המחזור השנים עשר לעונת 22-23 ב-SerieA:: כל כך צפוי או שלל של הפתעות...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏29/10/22.

1. GRANDE LAZIO Member

לוטיטו אמר אחרי המרקאטו שסארי קיבל את כל מה שביקש, אבל חלוץ הוא לא ביקש אלא הסתפק בקסליירי הצעיר. זו טעות פטאלית שעולה לנו בנק. טארה ולוטיטו מבצעים החתמות אבל זה לפי דרישה של סארי, ברור שיש לו השפעה.

איפה קסליירי היה היום, נכנס ל7 דקות שהיו גארברג' טיים במקום לפתוח איתו, זו הודאה לכישלון שלך.

2. itzik.miro Member

טארה הסביר את הבחירה בקאנצ'ליירי בכך שסארי והוא העדיפו שחקן שיכול לשחק גם בכנף ולגרום לקבוצה לדעת לשחק עם פולס 9 מאשר חלוץ מטרה.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

3. Roma מנהלים

גם עם קאנצ'ליירי ופדרו כשחקני ספסל עדיין חסר שחקן התקפה ללאציו. בטח שהם משחקים באירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/22
    itzik.miro אוהב/ת את זה.
  4. תומר1989 Member

תראו אני לא יודע אם הכוונה שהולנד ובלגיה יותר טובות מהסריה א'. אבל כנראה טל שותף להרגשה שלי שהקבוצות ממרכז טבלה ומטה- באות להפסיד עוד לפני שמתחיל המשחק בכלל.
    מילא היו נלחמות ומתאבדות על המגרש כמו שמצופה מקבוצת תחתית שנלחמת על חיה, אבל ראיתם את סמפדוריה אתמול? עשו טובה שהם עלו לשחק בכלל.
    מעניין אותי מה הם עושים כל השבוע. על מה סמפדוריה התאמנו שהם באים ונראים ככה?

5. itzik.miro Member

סמפדוריה קבוצה עלובה שרק אחד כמו מקס אלגרי מסוגל לפחד ממנה. אתמול לצ'ה הקשו עלינו מאוד והיום סלרניטנה נתנה שיעור ללאציו. לצ'ה גם האחרונה שעצרה את נאפולי.

בנוסף אני לא רואה שבליגות אחרות קבוצות מרכז טבלה ומטה לוקחות מהיריבות נקודות בפער גדול כל כך מהאיטלקיות. לא בבית ולא בחוץ.

6. DRORIKO Member

אם אני מסתמך על אתמול אז לצ'ה קבוצה סתמית למדי. אין להם שום כלים התקפיים שיכולים לאיים עליך. הגנתית הם עמדו יפה אבל זה בעיקר כי עלינו עם הרכב טלאים שלא מסוגל לייצר כלום גם נגד קונוסים.

7. DRORIKO Member

אבל ברמת המקרו אני מסכים איתך. להגיד שהליגה הבלגית וההולנדית יותר טובות מהאיטלקית זה הזיה מוחלטת

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לכם עוד מה ללמוד על דמגוגיה מטרולים בטוויטר.
    הנה קחו דמגוגיה ברמה גבוהה

itzik.miro ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. GRANDE LAZIO Member

רק אני חושב שהשער של מילאן היה צריך להיפסל?
    למה יש ואר אם אנשים לוקחים החלטות כאוות נפשם..

10. DRORIKO Member

קיבלת רביעיה מבנפיקה(ועוד צמד אצלך בבית) צמד ממכבי חיפה שחנקה אותך עם הלחץ הגבוה, כששחקן שלא היה לו מקום בליגה הצרפתית אונס לך את האגף ושחקן אחר שלא היה לו מקום שם אונס את רוגאני. רומא שהיא אנמית בדיוק כמוך הצליחה להבקיע אצלך בבית. מילאן, שזאת הקבוצת טופ היחידה שפגשת השנה, כמובן נתנה צמד קליל. אבל העיקר ש"מר הגנה" הצליחה לשמור על רשת נקיה מול לצ'ה, שאגב אפילו היא פגשה את העמוד בדקה ה-90.

11. itzik.miro Member

בפעם הראשונה חשבתי שצריך להיפסל, במבט שני לדעתי השופט צדק. הגיע הזמן ששחקנים יפסיקו ליפול מכל ליטוף. בתור אוהד טורו השטות של ואניה מטרידה אותי הרבה יותר.

12. טל. Member

לדעתי, בענייני גולים וכרטיסים אדומים: צריך לשנות את הפרוטוקול, ולקרוא לשופט למסך גם כשהמקרה לא חד משמעי.

-גם כשיודעים שהחלטה יכולה ללכת לכאן או לשם, ושתי האופציות יהיו בטווח הסבירות.

אני מסכים עם הדעה ש-ההילוך החוזר מאחת הזוויות הכניס ספקות. אבל כולנו יודעים שיש שופטים שכן היו שורקים שם לעבירה. בוודאות.

אם היו קוראים לשופט הראשי שיעיף מבט והוא היה מתבונן במסך ומאשר את הגול - הייתי שותק.
    אבל למה שלא ייגש 40 שניות למסך, ויראה על דופק נמוך, בניחותא, ויחליט כראות עיניו?

ה-40 שניות האלו אפשר להוסיף אותם בזמן פציעות. לא נורא.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  13. itzik.miro Member

מסכים עם זה באופן חד משמעי

14. RubberSoul Member

אגב, זה משהו רגיל. בעונות הקודמות הקטנות לקחו הרבה נקודות לגדולות בספרד, ורק ביקרו את רמת הליגה. אין מה לעשות, האיטלקית והספרדית נמצאות במקום שלא משנה מה יקרה בהן, הביקורות האוטומטיות ירוצו על עיוור. לעומת אתם יודעים איזו ליגה ש"הכל ורוד" אצלה.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  15. SerieA Il Capitano

נהניתי מטורו אתמול ולא להאמין מה יוריץ׳ עושה שם עם חומר השחקנים הזה. אני עדיין לא בטוח שהוא יוכל להצליח עם כוכבים שלא ירצו לרוץ כמו משוגעים, אבל עד עכשיו בכל מקום הוא הצליח.

שמחתי לראות את פייטרו פלגרי חוזר לחיינו. נתן שער יפה באודינה לפני שבוע, שיחק היטב גם אתמול.

באשר למילאן, אני לא חושב שלאאו יחמיץ שלושה מצבים מול השער בכל משחק, וסביר להניח שאילו היה כובש טורו לא הייתה חוזרת מזה (לדעתי).

עכשיו נאפולי בפלוס 6, אבל בשבוע הבא היא בברגמו, בעוד שמילאן תנצח בקלילות את ספציה. אנחנו רק בנובמבר.