הסיפור פה זה יונייטד שכנראה תצא עם הנקודות למרות שהיא פח. אבל ברייטון יופי של קבוצה. היא לא איזה קבוצת תחתית טיפוסית.
פעם ראשונה בחיי שאני רואה קבוצה פוגעת חמש פעמים בקורה או במשקוף במשחק אחד. אין על סולשאר, יש דברים שאי אפשר ללמד.
יונייטד מאומנת כמו אשקלון קו הגנה מביך, לא רק ברמת הפרסונל כמו לינדבלוף אלא התיאום. הכל. לא יודעים להשתחרר מלחץ פשוט. בהתקפה הפוך, לא יודעים ללחוץ. ברונו היחיד שרץ.
איזה קו הגנה אתה רוצה עם בלמים כאלה, גם כשפוגבה פותח וכשמאטיץ' לידו. לכן סולשאר פופוליסט עלוב. הוא יודע מה הדברים הנכונים להגיד, אבל מעשיו שונים בתכלית.
קלטו במצב הזה את לינדלוף איך הוא רואה שביסאקה רחוק ממנו והוא פשוט עוזב את טרוסארד שיהיה לו מצב יותר נוח מול השער. ניסיתי לחשוב ב78 דקות מה לינדלוף עוד לא נתן לנו בשני משחקים הראשונים חוץ מאיידס/הפטיטיס, התשובה? שער עצמי. יש למה לצפות.
המזל של יונייטד זה משהו שאי אפשר להסביר. 5 קורות ומשקופים של ברייטון היום, הכי הרבה לקבוצה במשחק בודד מאז שOPTA עושים סטטיסטיקה.
אני מבין שאצל סולשאייר יש כמה הנחות מוצא בסיסיות- -ביממה יש 24 שעות. -השמש זורחת במזרח. -אני לא תקוע על הספסל זה ההום באטון של האייפד תקוע. -זה לא חילוף אם הדקה לא 82. -מאטיץ' לעולם לא מתעייף, הוא באנקר. - זה לא אתה, זה אני.
על איזה מזל מדובר? אם היה לנו מזל הכדורים האלה היו נכנסים והיינו מקבלים את החמישייה שמגיעה לנו לקבל פה. זאת המנצ'סטר יונייטד הכי גרועה שראיתי בחיים שלי.