ועדיין, אם אני סוכנות הימורים אני לא בטוח שאני שם יחס טוב יותר לארסנל מאשר ליונייטד במקום בליגת האלופות שנה הבאה... העונה עוד מאד מאד ארוכה. עם כול הכבוד לניצחונות היפים שלנו אנחנו שני משחקים מלהיות קבוצת מרכז טבלה. בקיצור, עוד חזון למועד.
אבל זה מעבר לתוצאות. זו גם היכולת. אתם נראים כמו קבוצת צמרת, אנחנו נראים כמו אוסף שחקנים שלא מבינים למה הם על מגרש כדורגל.
* שיטה. לא מבין את מוייס ואת כל הצוות המקצועי. מה, לא רואים שאין שום שיטה? שארסנל למשל נכשלה עונה אחרי עונה, לפחות הבנתי מה ונגר מנסה לעשות, ושהוא מנסה ללכת על שיטה כלשהי, ופשוט שחקנים מסויימים לא מספיק טובים. אבל אצל מויס אין שום שיטה, כדורגל נגרי ו442 פרימיטיבי. כל מהלך כדורגל נראה כמו טעות או הברקה של נאני, ינוזאי או ואן פרסי. ומקווה שפלאיני יעבור את הניתוח שלו כמה שיותר מהר, שלא נצטרך לראות אותו תקופה ארוכה. איבד המון כדורים ולא תרם כלום, אפילו במשחק באוויר. * רוני. איך לא קגאווה נכנס במקומו? רוני חלש, ורוני איבד יותר מעשרה כדורים היום. אי אפשר להמשיך ולשחק בצורה מסריחה, ואני לא יודע מה עובר עליו - כי נגד אנגליה הוא היה מעולה. עד כדי כך הוא לא רוצה לשחק פה? חבל שלא נמכר וככה קגאווה היה מקבל את המושכות... בכל מקרה, מקווה שיתאפס על עצמו. * לוזריות. אנחנו לא ווינרים, אין את הרוח של פרגי. באמת שהייתי מעדיף היום ניצחון בדקה ה-90 מאשר 3-0, כי אנחנו הגישה הווינרית שלנו נעלמה.
רק שתדע שרק בגללך אני לא נהנה עד הסוף מהשיחות הללו. בגלל שאתה אוהד שתמיד כיף לקרוא את ההודעות שלו לא משנה מתי תופסים אותך. :aaa021: כמו שבנדר אמר. זאת עונה ארוכה מאוד. ועם כל הטעויות מויס כן יודע כדורגל מהו. ואנחנו חכמים מהספה בבית כאשר הוא חיי את זה יום יום. יכול להיות שהוא יתעשט ויסובב את הספינה הזו 180 מעלות (בתקווה 360 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx ). אבל כמו אוהד ארסנל זה מחובתי להנות מהמצב הנוכחי.
אם יונייטד תצליח לחבר כמה ניצחונות, לדעתי זה יראה אחרת לגמרי, כרגע אין שום מומנטום והקבוצה תקועה. אבל בכל מקרה אכן יש שם בעיה קשה. יונייטד בעונות האחרונות לקחה את האליפויות האפורות ביותר בהיסטוריה כנראה, והסגל מוזנח ונרקב. הרכישה של פלאייני הפכה את המצב לאפילו גרוע יותר - כי זה בא על חשבון רכישה נוספת. פלאייני לא משדרג ממש קישור של קלברלי וקאריק. ויונייטד צריכה בכלל איזה מישהו כמו פלטשר בשיאו. יונייטד בינואר חייבת להתחזק ומויס צריך להישאר בתמונה עד אז ואולי לצבור איזשהו מומנטום, אחרת העונה שלהם תסתיים מאד, מאד מוקדם.
כן. אני פה. כמו תמיד, לבקר כשצריך. וזה כנראה ה11 הכי טובים שיש לנו העונה. שיחקנו כמו חבורה של חמורים והתוצאה פשוט מגיעה לנו. כבשנו שער והלכנו לישון. כל שחקן מצפה שמישהו אחר יקח אחריות. מוייס לא עשה כלום בנידון, הוא הכניס את גיגס שכידוע רק מחמיר את המצב כשהוא נכנס. ולקראת הסוף הכניס בלם במקום רוני. אין יותר נמוך מזה. אם אנחנו מאבדים 2 נקודות במשחק ''קל'' שכזה, אני באמת שלא יודע איך זה יראה בסוף העונה. מה שבטוח זה לא יראה טוב.
אם ואם ואם ואם. ועוד תירוצים. אין ליונייטד כלום ושום דבר מלבד מקריות. אני יכול ללכת איתכם דבר דבר ולהראות שזה בגלל מויס. לצערי פרגוסון עשה פה שירות דב גדול מאוד למועדון ואני קורא להודות בטעות במוקדם.
פרגוסון אחרי כל פיטורים של מאמן באנגליה מתלונן על חוסר סבלנות של הבעלים, מעמד המאמן וכו'... מויס יסיים את העונה אלא אם כן התוצאות יהיו ממש ממש גרועות (הרבה יותר מהנוכחיות).
לעיתים צריך לשאול מה חלק של אותם מאמנים בכך ויותר מזה האם מאמנים בריטים שווים משהו היום? התשובה היא בכמות שלהם בפרמייר ליג.
אגב, התוצאות האחרונות של אברטון די מעמידות בסימן שאלה את תקופת מויס. יכול להיות שבכל השנים שדיברנו על "עבודת הקודש" שהוא עשה שם הוא בכלל היה אנדר-אצ'יבר?
ראוי לומר גם כמה מילים על סוטון. ממה שיצא לי לראות היום ומתחילת העונה, מדובר בקבוצה מאוד מתואמת, מחויבת, שיש לה אחלה שחקנים (רודריגז, וניאמה שוו ועוד), שגם מעיזה ולוחצת את היריבות בחלק המגרש שלהן. כבר מהעונה שעברה אפשר היה לזהות שם עבודת אימון ברמה גבוהה.
הכל נכון, אבל פרגוסון הוא לא הבעלים. הגלייזרים הלכו איתו יפה מאוד בעניין מויס, אין מצב שהם היו ממנים אותו בלי המלצה חמה של פרגי. אבל, זה לא אומר שאם זה ימשיך כך, שאם לא ניראה אפילו כקבוצה ששווה מקום בטופ 4 ובליגת האלופות (הכסף, הכסף...), הם לא ישברו את הכלים.
בוא לא נגזים. אני עוד זוכר היטב איזו אברטון זו היתה לפני מויס - קבוצה שנאבקת בתחתית - וכולנו יודעים עם אילו תקציבים הוא עבד. לומר אנדראצ'יבריות אפילו בצחוק זה מגוחך.
מעז יצא מתוק... אולי ככה לפחות תפסיק להאשים את רפאל בכל דבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx