בגלל שהלחץ שלנו מתחיל הרבה לפני הסוף אנחנו לרוב משיגים את השיווין לפני ה5 דקות האחרונות. גם היום, כבר בדקה ה70 הייתה לנו הזדמנות להשיג את השיווין מהפנדל וגם אחרי זה ואן פרסי החטיא בעיטה מתוך הרחבה ואחד על אחד מכדור של סקולס לפני שהשגנו את השיווין.
יונייטד בד"כ מסריחים אבל מנצחים 1-0 קטן בסיום. הפעם זה שונה. הם פשוט נראים רע, עם הגנה קטסטרופלית. מזל בד"כ הולך עם הגנה חזקה, לא עם התקפה חזקה. לטווח ארוך אני חושב שיונייטד הזאת מאוד שברירית. הרביעייה האחורית במגמת הידרדרות ופרגוסון לא עשה שום דבר כדי לעצור את הסחף. רפאל (תמיד) ואברה (של השנה האחרונה) מגנים לא מספיק טובים, וריו ו-ווידיץ' זה כבר לא זה. אם לוידיץ' מגיע זמן חסד, הרי שריו כבר המון זמן מזייף ואני לא רואה אותו ממציא את עצמו מחדש. רק ואן-פרסי מציל אותם בכוחות עצמו. מזכירים את ארסנל של עונה שעברה כמה שזה נשמע רע עבורם.
זה לא רק מזל כשיש שחקנים כמו סקולס וכמו ואן פרסי. פעם אחת זה מזל, הרבה פעמים זה כבר לא מעט אופי כנראה.
נראה לי שונגר לקח את הנשמה של יאיא טורה והכניס אותה בתוך הגוף של דיאבי, או שהקישור של ליברפול פשוט גרוע גרוע מאוד. מביך לראות את ג'רארד, סהאין נגע בכדור בדיוק 6 פעמים.
http://www.overtimeonline.co.uk/wp-content/uploads/2011/07/patrick-v.Xxx "רוח אדוניי נחתה עליו" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ועכשיו ברצינות, לדיאבי כבר היו משחקים כאלה ואפילו יותר טובים אבל הסיפור שלו זה יציבות, אם הוא ישמור על יציבות (וזה חתיכת אם) אז הרווחנו פה קשר על, אם לא, בעיה.
סאות' המפטון היא קבוצה עם התקפה נפלאה, אבל עם הגנה איומה. אם היינו פותחים את המשחק עם נאני, סקולס והרננדז זה היה יכול להיגמר גם ב5ו6 שערים כי עם השלישיה של קלברלי-קגאווה-וולבק היינו רכים ולא חדים. כשסאות'המפטון החליטו להישאר עם מערך התקפי ולהכניס חלוץ על חשבון חלוץ למרות הלחץ האדיר שהפעלנו עליהם ישר עלתה לי בראש בלקפול. מזכירים אותם מאוד בהבדלים בין הגנה להתקפה ובעיקר בנאיביות. היה כאן דיון לא מזמן למה קבוצות לא מתקיפות את יוניטד כשהיא מפעילה את המכבש שלה, למה לא לנסות לנצל את העובדה שהיוניטד שולחת את כולם למעלה (השיווין למשל הגיע אחרי נגיחה לקורה של פרדיננד) כדי לתקוף, לכבוש שער נוסף ולסגור את הסיפור. היום התקבלה התשובה למי ששאל. האיכויות שלנו למעלה הם כל כך גדולות, בטח מול קבוצות התחתית, שבדקות שאנחנו לוחצים הם צריכות לנסות להגן עם מי שהם יכולות ולקוות לטוב. לנסות לכבוש מולנו שער נוסף באותם דקות זה מאוד נדיר ובעיקר סיכון מיותר לקבוצה שכבר אוחזת ביתרון.
סאות'המפתון נתנה כנראה את המשחק הכי גדול שלה בשנים האחרונות ויצאה בלי כלום. כל הכבוד לה שהראה אחלה יוזמה התקפית ואני מקווה שזה יימשך ותהיה לנו נוריץ' חדשה העונה. מנצ'סטר יונייטד נראתה יותר אבודה ממה שהיית מצפה אבל אז נכנס סקולס, סידר את המשחק והביא 3 נקודות בעזרתו של ואן פרסי כמובן.
סידר שמידר. שני השערים הגיעו מקרנות. כול מה שהיה פה זה נאיביות גדולה של סאוט'המאפטון עם לב גדול של יונייטד. משחק מסודר לא היה
כל פעם שגדולה חוזרת נגד קטנה יגידו שזה 'נאיביות'? ההחלקה של אברה, אם המגן השמאלי של סוטון היה מחליק זה היה 'נאיביות'? החור בגול ה-1 של סוטון, זה 'נאיביות'? לא יודע מה זה המילה הזאת ולא מבין אותה, סוטון שיחקה טוב מאוד ואז לא עמדה בלחץ של מנצ'סטר יונייטד והרבה בזכות סקולס שכשהוא על המגרש אז הם טובים פי כמה.
הכוונה שלי הייתה שזה לא הגיע ממשחק מסודר אלא מקרנות. נאביות או לא זה לא מתוך משחק מסודר, וקרן זה עניין של לב. ליוניטד יש לב גדול. ורובין ואן-פרסי בן זונה.
תן לי לנחש, אתה אוהד ארסנל? אתם פשוט באטרף לאחרונה. נו ואיך הגענו לקרן? בשורה התחתונה הם לא עמדו בלחץ מהחילוף של סקולס שהכניס אותנו למומנטום והם הגיעו למצב שהם רק מרחיקים כדורים. וכשאתה מנסה כ''כ הרבה פעמים, בסופו של דבר משהו יכנס. רק ליצנים יקראו לזה מזל (אותם ליצנים שחושבים שואן פרסי בלי השיטה של ונגר הוא אוברייטד).
מצטער על ההקפצה המאוחרת, ככה זה שרואים הכל באיחור (מה אכפת לכם, גם ככה יש נבחרות ואין מחזור ליגה). ווסט ברומיץ' - אברטון: משחק קיצבי ודו צדדי במיוחד במחצית השנייה. לאברטון היו מספר מצבים (בעיקר פלאיניי במצב אחד מצויין לאחר כדור רוחב) שיכלו להפוך את כל המשחק הזה. השינוי המשמעותי ביותר במשחק היה הכניס של אודומינגה או איך שקוראים לו, שאין לי מושג למה לא פתח, אבל מהרגע שנכנס ברומיץ' הפכה להיות מסוכנת פי כמה וכמה. אברטון איכזבו אותי, במיוחד נמת' (14 אם אני לא טועה) וגם מיראלס, שפעם האחרונה שבדקתי היה אמור להיות פוטנציאל, היה מזעזע כשנכנס כמחליף. משחק שבאמת יכל ללכת לכל הכיוונים, אבל החילופים של ברומיץ' היו פשוט נכונים ובזמן. משחק טוב לשני הבלמים שלהם עם כל הקושי מול הבלגי והקרואטי החביבים. באברטן פינאר היה סביר, שאר השחקנים היו למטה מרמתם. ליברפול - ארסנל: ואיזה מסכנים האוהדים של ליברפול.... קבוצה פשוט לא ברורה. לצד דקות טובות מאוד, במיוחד בזכות מספר 31 הצעיר סטרלינג, יש לקבוצה נפילות עצומות בדקות אחרות. סוארז ככל הנראה באחד מהמשחקים החלשים, לפחות שאני זוכר שראיתי אותו. איבד המון כדורים בפזיזות ולא היה חד במצב או שניים שהיו לו. בכל מקרה, אין שום סיכוי שליברפול יכולה להמשיך ולצפות להבקיע שערים כל עוד סוארז יושב בדד למעלה. גם באייאקס התקופות הכי טובות שלו היו לצד חלוץ שפיץ קלאסי (הוטנלאר, פנטליץ' ובסוף אל חאמדאויי). לא ברור מה בליברפול חושבים. גלן ג'ונסון, אגב, הוא פשוט שחקן כדורגל לא טוב. הוא אתלט, הוא מהיר, אבל הוא פשוט לא טוב. את ארסנל ממש נהניתי לראות. הם לא ירוצו לאליפות אבל יש להם קבוצה סימפטית ביותר (בשבילי כן, אני בטוח שהאוהדים בפורום הזה לא ממש אוהבים את זה) שגם בהתקפה יש לה לא מעט כלים. לג'ירו יש כרגע חוסר ביטחון עצום אבל אני עדיין מאוד מחזיק ממנו ובאמת, ואני מנסה לא להשמע קלישאתי, ברגע שהראשון יכנס יכנסו עוד רבים. משחק פשוט עצום לדיאבי ולחוליית ההגנה של ארסנל, ולמרות המשחק הטוב של וורמאלן, אני בוחר לציין את מרטסקאר שלמעט איבוד אחד הזוי היה פשוט פנטסטי, וזכור לי במיוחד תאקל נקי שלו על סטרלינג בתוך הרחבה, חילוץ מושלם ממצב מאוד מאוד קשה. קאסורלה היה פשוט מבריק ופודלסקי, על אף מגבלותיו, מאוד מזכיר לי בעבודה הקשה שלו את קוייט (אני יודע, שחקנים שונים, פשוט הוא מזכיר לי), תמיד טס אחרי המגן ותמיד עובד על המגרש. הבקיע גם שער נחמד עם סיומת קטלנית. משחק מהנה בסך הכל ברמה טובה.