המחזור השישי לעונת 2020/21 ב-SerieA

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏30/10/20.

1. SerieA Il Capitano

עם חלק של הדחה נוספת בשלב הבתים. הפעם מהמקום הרביעי.

הלוואי שאטעה.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסטטיסטיקה של קולארוב מדהימה. בכל משחק שקולארוב שיחק, אינטר ספגה לפחות שני שערים. אין משחק אחד יוצא מין הכלל. מאידך, אינטר ספגה שער אחד במשחקים שהאידיוט לא שיחק.

אם קונטה ימשיך להתעקש על הטעות הזאת ולא להכיר שנעשתה פה פאשלה רצינית, אנחנו נמשיך לאבד סתם נקודות.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

אני לא חושב שהוא אידיוט, האידיוט כאן זה קונטה שמתעקש עליו בתור בלם. ודווקא המערך של 3 בלמים זה המערך שהכי מתאים לו, רק לא בתור בלם.

אני באמת לא מבין מה קונטה רואה שאני לא, כי הבן אדם יודע דבר או שניים על הגנה, בכל זאת זה האיש שבנה את ה-BBC. מוזר הקטע הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/10/20
  4. RubberSoul Member

עם הזימון של סוף, אני חושב שנראה את רומא משחק ראשי.

טל. אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

ג'ובאני סימאונה אמנם מתוייג כבן של אבל הוא כבר מזמן לא הבן של. בדרך לעונה רביעית עם דאבל פיגרז ועושה את זה בקבוצות בינוניות כמו קליארי וגנואה. האם הוא מספיק טוב לקבוצות גדולות יותר? עוד לא יודע, אבל הוא בהחלט חלוץ נהדר.

ואלוהים איזה רפיון של קליארי, פעמיים מאבדת יתרון ומוצאת את עצמה בפיגור. בינונית כבר אמרתי?

6. Raulito Madridista

אינטר נקלעה לפיגור העונה בכל משחקי הבית שלה, שאלו את קונטה והוא אמר (ואמר נכון לטעמי) שאין הבדל גדול בין "בית" ל"חוץ" כי אין קהל. אני חושב שנוכחות של שחקן הגנה אחד לא צריכה לגרום לקבוצה שלמה להיות 'דפוקה' (קולארוב כבלם זה אסון, נכון, ולמה שחררו את גודין הרי לא חסכו יותר מדי כסף, רצה להישאר ולא עשה בעיות בחדר ההלבשה הוא מנהיג משמכו ומעלה). היו המון מצבים אתמול, שחקנים לא שקטים מול השער ולאוטרו רשם סטטיסטיקה טובה אשתקד אבל רק לוקאקו מנייה בטוחה לטעמי. ניצחון על ריאל מדריד זה דבר בהחלט אפשרי עבור אינטר, הלחץ בעיקר עלינו (התוצאה האיומה נגד שחטאר, יש לנו משקולות על הרגליים, יחד עם מה שקרה בעונה שעברה - בקושי מנצחים בצ'מפיונס), והוא יוכל להוציא אותה לדרך חדשה. אני חושב שפרישיץ' בסגל בהתאם למצב זה כן נכס.

אינטר העונה: 3 ניצחונות, 2 תוצאות תיקו, הפסד אחד, 11 נקודות ויחס שערים 10:15 [יריבה באמת קשה: אחת].
    אינטר אשתקד: 6 ניצחונות - מאזן מושלם, 18 נקודות, יחס שערים 2:3 [כולל ניצחונות בדרבי על מילאן ועל לאציו].

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא מודאג מהפתיחה. דווקא עם אינטר עדיף שנפתח בינוני כי כשאנחנו פותחים טוב זה בד"כ מוביל לירידה מנטלית ויישור הסטטיסטיקה בסביבות דצמבר - ינואר.

קולארוב עושה בלאגן גדול בהגנה. דה פריי בלעדיו נראה סבבה, איתו הוא חלש בצורה ניכרת. בכללי גם דה פריי צריך לקבל הרבה חיצים על פתיחת עונה חלשה מאוד של שחקן מפתח ברמת חשיבות דומה לזו של לוקאקו וסמיר.

לקונטה לא משלמים 12 מיליון לעונה כדי שידבר על היעדר קהל. הקבוצה לא מאומנת.

8. SerieA Il Capitano

אור, הקבוצה מאד מאומנת.

היא מאומנת לזרוק את הכדור ימינה לחכימי או לאמצע ללוקאקו. זו ההתקפה של אינטר. זה הכל.

12 מיליון לעונה בשביל כדורגל של ליגה אנגלית סוג ז' משנות ה-70.

9. DRORIKO Member

בשיטת 3 בלמים הדבר הכי חשוב זה התיאום בין השלישיה. וברגע שאתה שם אחד שלא יודע לשמור על מחזיק מפתחות אז ברור שזה מפיל את כל השיטה.

10. Roma מנהלים

הגול של זלאטן לא נחשב להרמת רגל מסוכנת? אומנם השחקן של אודינזה החליק לפני אבל עדיין מהלך מסוכן של זלאטן.

מדהים השינוי שהוא עשה ועושה במילאן.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  11. uri מנהלים

מילאן כנראה המועדון היחיד בליגה שלא רוצה ש 2020 תגמר/שזלאטאן יגמר.
    (למי שלא צפה, לא הפסיד כדורגל משובח).
    —-
    בדרך כלל הייתי מוותר על משחק כמו ספציה - יובה לטובת טורינו - לאציו, אך השנה זה אפריורי זה המשחק היותר מעניין.

yonmu אוהב/ת את זה.
  12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב פעם אינטנסיביות של גן ילדים. בלתי נסבל הסיפור הזה.

מקקני נהדר. דנילו עושה דברים נהדרים כשיוצא קדימה ודברים איומים כשהוא לא חוזר למקום(כמו בשער)
    בנטנקור,קייזה,ארתור,דיבאלה - איומים ונוראים. כל אחד יותר גרוע מהשני.

מקווה שפירלו גם קצת יתעורר. אם רונאלדו יכול לתת 45 דק, שיכנס עכשיו.
    חוץ
    ממנו אני מקווה לראות גם את קולו ראביו וראמזי.

13. uri מנהלים

(אחרי שהמשחק של יובה הפך ללא מעניין) ראיתי את סיום המשחק של טורינו ואת (כנראה) סיום דרכו של ג׳יאמפאולו בקבוצה. לאציו מנגד :sm_5shocking:
    —-
    Roma: Mirante; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Veretout, Pellegrini, Spinazzola; Pedro, Mkhitaryan; Dzeko

Fiorentina: Dragowski; Martinez Q., Milenkovic, Caceres; Lirola, Bonaventura, Ambrabat, Castrovilli, Biraghi; Callejon, Ribery

התקפה של קאייחון - ריברי... מקווה שיאקיני יודע מה הוא עושה.

14. DRORIKO Member

לא יודע מה הכושר הנוכחי של קאייחון, אבל על הנייר מה הבעיה בזה?

עריכה:אה עכשיו אני רואה שהם ה"חלוצים". מעניין.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיום מטורף למשחק של לאציו! מזל שהמשחק של יובה נגמר לפני והיה אפשר לראות את זה לא בתקציר.

יאקיני לטורינו וסארי לפיורנטינה מישהו?