רומא עם אגף ימין משאירה מחצית לפורטוקול. ספרו לי עוד כמה ספאלטי קוסם שיצליח להניב צ'מפיונס עם סגל כזה.
מדברים על המאמן, ספאלטי. פשוט שוד לאור יום אבל היה צפוי למדי. שוב מגיעים למצב שאין לנו מה להציע מהספסל.
דיברתי על ספאלטי. האמת שאיקרדי הוא מהבודדים בקבוצה הזו שבאמת שווה מקום בטופ 4. אם ספאלטי מביא את הקבוצה הזאת למקום הרביעי צריך להקים פסל שלו בכניסה לקורבה נורד. אותו הכלום של העונה שעברה מחוזק בשקריניאר ומרכז השדה של פיורנטינה. בשביל להביא את זה למקום הרביעי צריך קסמים + עבודת אימון גרועה במיוחד של מונטלה.
ספאלטי גאון כדורגל. לא מאמין איך ויתרנו על מאסטרו כזה. אנחנו המועדון הכי מזוכיסטי ever מקצועית אנחנו חלשים - רומא זו לא סביליה והתכסיסים שמונצי מנסה כאן זה לא למועדון עם יומרות כמו רומא כנל לגבי EDF. הוא ילמד אבל זו הולכת להיות עונה ארוכה.... וקשה. מקום 5 ריאלי.
איזה שחקן של אינטר אתה לוקח להרכב של מילאן? אני לא בטוח שאני לוקח אפילו את איקרדי ופרישיץ'. חברים, על מה אנחנו מדברים בכלל? יש פה קבוצה שהייתה עושה כאן תוצאה היסטורית אם היינו משחקים סטנגה, קופחה במחדל ענק כשלא קיבלה פנדל שהגיע לה במצב של 1-0 (והמחדל הוא כפול כשיש טכנולוגיה שמשום מה לא השתמשו בה) ומולה קבוצה שלא עשתה שום דבר במשך משחק שלם והצליחה לעקוץ 3 פעמים ב25 הדקות האחרונות. אתם יודעים מה זה מזכיר לי? זה מזכיר לי את 2015/16. בלי שיפור דרסטי ביכולת היא תסיים את העונה הזאת בדיוק כמו את העונה ההיא. עד אז אוהדי אינטר יכולים לשמוח.