זה החוק. כשחלוץ מעבר לקו ההגנה והכדור הוא ארוך לשוער הקוון לא מחכה וכבר מרים דגל לנבדל. הנגיעה של השוער לא מבטלת את הנבדל ומתחילה מהלך חדש. קו נבדל בוחן קו הגנה מול מתקיף לא פעולה של השוער.
רק תדמיינו את הביקורות אםראשפורד נותן רצף של 5-6 משחקים כמו הרצף שנותן פה ״השחקן שהתקרה שלו הכי קרובה ללהיות ליאונל מסי״. פשוט עלוב סאנצ׳ו.
שוב, אני לא חושב שזה קשור למקרה של היום. השאלה מתי נבדל הופך לנבדל אקטיבי, ברגע שזה קורה המהלך נפסל בלי שום קשר למה קרה אחר כך. התשובה שאני מחפש צריכה להיות יותר משהו בסגנון הזה-
זה לא רק רונאלדו, זה גם פוגבה ופרננדז. גם עם פפ על הקווים אתם לא תצליחו בהרכב הקלאסי שלכם ללחוץ כמו קבוצה נורמלית
איזה משחק לחץ אתה צריך במשחק כזה? שמישהן יעביר לאלכס תחנה לערוץ הנכון. הוא כנראה תקוע על המשחק מול וילה.
אי אפשר להכליל. תראה איך גריי, ביילי, וורנר, אובמיאנג התחילו את הקריירה באנגליה. למה יש לי הרגשה ששחקן עם פי אר פחות טוב משל סאנצ׳ו כבר היה נשחט?
אני לא מגן עליו. וברור שיש דוגמאות לכאן ולכאן. אבל הרבה שחקנים שעושים את המעבר הזה לא ממליחים להסתגל לסגנון האנגלי בהתחלה(דוגמה מצויינת - עונה שעברה ורנר והאברץ)
מבחינת מספרים הוא לא סופר אף אחד בסגל להוציא את רונאלדו מעונת 18\17 . (קאבני יוצא מן הכלל כי נעדר זמן רב בגלל פציעות בפסז'). הוא וראשפורד לא באותה פלנטה בכלל מבחינת תקרה. אבל שוב-הוא גם יכול לצאת פלופ -אין ערובה לכלום ,בכל זאת הוא נופח מעבר לכל פרופרציה על ידי התקשורת המקומית כמו כל שאר בני הדור הזה של שנת לידה 99' וצפונה.
prica9, מסכים. לא קברתי אותו, אני מחזיק מאוד מסאנצ׳ו וכמובן שאפשר לתת דוגמאות מכאן ועד להודעה חדשה לשחקנים שנראו כמו חרא טהור אצלינו חצי שנה ואז הפכו לאגדות חיות. אני רק תוהה איפה אותם פרשנים? רק תדמיין את ראשפורד נותן חודשיים ברמת הדיוויד בנטלי שנותן פה סאנצ׳ו. כמו שאמרתי אחרי החאווה מול ווסטהאם, רק בנס המאמן הזה מוציא יותר משש נקודות מהלוח משחקים השואתי שמחכה לו. איזה מאמן אפס. 70 דקות שום שינוי רציני במשחק, שום התאמה, שום כלום.
אשכרה מפסידים משער של הסרגיי טארטיאק הטורקי הזה. יאללה שבוע הבא נאנסים מול ליברפול ומסיימים סיפור. חחחח דקה 80 מאטיץ יוצא. כמו שכתוב במחברת. יאללה אפשר לחזור לפורנהאב בטאבלט, ריילי מחכה.