המחזור השישי בפרמיירליג: חטאנו לפניך רחם עלינו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/9/15.

1. golding מנהלים

יש עוד מחצית שלמה, סיטי לא פראיירית במשחקי הבית שלה בליגה.

2. oranfu Member

דה-בריינה משחק טוב אבל אגווארו במשחק אולי הכי גרוע שלו שראיתי.

חוץ מזה שבלי סילבה זאת קבוצה שונה לגמרי.

העיקר נבאס משחק שם. איזה אוברייטד עצום הבחור הזה.

רק אני רושם שדה-בריינה משחק טוב והנה שער בכורה. הוא מרשים אותי.

3. alexshw Member

סילבה נפצע בחימום

4. oranfu Member

המחצית הזאת היא למה סיטי קבוצה כל כך מתסכלת כבר שנים. רוב הזמן הם נראים כאילו הם עושים טובה שהם עולים על הדשא. במחצית הזאת הם נלחמים וכתוצאה מזה כל המשחק בתוך ה20 מטר של ווסטהאם שרק בנס לא ספגה פה כבר כמה.

5. DRORIKO Member

רספקט לא גדול ענק לווסטהאם. למרות פערי הרמות הגדולים בין סיטי לבינה הצליחה לגנוב פה בשיניים ניצחון. משחק ענק של אדריאן(ותבינו שאין לו אפילו מקום בסגל המורחב של ספרד) משחק הקרבה אדיר של הבלמים, וכן גם אלילת המזל פה ושם באה לביקור. זה מהסוג משחקים שגורמים לך לאהוב את הכדורגל.

6. alexshw Member

עמידה הירואית של ווסט האם בפרץ במחצית השנייה. אדריאן בתצוגה אדירה. שוער שמרשים אותי מאוד ולדעתי מתקדם. בכל קונסטלציה נורמלית חייב לקבל זימון לנבחרת. קסיאס שוער עבר וקסיאה לא ישחק העונה.

7. Raulito Madridista

הדבר הכי מתסכל זה האופי, כמה לוזריות, תבוסתנות, רחרוחיות, קבוצה גדולה יודעת לשים בצד משחק אחד מאכזב ולא נקלעת לסחרור. אין מצב שקבוצות אלופות קודמות היו מפסידות משחק כמו משחק בית העונה נגד ווסטהאם גם אם הקבוצה של ביליץ' כבר עוללה תכסיס לארסנל והיא נראית טוב. השם הראשון שעולה לי לראש - יונייטד של פרגוסון לה היה הרבה אופי, פחות כדורגל סקסי ו-וירטואוזי משל סיטי לפרקים, למשל. בכדורגל הישראלי אומרים על גול כמו של סיטי לפני המחצית 'גול בדקה קריטית', גול שמשנה מומנטום, מחצית שלמה הייתה לה כדי לפחות להשוות - וכלום. משחק אחד לא הולך לפי התוכניות וזהו, נכנסים למרה שחורה? ללא דויד סילבה המשחק של סיטי מאוד לא מסודר מה גם שבדקות האחרונות הם לא הצליחו להגיע למצבים אמיתיים, הלחץ ניכר. וכן, הם מאוד מהר נראים שבעים, משחקים בהליכה, בעיקר יא-יא טורה.

אם יונייטד שמה מחר את ההפסד לאיינדהובן מאחור ומנצחת בסאות'המפטון, ואני יודע שזה לא פשוט למרות פתיחת העונה הבינונית שלה - מדובר באחלה מחזור מצידה. הפער מסיטי יירד ל-2 נקודות בלבד.

8. k_700 Member

דה ברויינה איש המשחק לדעתי למרות ההפסד.

הוא עשה בערך כל מה שאפשר.
    מחצית ראשונה ברח יותר לצדדים כדי להסתלק מהשמירות ועדיין חילק כדורי רוחב מסוכנים, מחצית שנייה כבר ניהל להם את כל המשחק וחילק כדורים שהיו צריכים להסתיים במצבים יותר טובים.

מה שאכל את ההתקפה של סיטי במשחק זה נבאס בצד אחד וקולארוב צד שני. שני שחקנים שנשלחים הרבה פעמים ומקבלים כדורים מצוינים אבל אין להם את זה. פשוט לא יעילים.
    נבאס יכול לרוץ 11 ק"מ ועדיין לעשות יותר נזק מתועלת.

הפסד שני בבית לסיטי תוך פחות משבוע וסיטי עדיין מרגישה מאוד מאוד מסוכנת בהתקפה.
    אני לא דואג, תחת פלגריני זה די ברור שהם יצברו הרבה מאוד רגעי משבר בעונה ארוכה.
    קבוצה שרק לפני שנה כמעט בשלושה חודשים חיברה שני נצחונות בכל המסגרות לא תשנה את עורה ואופיה ב180 מעלות ועם כל הכבוד לרכש מאוד מרשים.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סיטי בחוץ, ארסנל בחוץ, ליברפול בחוץ. וכל זה עוד לפני אוקטובר.

שאפו ווסטהאם.

Bluekipper ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

על מה בדיוק יש להם להיות שבעים? על הגנג-בנג שמוראטה עשה להם?

11. k_700 Member

דווקא לדעתי אדריאן שוער של המון התקפי לב ויציאות רעות.
    היום הוא כמובן תפס משחק אדיר וזה קורה הרבה פעמים במשחקים כאלה מול קבוצות שעדיפות עליך.
    אבל כאחד שיוצא לו לראות הרבה משחקים שלהם זה שוער שיש לו לקות די גדולה ביציאות לכדורים גובה ובכלל יציאות מהשער, גם נוטה לאגרף ולהשליך יותר מדי כדורים.
    זה הרושם שנוצר אצלי בכל אופן.

RG11 ו-Franco אוהבים את זה.
  12. alexshw Member

לא חולק עליך בקטע הזה אבל גם דה חאה סבל מזה כשהסתגל לליגה. אני חושב שהוא מתקדם יפה מאוד. לא אופתע אם בקצב הזה יגיע ליורו, עניין אחר שאין לו יותר מדי סיכוי לשחק, אבל לקבל הזדמנות באיזה משחק ידידות או אפילו משחק רשמי לא חשוב, למה לא.

מבחינת ווסט האם זה לדעתי רכש בינגו.

13. StevenGerrard Member

ווסטהאם ולסטר - שתי הקבוצות שהבקיעו הכי הרבה בליגה (13 כ"א) ומאכלסות את מקומות 2-3.
    זה מסוג הדברים שגם אחרי שרואים אותם לא מאמינים להם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

לסטר של ראניירי נותרה היחידה בליגה שטרם הפסידה. די צוחקים על כל הכשלונות שלו לקחת תארים בקבוצות גדולות והלוזריות אבל צריך לזכור שבאנגליה סך הכל עשה עבודה טובה כשהחזיר את צ'לסי לליגת האלופות עוד לפני אברמוביץ' וגם בעונה הראשונה איתו הוא הגיע לחצי גמר המפעל ובמקביל בליגה לקח סגנות אחרי אחת הקבוצות המטורפות שהיו באנגליה. אף אחד לא יכל לקחת באמת את התואר לתותחנים באותה עונה.
    הוא גם הביא את למפרד וטרי התחיל את צעדיו הראשונים אצלו והפך בעצם לבלם פותח.

אם אני אוהד את הבלוז אני דווקא הייתי זוכר אותו לטובה

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/15
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

והנה חזרנו לסיטי הישנה והטובה של העונה החולפת.
    מדהים איך היא תמיד היתה קבוצה שדווקא מהמקום ההכי פחות צפוי, שם היא תאבד בסוף את הנקודות. הרגישו היום מאוד את החיסרון של סילבה. איכשהו עם כל הלחץ וההזדמנויות היה חסר את השחקן הזה שלא יעשה שוב משהו צפוי אלא ייתן את הפס החכם הזה. סילבה בקיצור.