זה נבדל של '50 ס"מ'... אין שום סיכוי בעולם שהקוון ראה את זה, הוא פשוט הלך עם האינסטינקט שלו. שיגיד תודה שהוא צדק כי מבחינתי אם השער הזה היה אושר זה גם היה בסדר. היו שנים שפיפ"א רצתה לתת יתרון להתקפה... בכל מקרה זה לא עושה את היתרון הצ'כי למוצדק. יריצ'ק גם היה מהמצטיינים מול רוסיה ושוב מוכיח שיש לו כדורגל ברגליים. השדר ההולנדי ציין שיש שמועות שוולפסבורג מתעניינת בפילאר. בהחלט שחקן נחמד. דווקא הוותיקים רוזיצקי ובארוש לא ממש בולטים. מול זה רואים יוון מאד אפורה. נגד פולין הם שיחקו רק 45 דקות קצת כדורגל, אבל היום שוב מוכח שמדובר בנבחרת חלשה מאד. אני רק יכול לנחש איך האדון לוזון צופה עכשיו ביוון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
זה עניין של סנטימטרים, אבל בהילוך חוזר שראו עכשיו באולפן זה נראה שרגל צ'כית היא הראשונה ואכן לא היה נבדל. לא סגור על זה.
לא היה נבדל בשער של היוונים ומגיע התנצלות לא ספרתי הצ'כים אך נתנו 7 דקות מופלאות ובכלל הם שיחקו יותר טוב מהיוונים.
קיבינמט צ'ך. הורס לי את הפנטזי... בכל מקרה היוונים שוב מוכחים שהם לוחמים אדירים. מזל או לא, בלי הקוון היה עכשיו שיוויון...הצ'כים צריכים לחזור לשחק כדורגל כי אחרת לא אהיה מופתע אם יהיה שיוויון.
בזה הרגע רוסיה הבטיחה את המקום הראשון, וגם את העלייה לחצי הגמר (אלא אם כן גרמניה תסיים שנייה בבית שלה, מה שלא יקרה). ואגב, מדוע השדרים אומרים "פילאז'" ולא "פילאר"? עוד עיצור תנועה בשפה הצ'כית?
חבל לי על יוון. נבחרת שלדעתי טובה יותר מפולין ומצ'כיה, אבל עקב אי הגינות של השופטים וחוסר ריכוז ביזרי בדקות הראושנות היום, מוצאת את עצמה, ככל הנראה, בדרך הביתה.
הראו עכשיו איזה מכות הולכים בורשה אוהדי רוסיה ופולין... רק מראה כמה פיפ"א זה גוף של מושחתים ואפסים! באנגליה יש כמעט 0 אלימות - ומונדיאל? לא! ברוסיה, אחת הארצות המושחתות וכמו שאנחנו רואים - רק אלימות מצד הקהל ומה הפרס? מונדיאל 2018. איכס. מות יומת ספ בלאטר
דיכאון. ייאוש. נבחרת בינונית שלרוע מזלה סבלה מטעויות שיפוט אכזריות, אבל בלי שום קשר ההגנה הייתה קטסטרופלית. גם במחצית השניה היוונים לא ניצלו את ההתבנקרות הקטנה של הצ'כים והמשיכו להעיף כדורים לאוויר בכל מחיר. לצערי נסתפק בלראות את פולין בשמינית הגמר אה כן, ולא היה נבדל. היה קו אחד.
צ'ך גם לי לתפוס את הראש כאילו עשה זאת במשחק של צ'לסיי... שמח עבורו שזה לא עלה באיבוד נקודות. צ'כיה נראית לא טוב, נבחרת חלשה, ניצלה היטב פתיחה רעה וטעויות בתחילת המשחק של היוונים כדי לנצח, ניצחון חשוב מאוד, למרות החולשה שלה, היא בעמדה טובה לעלות לשלב הבא. פולין-רוסיה יהיה משחק מרתק מאוד, 2 הנבחרות ילכו בכל הכח על ניצחון, יהיה מאוד מעניין לראות מה יהיו שווים הפולנים מול האיכות של הרוסים, והאם נראה את רוסיה שוב שוטפת את המגרש, אומנם שוב לא מול נבחרת חזקה במיוחד, אבל עדיין.
לא משנה, גם בין גרמניה לאנגליה אם אתה זוכר את המלחמה שהיתה בשארלרואה ב-2000. אני זוכר שכשדיברו על 2016/18 (יורו-מונדיאל) עבור האנגלים, הבעיה הכי גדולה היתה האלימות שהכשילה אותם, שבתאכלס כמעט שלא קיימת. לעומת זאת רוסיה הולכת להיות תוהו בבואו - בטח ובטח אם הנבחרת שלהם תיכשל, וגם עכשיו הקהל הרוסי עושה מה בראש שלו, כבר הלך מכות עם הקהל הצ'כי בערב הפתיחה, עכשיו זה עם זה של הפולנים. גם בפוזנאן הקרואטים נתנו בראש למשטרה, זכר לשיעמום מאז הבלקן. היורו הזה מתברר ברדק לא קטן, הן מבחינת אבטחה, אלימות, אלפי כרטיסים פנויים - מקווה שבאלקעידה לא צופים ולא אמרתי כלום על התשתיות שכמעט כולן לא מוכנות בשלמותן וחלקן חסרות, אם זה כבישים, מיעוט המלונות (יש גם ברוסיה אגב מחסור מטורף) וגם באיכות שלהם, הרכבות האיטיות להחריד, שדות התעופה הלא מושלמים, פתאום ההחלטה לוותר על היורו הזה לא נראית כל כך נוראית, באמת לא מבין את האנשים שנוסעים, נכון אווירה, ויורו, אבל במדינות חסרות כל דבר אחר.
שכחת שהאוהדים האנגלים שאותם הזכרת מעורבים כמעט בכל טורניר גדול באיזשהו מקרה אלים. אז אלימות כמעט ואין באנגליה, אבל בטורנירים שבהם האנגלים מעורבים - יש ויש.
כן, הרוסים יעלו לרבע הגמר כבר הערב. הם יותר טובים מהפולנים, ואני מאמין שהם ינצחו אותם ממש בלי בעיות. מעבר לרבע הגמר,הרוסים יתקשו,כי הם יפגשו את הסגנית של בית המוות, שזאת כנראה תהיה הולנד או פורטוגל (גם דנמרק מסוכנת).
מאז יורו 2000 לא שמעתי על שום אירוע שהאנגלים היו מעורבים בו. נכון ביורו שהם אירחו לא היה כלום, בצרפת 98 וב-2000 הם השתוללו אבל ב-2002, 2004, 2006, 2010 לא שמעתי שום דבר שהיה קשור לאוהדים האנגלים. די להיטפל אליהם סתם. גם ב-2008 הם היו אלימים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
רוסיה תעבור כל נבחרת בבית המוות, חוץ מגרמניה. (ניצחה את הולנד בטורניר הקודם, ופורטוגל חלשה יותר מהולנד. מול דנמרק גם כן רוסיה לא תתקשה)