נהנתי מהמשחק. אין לי מושג איך אף כדור לא נכנס. האימפוטנציה של ארסנל בשורת משחקי הבית האחרונה היא מדהימה. עוד מסוף העונה שעברה. ליברפול פספסה פה 3 נקודות בחצי הראשון, אבל נראים קודם כל כמו קבוצה בחלק הזה של העונה והגנה עדיין לא ספגה, למרות הירידות על לוברן צ'ך או לא, אבל בנטקה היה צריך לשים את זה.
כמו שחשבתי, מחצית שנייה הרבה יותר דומיננטית של ארסנל, לשמחתי הצלחנו לשמור על שער נקי. לוקח את הנקודה הזאת כל יום, אני חושב שכמעט כל אחד היה חותם על 7 מתוך 9 נקודות ב3 המשחקים הראשונים האלה, בשניים מהם בעונה שעברה ספגנו 10 שערים. אין לי מושג איך נגמר 0-0 למען האמת, אני בטוח שזה היה משחק די מהנה בשביל הנייטרלים.
לוברן השתפר במחצית השניה, עדיין ביזיון שפותח לפני סאקו. לוקאס זוועה, פשוט זוועה. נכה זה מחמאה עבורו. מקווה מאוד לא לראות אותו יותר. אייב היה על הפנים כשנכנס, לא יודע מה יש לו. קליין מצוין, קוטיניו ענק, בנטקה (חוץ מההחמצה המזעזעת) ממשיך לתת סיבות להתלהבות ואמרה היה פשוט מצוין. איזה טיפש הרודג'רס הזה שמתעלם ממנו. מילנר היה טוב בלי הכדור, מצד שני היה חלש מאוד עם הכדור. קשה להאשים אותו כי בטח היה מותש לחלוטין מלשחק ליד כלום ושום דבר כמו לוקאס. ודי עם זלצר. לא אובייקטיבי, לא מכיר עובדות, ממציא שטויות ("רודג'רס אמר שגומז המגן השמאלי של העתיד של אנגליה")...
מסכים, ואם כבר עסקינן באנגלים, אז קליין. איזה הבדל בינו לבין ג׳ונסון. אני מניח שגם הוא מסוגל להמשיך להתקדם תחת רוג׳רס.
אני לא מבין מה אתה עוד יכול לצפות מבנטקה במצב כזה חוץ מלגעת בכדור, שים אותו עוד 1000 פעמים באותו מצב עם אותה עוצמת בעיטה מול כל שוער וזה נכנס. בדיעבד אפשר גם לתהות למה הוא לא עצר את הכדור, הסתובב פעמיים ונתן צ'יפ לחיבור. שמישהו יספר לצ'ך שכדי לרצות את אוהדי ארסנל מספיק שיקלוט כדור באוויר. חבל הוא סתם מתאמץ.
קליין לעומת ג'ונסון זה אורגזמה בחיי. מתאר לעצמי איזה כיף זה שחקן כדורגל במקום לוקאס... בקשר לארסנל, לא מבין איך צ'מברליין לא פותח שם ואוזיל כן. השחקן הכי מפחיד שלהם לדעתי אחרי סאנצ'ז.
איזה משחק, איזה תענוג לניטרלים, כל כךך התגעגעתי להיות בבית וליראות את המשחקים כמו במשחק של ווסט ברום עם ההוצאה של מקלין שפשוט שינתה את כל המומנטום גם פה ההוצאה של פירמינו הייתה תמוהה מאוד לדעתי, כן הגיע מהקופה לא הגיע מהקופה חביבי זה שחקן שצריך לשחק. ליברפול ולמרות סגל לא הכי מרשים ניראתה נפלא במחצית הראשונה בעיקר בזכות קישור שעבד טוב, בחיי מילנר פשוט ההחתמה הכי טובה של ליברפול בשנים האחרונות, לבטח בגזרת האנגלים , שמח בשבילו. חבר אוהד ליברפול שראה איתי את המשחק חתם על התיקו מההתחלה , נישאר מרוצה גם בסיום שאל אם יש סיכוי לאלופות? מבחינתי, עם שחקן כמו קאוטיניו סיכיוי גם סיכוי, קבוצה מסודרת ומאורגנת - ניראת טוב מהיונייטד לצורך העיניין שהייתה מועמדת לאליפות בתחילת העונה. בקשר לארסנל.. אוזיל לא מספיק דומיננטי, הבעיה הגדולה שתגיע השבת.. זה לא מספיק כמו בשיר של הדג נחש
מילנר החתמה הכי טובה בשנים האחרונות? הגזמה. אין סיכוי לאליפות, לא צריך להגזים. גם יונייטד, אלא אם כן יהיה לה מזל מטורף אפילו יותר מהרגיל, לא באמת מועמדת לאליפות. אוזיל לא מספיק טוב. אין עוררין על האיכויות שלו, אבל זה פשוט לא זה בארסנל. בכל מקרה זאת לא הבעיה הגדולה שלהם.
הוא דיבר על סיכוי לאלופות לא לאליפות. לדעתי תמיד יש סיכוי, גם ב13-14 אמרו שאין סיכוי ואז ראינו שהיה סיכוי מצויין. כמובן שהפייבוריטית היא צ'לסי ואחריה סיטי (נכון להיום מבחינתי) אבל לכו תדעו. אני חושב שמי שאמר שאין לנו סיכוי לטופ 4 צריך אחרי 3 משחקים לבחון מחדש את הקביעה שלו בהתחשב באיך שניראנו אתמול ואיך שמנ יו ניראת 3 משחקים. מילנר שחקן טוב, הבעייה עם הרכישה לא הייתה השחקן אלא מה אומר ציוות שלו עם הנדרסון ועוד עם קשר הגנתי ליד שניהם. 3 המשחקים ששיחקנו לא גרמו לנו להבין משהו שלא ידענו, הציוות הזה מגביל את ההתקפה וגם כשאין קשר אחורי הוא מעלה שאלות הגנתיות. הם שחקנים דומים ולא סתם כשהנדרסון היה פצוע ראינו כמה היה שווה להביא את מילנר.
בכל משחק, בכל מצב נייח של היריבה, השחקן המלוכלך הזה סקרטל חייב לתפוס בחולצה של מישהו כאילו חייו תלויים בזה. זה מגוחך. זה מרתיח. בכל מצב נייח אפשר לראות את זה.
אוהדי ליברפול בכל העולם לא מבינים איך עוד לא נשרקים נגד הקבוצה עשרות פנדלים בעונה עקב התופעה שהרגע ציינת. אני לא חושב שהוא מלוכלך כמו שאתה טוען, זה נראה כמו דחף בלתי נשלט, קצת כמו הנשיכות של סוארז (רק פחות פוגעני כמובן).
כבר שרקו לנו לפנדל על זה בעונה שעברה אם אני לא טועה. עשרות פנדלים בעונה? זו הגזמה. אתם לא רואים פה משהו שעשרות שופטים שהיו על המגרש עם סקרטל פספסו, הוא עושה את זה הרבה אבל רוב השופטים לא ישרקו עבירה על זה, אלה דברים שקורים בכל מצב נייח, בהצלחה לפרמיירליג אם נתחיל לשרוק פנדל כל פעם שחולצה נתפסת ברחבה.
עשרות פנדלים זה בטח לא יגרום כי הוא יפסיק אחרי שזה יגרום ל2-3. אני זוכר פעם אחת ששרקו לו על זה, נגד סוואנזי באנפילד הוא משך בחולצה של בוני בזמן הגבהה.
צריך לשרוק בכל פעם שמתבצעת עבירה. נקודה. זה שהוא עושה את זה 5 פעמים למשחק זו בעיה שלו. כשהוא תופס שחקן ככה הוא בעצם מנטרל אותו..והוא תמיד שומר על הנוגחים הטובים ביותר.