זה לא משנה, לפי החוקה זה נבדל פאסיבי כי אפשר לפרש את זה כאילו שהוא השפיע על השוער. מה ספה יכל או לא יכל לעשות לא רלבנטי, חוקה זה חוקה. בונוצ'י יצא פה דביל חצילים. מילא להיות בנבדל במשחק רץ, אבל במצב נייח כשקוי ההגנה ברורים לך?
גניבה של השופט אחרי שיובה גנבה את סלרניטנה. מה שבאמת עצוב זה שבמקום להפוך שולחנות וכיסאות כדי שדברים כאלה לא יקרו, אנחנו נמשיך להתנהג כרכיכות ונשתוק.
טוב אני רואה שלמיליק כן היה צהוב לפני. אז גם הוא יצא טמבל. אחד חושב שהוא יכול לעבוד על ה-VAR השני שוכח שיש לו צהוב ומרגיש דחף לא ברור להוריד חולצה כאילו החיים שלו תלויים בכך. אלוהים שישמור. מה שכן לא מבין על מה קוואדרדו הורחק. אני ראיתי שם רק דחיפות בינו לבין פאזיו, יש כאלה שלא מוציאים על זה אפילו צהוב. או שהיה שם משהו שפספסתי?
במקום לעשות שינויים נורמלים מתבקשים בחוקה - משנים לי את חוק הנבדל מאה פעמים בשנתיים. השופט לא שדד את יובה. -זה החוקה המטומטמת של פיפ''א שדדה את יובה. הרסו את הכדורגל.
אח שלי נבדל פאסיבי זה משהו שקיים עוד מלפני שנולדת. אני עוד זוכר את מייקל יפה הולך מכות עם השופט על זה באצטדיון הקופסא.
אבל פה זה הופך להיות נבדל אקטיבי. לא פאסיבי. הכי טוב זה שאלות פשוטות. מבחנים פשוטים. כמו האם הוא נגע או לא נגע? אבל אפילו אם רוצים לסבך עניינים: בחינה צריכה להעשות בפן של יסוד עובדתי. לא יסוד נפשי. השאלה צריכה להיות האם היתה השפעה על המהלך. בפועל. לא ''האם היתה כוונה?''...
צודק עכשיו אני יצאתי טמבל חצילים. נכון נבדל פאסיבי לבדו זה משהו מהשנים האחרונות, אבל זה משהו ידוע, זה לא איזה שינוי של אתמול בלילה. זה שבונוצ'י לא ידע על זה או שהוא ידע והוא חשב שלא יעלו עליו לא מוציא אותו טוב.