שבוע הבא ימצאו כבר על מה להתלונן. עומר על זה שביסק לא פותח, אור על זה שתורהאם כבש וחגג בספרינט ולא בהליכה ואסף? הוא ידבר על יובה ואלגרי Sent from my SM-S908E using Tapatalk
כמה כיף שיש שלישיית בלמים נורמלית. גם כשהמשחק מג'עג'ע אתה יודע שיש לך שקט מאחור. ופדריקו קייזה, כמה כיף שהוא חזר לעצמו, איזה קסם של שחקן. כל עוד טפו טפו טפו הוא ישמור על כשירות אנחנו נהנה ממנו עוד הרבה העונה.
צריך להגיד את האמת - משחק רע עם כדורגל משעמם שנגמר ככה הרבה תודות לחולשת היריבה. אנחנו עם מחצית אחת של כדורגל ו5 מחציות של בינוניות מייגעת. קייזה בריא = נקודות, אבל זה בדיוק העניין, זה רק הבלחות אישיות. הקבוצה לא יודעת לתקוף. מקקני בימין זה התעללות. איך זה עדיין קורה? לא מסכים שהיינו יציבים מאחורה. לא חילקנו מתנות קלות שזה שדרוג, אבל שוב - קבוצת לחץ מסודרת תהרוג אותנו. מרגיש שהפערים בינינו לבין נאפולי והמילנאזיות תהומיים.
מסכים, מזכיר את ימיו הטובים. עדיין אני מעדיף את אצ'רבי, בטח ובטח בדרבי מול ג'ירו/יוביץ'. בכלל, אם כולם יחזרו בריאים מהפגרה לאינזאגי יש התלבטות רצינית עם מי לפתוח באגף ימין נגד לאאו ותאו. זה עוד רחוק, אבל אני הייתי פותח עם דרמיאן ופבאר. אמנם דמפריס הרבה יותר מהיר ופיזי מדרמיאן, אבל דרמיאן פשוט כמה רמות מעל וזה תקף גם להצטרפויות קדימה. היום זה היה מרקוס תוראם. וואו, זה היה אחד המשחקים הטובים ביותר שראיתי משחקן אינטר בשנים האחרונות. הוא החמיץ בסיטונאות, אבל ראבק איזה שחקן. פיזי, חכם, איכותי. אם ישפר את הסיומת וימשיך בקו הזה, רק אלוהים יודע לאן אינטר הזו תוכל להגיע. וחשוב לציין שבארלה ומיקי עוד לא הגיעו לעונה.
המגרש בקסטלאני תמיד קשה לנו וזה ניצחון חשוב אבל האינטנסיביות של מילאן, אינטר, נאפולי ואפילו לאציו בדקות טובות שלה היא גבוהה פי כמה משלנו. בעוד האחרות דוגלות ויודעות לכפות את סגנון המשחק שלהם אנחנו פשוט זורמים עם היריבה, היא זו שתחליט מה יקרה במגרש. Sent from my SM-S908E using Tapatalk
כל נצחון הוא חשוב, בטח שאנחנו קבוצה כזו רעועה. היו צריכים לדחוף אותו לסעודיה, אפילו בחינם ורק להפטר מהחוזה שלו, וככה היה אפשר לשמור על רובלה, איזה טמטום אלוהים. https://x.com/romeoagresti/status/1698441102552903796?s=46&t=hlEGiDxsnlx05wUDfNX9Qg
אני מינואר שנה שעברה רציתי שנשלם את הפינאטס שהוא עלה(לפני שהיה חופשי) ושנביא אותו. אתם הולכים להנות ממנו מאוד. מגוון, מביא את הפיזיות שלוקאקו היה מביא ובעיקר ישחרר את לאוטרו. הוא גם צעיר ורעב. אני לא מבין למה מלכתחילה ניסיתם לחזור ללוקאקו. היה תוקע אותו. תוראם פספוס גדול מאוד שלנו, היה יכול להיות רוטציה נהדרת עם ראסמוס אצלינו. אני אגב, מחזיק ממנו הרבה יותר מקולו מואני. 90 מליון אירו זה כזה meh
פתיחת עונה מצוינל של הקבוצה, מעל כל הציפיות הנמוכות שלי. אני עדיין לא מרוצה ומלא בחשש בכל הקשור לחלק ההתקפי ולקישור היצירתי, אבל מאוד מופתע לטובה מאיכות המשחק של אינטר, נראה אחרת לגמרי ממה שהתרגלנו בשנתיים הראשונות לשלטון אינזאגי.