זה הבאסה שאתה יוצא מדנמרק ולא מברזיל, אחרת הוא היה מחוזר על ידי בארסה לא פחות מאשר קוטיניו. איזה שחקן תענוג.
*פפ מתדרך איזה ילד שחום עור בן 12* זלצר ושרון דוידוביץ' מנסים להבין עם מי הוא דיבר, ואז: זלצר: "נדמה לי שהוא דיבר עם ברנרדו סילבה לגבי כניסה אפשרית." אחרי כמה שניות דוידוביץ' אמר שזה כנראה אחד ממביאי הכדור. לא יודע מה יותר דפוק כאן, התדריך שפפ עשה למביא כדורים או שזלצר חשב שזה ברנרדו סילבה. כבר רואים את ההשפעה של יורם ארבל בערוץ.
האוהדים שלנו ממשיכים לשיר את שיר המחלוקת. לי אין בעיה בתור אוהד של הסטון רוזס, אבל יש פה פוטנציאל לעונש הכי מצחיק בתולדות הכדורגל.
בהחלט כן. אני בטוח שפארק למשל לא נהנה במיוחד לשמוע במשך שבע שנים על כך שהוא אוכל כלבים במדינתו (מה גם שבסוף חשפו שהוא בכלל שותה מיץ צפרדעים או משהו כזה). רק שלפני עשור היה פחות פוליטיקלי קורקט באופן יחסי אז זה עבר בשקט.
לא קשור לאכילת כלבים. לא מכיר גבר שלא יקבל את השיר הזה כמחמאה. בשורה התחתונה אין פה שום כוונה לאף אחד להגיד שלוקאקו נחות. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
לוקאקו ביקש להפסיק את השיר. זה צריך להיות הסוף. אז כן, יש פה ים של תקינות פוליטית מטופשת ואין מה להשוות בין זה לבין שירים הרבה יותר מעליבים שמושרים במגרשי הכדורגל. ומן הסתם זה לא ממש מעניין את לוקאקו כמו שביקשו ממנו לומר מה שאמר למען אותה תקינות פוליטית. אבל אמר - נגמר. או אמור להיגמר.