נשבר הזין כבר מהספיגות האלה, באמת. איזו עמידה חרבנה. קולוסבסקי מקבל החלטות ברמה כלכך נמוכה, אם זה לא ישתפר ומהר, אין לו מה לחפש פה. אין הרבה דברים טובים להגיד, הכדור צריך להגיע יותר לקייזה. קייזה ומוראטה היו צריכים לכבוש גם הם. @טל. - הוא בשנה אחרונה וקרוב לחידוש, רוצה 15 כמו שכתבו פה למעלה
מהעדכון האחרון של רומאו אגרסטי: דיבאלה צפוי להאריך חוזה ב-4 שנים ולהשתכר 10 מיליון לעונה כולל בונוסים. ההנפצות על 15 נטו לעונה יצאו מפאביו פארטיצ'י שלא רצה את דיבאלה בקבוצה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
אגב, 2 מתוך 3 הפנדלים נעשו על בנוונטורה (האחר היה נגיעת יד) וגם שער השדה היחיד שלו העונה הגיע מרגליו המבשלות בנוונטורה. לזכותו של פנדלאחוביץ׳ הקשרים התוקפים שלנו, שאמורים לספק לו מצבים, עושים עבודה רעה מתחילת העונה.
דווקא זו הדאגה האחרונה שלי. אלגרי ייצב את ההגנה במוקדם או במאוחר (יש לו את הפרסונל בשביל זה), השאלה האם זה יקרה עם הפולני או עם פרין בין הקורות.
צ'ירו במצב של 0-2 עם הזדמנות אדירה, כל הפינה השמאלית פנויה והוא מפציץ בלי לראות תשער. סתם בעיטה טיפשית בלי טיפת מחשבה. בחיי שלא מתאים לו. חבל, היה גומר תמשחק. הכל כמובן פתוח, אבל אני אוהב את ה-path שלנו. רק צריך לחזור ללחוץ אותם, הם רכים הגנתית, ההליכה אחורה פגעה בנו. נקווה שעל זה סארי מדבר עכשיו בחדר הלבשה.
נכנסתי למשחק לפני 10 דקות. מה שהדהים אותי זה שרומא נותנת לאלברטו להתרוצץ על המגרש בלי שאף אחד שומר עליו. פשוט רפיון טקטי, שזה מפתיע כשמדובר בקבוצה של מוריניו. כמובן שהגאון ניצל את זה למסירת לואיס אלברטו לאימובילה, מהלך שהסתיים בשער השלישי.