לא ראיתי שמישהו דיבר על זה פה.. למה מוריניו מתעקש ללחוץ את היד לצפרדע הצרפתי? היום מוריניו חיכה לו מחוץ למנהרה, לונגר לא הייתה ברירה אז הוא לחץ יד ללא יישור מבט. כנראה שהתשובה לשאלה היא שמוריניו פשוט רוצה להנמיך יותר ויותר את ונגר, להראות שלמרות כל הדו שיח הוא הבוגר וונגר הבכיין.
פעם פרגוסון וונגר לא דיברו אחד עם השני ובסוף השלימו ואף שתו יין ביחד. לא מדובר פה בחמינאי ובנימין נתניהו.
לא אתפלא אם ונגר ופרגוסון השלימו רק בגלל שפרגוסון רצה לשכנע אותו למכור לו את ואן פרסי. זה היה בערך באותו זמן לא?
אז גם עם פרגוסון וגם עם מוריניו ונגר יוצא הילד הקטן. לירן אני דווקא חושב שזה עדיף מאשר לא היה רוצה, ובטח עדיף מאם המקרה היה הפוך. גם ככה התקשורת אוהבת להידבק לכל מה שמוריניו עושה ואומר, עדיף שלא יתן להם עוד חומר.
ראניירי לעולם לא אימן קבוצה פייבוריטית לתואר כלשהו ואף לא קרוב לזה. הוא כן אימן מועדונים גדולים אך תמיד בתקופות מעבר או בניה.
ובזה הוא טוב. בנייה. גם בולנסיה, גם בצ׳לסי וגם באיטליה הוא סיים את הקדנציות שלו עם סגל טוב יותר ממה שהוא ירש. יש לי זכרונות לא רעים ממנו בעיקר בזכות זה, ובזכות העובדה שמדובר באחד האנשים הנחמדים ביותר בעולם הכדורגל. אבל קשה לי לסלוח לו על חצי הגמר מול מונאקו. המשחק הזה מייצג את הלוזריות שלו בצורה הטובה ביותר.
שמתי לב באיחור של יום - יש מצב שלמעט ג'ונתן וולטרס יש לסטוק סגל ממש לא רע ובעיקר טכני? ארנאוטוביץ', בויאן, איירלנד, ואן חינקל, אפלאי ואודמווינגי. כאילו, יש מצב שמישהו החליט להרוג את הקלישאה של "But could he do it on a cold wet night in Stoke?" שאפו על האמביציה, גם אם בינתיים זה לא מתחבר.. ואולי אם למארק יוז כמאמן היה רבע מיכולתו כשחקן היו רואים מהם גם תוצאות..
מיום רביעי אני בים מול החופים של השרמוטות הערבים, במקום לחזור בשישי חגגנו שבת בים. איך לא הגעתי בדיוק לקראת המשחק אבל אתמול לעומת יובה אני אופטימי... לא יודע, משהו במשחקי הליגה הוא אחר... המשחק, השטף, הקהל, כל כך שונה ממה שבאירופה ואני פשוט לא מצליח להבין למה... ראיתי את כל המשחק אבל בין לבין היו תקיעות של 4-5 דקות אז לכתוב סיקור אני לא יודע כמה חכם יהיה לעשות. מה שכן, נימאס לי מכל ההשבחות על נבאס, פשוט לא לרמה שסיטי שואפת להגיע אליה, להתבצר איתו מול באיירן, ריאל ובארסה ורוטציות בליגה יהיה מעולה, אבל לצד סאנייה במשחקים שאנחנו רוצים להרוג את המשחק הוא לא מספיק. פשוט לא. לעומת זאת, הרכש שהבאנו תענוג לעיניים, אוטמנדי מלחיץ עם הכישורים שלו, כמוהו גם דה ברויין שאני לא יכול לחכות לרגע בו הוא וסילבה ישתפו פעולה באופן רצוף והכימיה ביניהם תיבנה, כלפי סטרלינג אני עוד סלחן. קון לא פתח טוב את העונה, אבל זה יתפרץ עוד מעט, ואני מבטיח שזה יהיה קטלני. טוב אז אחרי שהיינו בטוחים שהליגה שלנו בהליכה(אני יודע שלא כולם חשבו ככה) התנפצה הבועה, סיטי אוהבת חיים קשים ואני אוהב את סיטי. שבוע תכול חברה, גמר חתימה טובה לכולם CTID
אחרי ההרכב הכי פרוץ שעלינו איתו הוא הולך על השילוב הכי טוב הגנתית למשחק חוץ קשה. קאריק ושניידרליין, זה אולי לא יראה הכי יפה ושוושנטייגר נראה טוב מאוד בשני המשחקים האחרונים אבל זה ביי פאר הכי טוב הגנתית. הרירה כ10 נראה לא יציב בכלל והספסול שלו מתקבל, לפחות מבחינתי. מקווה שרוחו לא יהיה בלם במשחק הזה.