אם אגבונלהור יכנס קצת למשחק זה ייגמר ב3 נקודות לוילאנס. הוא בורח יותר מדי שמאלה ויוצר פקק יחד עם יאנג במקום לפתוח ימינה (לחלל ריק) ולנצל את זה שדוסנה יוצא המון קדימה (לשווא, כי גם ככה החוליה ההתקפית של ליברפול עסוקה בלשמור על פטרוב וריו קוקר או משהו). בכל מקרה, באמת שקשה לראות את המשחק הזה. קצב לא אופייני לאנגליה ברוב השלבים כשפפה ריינה לדעתי נגע בכדור יותר מכל שחקן אחר, ולא מדובר על הצלות.
שוני רייט רייט רייט ! איזה קאמבק של הבן האהוב. סיטי עייפה מדנמרק ללא פטרוב ואלנו ,ומיכה במחצית השניה ,אבל עם שוני וג'ו המתוק , איזה קאדר גדול ואיכותי , מנצ'סטר סיטי הנפלאה , סיטי שהפחידה כפר דייגים בדנמרק מנצחת בפרמייר -בולשיט !
קומפני שיחק בקישור ,לפני שבוע הוא היה המצטיין במגרש , גם היום הוא היה טוב מאוד , רכישה מעולה ! קומפני ,ג'נסון ,איירלנד,האמאן,שוני , 5 שחקני קישור לסנדרלנד לא היה תשובה היום לקישור הזה . היום חתמו עם זאבלטה ,גם הוא יודע תפקידי קישור למרות שהוא נכנס לתחרות עם צ'ארלי (אם לא יעבור לספרס ב21 שעות הקרובות ) ,מיכה וטל . אגב טל ,אמרתי בתחילת העונה שהוא לא ישחק אוטומטי בהרכב ,דאן חזר היום מהשעיה וטל פינה לו מקום , במחצית הוא נכנס במקום מיכה הפצוע , הפרשנים בארץ יודעים יותר טוב מכולם שבסיטי הוא בטוח בהרכב . שוני רייט - אהבה שהיא שורפת לבבות .
אני מת לדעת מה ההגיון הטקטי מאחורי הבחירה של בניטז להמתין עם שני החילופים הנותרים שלו כל כך הרבה זמן... למה בדיוק הוא מחכה, לנס מצד אחד או לשער של הוילנס מצד שני?! עד שאחד מאלה יקרה הוא לא יבין שיש צורך לשנות דברים?
boring boring liverpool. אני לא מבין למה אני עושה את זה לעצמי ורואה את המשחקים של הקבוצה המשעממת הזו, גם בעונה שעברה הרוב המכריע של המשחקים שלהם היה סבל טהור, שיעמום, כדורים ארוכים, משחק טקטי ובונקריסטי, מנסים לגנוב גול וזה הכל. ככה לא לוקחים בחיים אליפות באנגליה. מה שכן, יש לליברפול את היכולת לגרום לקבוצות שמשחקות נגדה להיראות גם כבויות- וילה שבד"כ מלהיבה עם יאנג ואגבונלהור נגררה למשחק החפירות של הסקואזרס, משחק שהיה כתוב עליו 0-0.
יש לי מחלוקת פנימית בעניין וילה: א. אני מאוד מאוד מעריך ואוהב הסגל שלהם. ב. אני פשוט כ"כ שונא את מרטין או'ניל והקבוצה המגעילה שלו שגם פוצעת את טורס, גם גורמת לבניטז להראות מגוכח בסאגת בארי וגם תלונה לשופט ולקוון על הפנדל שלא נשרק. מיום ליום ההערכה הגדולה שלי לבניטז הולכת ופוחתת. למה אנגוג על המגרש ובאבל לא?! צריך לעשות חוק כזה של היגיון בחילופים. !!@#$%&#!!
עזוב את זה - ארוליו במקום קויט? בניון במקום קין? למה לא להוציא את אלונסו או לוקאס ולשחק 4-4-2? איך לעזאזל ראיין באבל לא היה אחד מהחילופים האלה בעוד שהוא השחקן הכי טוב שיש לליברפול על הספסל. אני כבר מזמן הפסקתי לחפש היגיון בניהול המשחק של בניטז ובהרכבים ההזויים שלו. פוצעת את טורס.. אין ספק שתכנית המשחק של אוניל היתה להוציא את טורס מהמשחק. בכדורגל נפצעים, כאלה דברם קורים. וילה לא גרמה לבניטז להראות מגוחך, הוא נראה מגוחך גם ככה. להתעקש כל הקיץ על שחקן אחד בעמדה שאליה משחקים מסצ'ראנו, ג'רארד, אלונסו ולוקאס במקום לרכוש קיצוני ברמה (וריירה לא קיצוני ברמה) זה מגוחך.
liverpoolfc8 - מי שגרם לבניטז להראות מגוחך זה בניטז עצמו והבעלים שלו ואף אחד לא פצע את טורס. הסטיגמה מסתבר אכן נכונה, סקאוזרים הם בכיינים. לגבי המשחק, חבל שליברפול גררה אותנו למשחק האפור שלה. חבל שלא ניצלנו את החולשה של ליברפול ואת המצבים שהיו לנו. תחנה הבאה ווייט הארט ליין.
oh boy. לא ראיתי את כל המשחקים העונה, ראיתי את התקצירים של רובם, ונראה לי שאפשר להגיד שזה אחד המשחקים הכי משעממים שהיו ויהיו בעונה הזאת. קטסטרופה.
וילה פראיירים, אין מילה אחרת לתאר את המשחק שלהם היום. קארו במחצית הראשונה קיבל הזדמנות כל-כך טובה אחרי מסירה של יאנג והוא ביזבז אותה. בכל אופן, לא זאת הנקודה. במחצית השנייה, במקום ללכת על האגפים מלאי הפוטנציאל שלהם הם הולכים על כדורים ארוכים לעברם של קארו ואגובלנהור. כמובן שהאחרונים הפסידו במרביתם, אולי אפילו בכולם. לגבי ליברפול, אין הרבה מה להגיד. זה קשה לשחק כשאין את שני השחקנים החשובים שלך (הפגרה באה בדיוק בזמן), אבל החילופים של בניטז יכולים לטמטם בנאדם. אנגוג?! WTF?! למה לא באבל? בניון במקום קין? לפעמים אני מנסה לחשוב מה עומד מאחורי החילופים האלה ובאמת שאני לא מוצא שום תשובה.
ריח של אנטי ליברפול באוויר . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx זה די ברור שכל מי ששופט את הקבוצה לא מודע מה מתרש בה ואף פעם לא יבין את ההחלטות של בניטז. לדוגמא: למה אנגוג נכנס במקום טורס ולא באבל ? כי אנגוג הוא חלוץ שפיץ/מטרה כמו טורס , באבל כבר רגיל לשחק אצלנו בכנף השמאלי. עכשיו זה נראה לכם הגיוני לתת לשחקן שמשחק תמיד באגף פתאום לתפקד כחלוץ ? יש סדר ושיטה לכל דבר, חוץ מזה אנגוג הוא שחקן מצויון אתם טעה תשמעו עליו הרבה.
בועזיניו,אתה צודק. אכן הרבה לבבות נשברו היום אחרי שהתברר שחבל ששוני לא הוחתם כבר לפני 3 שבועות,אולי כבר היינו 9 מ-9. אבל לא מתאים לנו להיות חזירים כי אנחנו תמיד באים מלמטה, את התואר הזה נשאיר לגלקטיקוס האדומה והמנוכרת של מנצ'סטר. שוני חזר אלינו,הוא יחדש נעוריו ויפרח,תם הלחץ בניכר שוני חזר הביתה. איזה כייייף.