אדום ברור, גם מעמדת השידור אפשר היה לראות את זה בלי הילוך חוזר.

הוא פשוט שחקן אלים וחמום מוח ואם השופט היה מגיב כפי שהוא אמור היה להגיב, הייתם מתייחסים אליו כאל טיפש ולא כאל פרובוקטור.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

צ'לסי שיחקה טוב במחצית השנייה ובאמת יכול להיות שהצורה שניצחה ובעיקר שיחקה באותה מחצית תחזיר לה יותר את הבטחון לצאת קדימה ולסכן את השער.
    אבל אני עדיין בדיעה שלולא האדום הזה לגבריאל(שהיה מוצדק, לא ראיתי שמישהו טען פה שזה לא היה מוצדק פשוט מאוד הטענה שנשמעת היא שגבריאל לא היה צריך להיות מורחק אם קוסטה היה מקבל את האדום המוצדק על אחת מהתקריות עם קוסיילני חצי דקה לפני) זה משחק של 0-0, ככה זה הריח לי במחצית הראשונה.

האדום של קאסורלה מוצדק, התגובה של ונגר למשחק הייתה פשוט אפטית.
    אחד השינויים המיידיים שאני הייתי עושה אחרי האדום זה להכניס את ג'ירו שיהיה חלוץ מטרה שיוכל קצת להוריד כדורים בגובה ולהאט את הקצב. לתקוע את וולקוט מקדימה וכשאתה בעשר שחקנים, כמעט ולא לוחץ או יוצא למעלה זה משחק לידיים של מוריניו, רק נותן יותר שקט לצ'לסי בכל יציאה שלהם קדימה.
    ניהול משחק חולמני וטיפוסי לונגר במעמדים האלה. זו הסיבה שהקבוצה שלו אף פעם לא תתרומם בתקופתו ולמרות שיש לה את הסגל והאיכויות לקרוא תיגר על אליפות.

ווטפורד ממשיכה להראות כמו קבוצה מהנה ומנצחת. אחרי ה1-0 מול סוואנסי במחזור הקודם היא כבר ב2-0 מול ניוקאסל.
    בורנמות' עם 2-0 במחצית מול סאנדלנד(שער שני בוולה מדהים לחיבורים) וסטוק אולי משקמת את עצמה עם 2-0 במחצית מול הקבוצה שלא מומלץ להוביל מולה 2-0 , לסטר.

4. alexshw Member

קשה להגיד שמישהו מופתע מהתוצאות של מקלארן עד עכשיו. פספוס הגדול התיקו איתם בבית

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכבר בתחילת השנה אפשר היה לנבא שזה פשוט לא יילך העונה עם המנוע של הונדה.

*/aaaoffto

אלעד, Eric Cantona ו-alexshw אוהבים את זה.
  6. Sturridge Member

לסטר חזרה ל- 2-2. מדהים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. k_700 Member

כן ללסטר יש 9 נשמות.

מיראלאס עם עבירה גסה מאוד מקבל אדום דקה אחרי שנכנס כמחליף.

ה0-0 הזה היה אחד מה0-0 הכי טובים שראיתי העונה.
    שתי קבוצות שוות מאוד ברמתן.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

0-0 הכי משקר בהיסטוריה. המצטיינים שלי הם שני הבלמים, אחד של כל קבוצה. סטונס מהצד הכחול ו-וויליאמס מהצד הלבן.
    לעומתם, לוקאקו וגומיס נראו כמו צבע העור שלהם (אל תראו את זה כגזענות, אני לא רחוק מהם)
    מיראלס מאוד מתוסכל ממעמדו בקבוצה ואני יכול להבין אותו. לא שאני מצדיק את הכניסה המכוערת שלו, אבל להכניס אותו 2 דקות לסיום לאחר שמול צ'לסי הוא בכלל לא שותף זה משפיל.

למרות שהמשחק היה פתוח ולכל קבוצה היו את ההזדמנויות שלה, לדעתי היינו ראויים לניצחון אבל כשהחלוץ הבכיר שלך לא פוגע והשני גמר את התחמושת בשבוע שעבר, התוצאה בעינה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/15
  9. Sturridge Member

יש סיכוי שבינואר פחות יצחקו על מוריניו כשישים 40 מ' פאונד על סטונס?

10. alexshw Member

זהו אין יותר קבוצות שלא ספגו :)

11. k_700 Member

עצלן היאיא טורה הזה, לא התאמץ לעשות את עצמו בכאילו מצמצם מרחקים ממוזס בשער.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווסטהאם תשבור איזה שיא העונה, הקבוצה הזאת הולכת להיות הראשונה שמנצחת את כל משחקי החוץ נגד הטופ 6 ועדיין מסיימת בחלק התחתון של הטבלה.

13. k_700 Member

אני מחזיק מביליץ', טקטיקן לא רע בכלל בטח במונחים של המאמנים בליגה הזאת והרכישות שלהם מאוד מאוד מבטיחות.
    רוצה לומר יש שם חומר אנושי במערכת לחלק עליון בטבלה ו3 נצחונות חוץ מאצירייטס, אנפילד ואולי אתיחאד-wow.

14. alexshw Member

הכי חשוב הוא הבין שאסור לו להגיע לבתים של האירופית

Bluekipper אוהב/ת את זה.
  15. South Boy Member

רצית לתת לסילבה וקומפאני מנוחה מול הסוס השחור של הליגה? עכשיו תשלם.
    פרננדיניו ויאיא טורה נותנים יותר מדי חופש לווסטהאם לצאת קדימה ולא מחזיקים מספיק בכדור, תוסיפו את השער השני שהם האשמים המרכזיים בספיגתו והנה קיבלתם עוד הפתעה של ווסטהאם.