התחושה היא שכן. טוטהנאם נואשת לשחקן התקפה נוסף, ובראהינו מקושר אליהם כבר בערך החל מינואר. אנחנו גם יודעים שאצל דניאל לוי לרוב חלון ההעברות נפתח אי שם באזור ה-25 באוגוסט. לפני כן נדיר לראות את טוטהנאם עושים משהו. מהצד השני, הופעה טובה של זומה היום יכולה לשים על הולד את המעבר ההולך ומתייקר של סטונס? או שאין קשר בין הגורמים?
אין קשר. מוריניו רוצה את סטונס בנוסף לזומה. אני חושב שקייהיל הולך למצוא את עצמו על הספסל לא מעט במידה וזה יקרה.
פדרו נותן למוריניו חתיכת אוויר לנשימה. קצת מזל ובעיקר פשטות ולפעמים זה פשוט מספיק. זה בעיקר מראה כמה צ׳לסי הייתה צריכה ריענון הקיץ. נראה מה יקרה בשאר החוליות.
הרבה אירועים במחצית הזאת. קודם כל פדרו - בדיוק כמו שממש קיוויתי שהוא יראה, למרות שלא הייתי משוכנע לגביו. שוב אנחנו מבינים שלראות קשר שמשחק בברצלונה זה דבר מבלבל. ליד מסי, צ'אבי ואינייסטה אתה תראה קצת נגר. אני לא זוכר מישהו שניבא שאלכסיס יטרוף את הליגה (וכמו פדרו גם אוהדי ברצלונה ירדו על אלכסיס), ואלכס סונג שמבחינה טכנית נראה סבבה בארסנל ו-ווסטהאם נראה כמו בול עץ בברצלונה. פדרו במחצית מושלמת, ורק שימשיך ככה כי זה בדיוק מה שהיינו צריכים. מיני הזאר. מצד שני, ההגנה שוב נראית חשודה בשניים-שלושה מקרים, ססק ובמיוחד מאטיץ' (הוא כזה אדיוט לפעמים) לא הגיעו לעונה הזאת, ו-וויליאן לא במשחק וחייב לעבוד על הפיניש הכ"כ חסר ביטחון שלו. לא מחצית טובה אבל אנחנו מבקיעים די בקלות וזה מעודד.
ווסט ברומיץ פשוט חוטבי עצים. הזמן הכי טוב לקבל את צ'לסי,וכמו נגד סיטי הולכים אחורה ושולחים כדורים לרונדון. קבוצת פרמייר ליג.
לא שאני חושב שפדרו הולך להיות פלופ ברמה הזאת,אבל בכל זאת תכלס הייתה מחצית די שוות כוחות הייתי אומר. חבל שווסטברומיץ' לא ניצלה את הפנדל והייתה זו שעולה ראשונה ליתרון.