המחזור השני בפרמיירליג: Golden Brown

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/8/17.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה הקרדיט למוריניו שבזמן שכולנו היינו מוציאים את מקיטריאן הוא החליט להשאיר אותו במגרש וקיבל ממנו שני בישולים שגמרו את המשחק?
    מה שטוב במיקי הוא שמדובר בשחקן שהרבה פעמים משחק פשוט וטוב. שני הבישולים שלו היו ממהלכים פשוטים, תנועה נכונה, חשיבה מהירה, משחק בנגיעה, פס פשוט, וזה הכל. מכיר הרבה מאוד שחקני התקפה, גם אצלנו, שהיו מחפשים את התהילה, הולכים לבד, או מנסים משהו מסובך, או סתם מבזבזים את המצב עם יותר מידי זמן לחשוב. מיקי משחק פשוט ונכון, וזה הרבה פעמים כל מה שצריך, ומגיע למוריניו המון קרדיט שהחליט להשאיר אותו במשחק למרות יכולת חלשה.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה האם זה מה שהאוהדים של ליברפול שואפים לו, מאבק על הטופ 4? אחרי שפימפמו להם כל הקיץ שיש כסף גדול לרכש, ואחרי שבשנה שעברה הם היו בחלק הראשון של העונה צמודים למקום הראשון, אני בטוח שהם ציפו, בטח עם קלופ על הקווים, לקיץ שסוף סוף יגיעו בו חיזוק איכותי, ואז אולי להצליח לייצר מאבק אליפות גם אם לא יזכו בה. לגרד שוב טופ 4, אולי לסיים מחוץ לטופ 4 אחרי מאבק, לא חושב שאלה הציפיות של אוהדי ליברפול או שהם יהיו מרוצים מעונה כזאת.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

טסתי 12.5 שעות רצוף מסאו פאולו לתורכיה, סהכ היה לי מסע ארוך של 30 שעות עד שהגעתי הביתה, למזלי בטיסת טורקיש יש שידורי טלויזיה ותפסתי את המשחק של ארסנל - אלו היו הרגעים הקשים ביותר במהלך הנסיעה.

אני באמת מרגיש רע עבור אוהדי הקבוצה,הייאוש לא נעשה יותר נוח.

4. Raulito Madridista

לא הופתעתי מהמפלה של ארסנל, הופתעתי שדווקא חסה היה זה שכבש לזכות סטוק, על הפניו השידוך הזה היה נראה לי על הפנים. טוב שארסנל ספגה את המכה עכשיו, אם היה עוד מישהו שפינטז מבחינת האוהדים| לגבי ליברפול, מאחל לה עוד כל מיני 1:0ים כאלה, אולי מתישהו היא תלמד לעשות הגנה. לא בכל יום אפשר לכבוש שלושה או ארבעה שערים| יונייטד עם פתיחת עונה חלומית, שתי רביעיות זה בערך כל ההספק שלה מהעונה שעברה, לא? אם פוגבה יתן עונה טובה אז הנה עוד שחקן ששווה דאבל-פיגרס.

מה שהיה אתמול זה רק הקדימון, מחכה בקוצר-רוח למשחק טוטנהאם: צ'לסי. בשנה שעברה זה היה משחק חד צדדי של טוטנהאם וזה אמור לקרות גם הפעם. היא מגיעה פייבוריטית בבירור לאור הסגל החסר של צ'לסי והיכולת ממשחק הפתיחה. אם האזר ישחק באורח פלא זה משנה את הדברים אבל לא בצורה ניכרת. טוטנהאם תצטרך להתרגל לוומבלי ואשתקד בליגת האלופות היה לה מאוד קשה, אבל אני חושב שגם בהרכבים מלאים טוטנהאם עם סגל לא פחות טוב מזה של צ'לסי. יש לה כאן הזדמנות להשיג עוד ניצחון ואפילו משכנע ולתת כאן אמירה. הארי קיין מפלצת ואני לא חושב שצ'לסי יכולה ככה להתמודד איתו. צ'לסי לדעתי יכולה לשמוח מתיקו. הייתי רוצה לראות את מוראטה מתחיל בהרכב ולא משולב בשלב מאוחר מדי. זה לא שיש לצ'לסי הרבה ברירות.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא זוכר מתי הגעתי למשחק מול טוטנהאם בחשש אמיתי לחטוף בראש, היום זה יום כזה. טוטנהאם זו אותה טוטנהאם של עונה שעברה, בייחוד בחלק ההתקפי, אנחנו באים באיזשהו הרכב שאני רואה אותו כמאולתר, ובטח הרכב שקונטה לא הכי מאמין בו. בקאיוקו אומנם ליד קאנטה, מה שאנחנו צפויים לראות ברוב העונה, מוראטה כנראה יפתח שמתחתיו בוגה וויליאן, רחוק מהחלומות של קונטה. אלונסו ומוזס נתנו עונה נהדרת עונה שעברה, אבל ברור לכולם שאלו לא שחקנים שאנחנו לא יכולים לצאת למלחמות כאלה איתם בראש שקט. אלונסו יותר מתחבר לי ואני יותר בוטח בו, מוזס פחות, יש לנו הרכה אפור להפליא כרגע. צריך לעבור את המשחק הזה בשלום. כי תוצאה כואבת בהחלט אפשרית.

6. golding מנהלים

איזו הגזמה. ההרכב שנעלה היום עדיין טוב יותר משל הרוב המוחלט של הקבוצות בליגה, והוא מספיק טוב כדי לתת לטוטנהאם פייט היום.

לא יודע אם בקאיוקו יפתח, יש לי תחושה שזה יהיה לואיז/כריסטנסן בקישור.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה זה רוב הקבוצות בליגה? חסר לך שלא עם תקציב כמו שלך. "הוא מספיק טוב כדי לתת פייט לטוטנהאם" זה כבר הצהרה בעייתית שמעמידה אותנו בעמדת חיסרון בולט ונחיתות מול טוטנהאם, שזה לא אמור להיות.
    לא בטוח לגבי בקאיוקו, אבל לואיז בקישור יכול להיות מאוד בעייתי עבורינו במשחק כזה שהיריבה תשלוט, אולי שקאנטה לידו זה יעבור בשלום, לא יודע, רגוע אני לא.

8. Big Virgil Member

גול יפה של האדרספילד, הם מזכירים לי את איסלנד ביורו.

9. golding מנהלים

אנחנו בעמדת נחיתות מול טוטנהאם כי היא הקבוצה הטובה ביותר בליגה בשנתיים האחרונות, כי הזאר, פדרו ובקאיוקו לא כשירים (לפחות לא במאה אחוז) וכי זה משחק חוץ.

ואנחנו עדיין מסוגלים לנצח אותה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הקבוצה הטובה ביותר בשנה שעברה הייתה האלופה, זה שטוטנהאם שיחקה יותר אטרקטיבי , יותר התקפי ויותר זורם זה סיפור אחר. היינו חזקים יותר.

ChelseaPensioner ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  11. nwish Member

מה זה אומר בכלל "הקבוצה הטובה בליגה בשנתיים האחרונות"? ממוצע נקודות? ממוצע מיקום סופי? תארי-סטטיסטיקה כאלה לא שווים כלום, תכל'ס, שייקחו תואר אמיתי ואז נדבר.

ו-"אנחנו מסוגלים לנצח אותם" זה משפט שעצם הקיום שלו בלקסיקון של אוהד צ'לסי לגבי טוטנהאם הוא מדאיג (ומראה איזו עבודה מדהימה פוצ'טינו, המאמן הטוב בעולם כבר שנתיים לפחות לדעתי, עושה שם).

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/DHrYhaeXsAUxqos.Xxx:large

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/20901765_332262313893561_8000360909617610953_o.Xxx?oh=bf4825559bfa34407351aadc05c9f934&oe=59EC209A

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בקיצור 6 בלמים וקשרים אחורים נגד העולם. בהצלחה

14. Sturridge Member

בקאיוקו פותח. לא בדיוק המשחק האידיאלי לחזור בו מפציעה מול הפיזיות של ספרס, מקווה שקונטה סומך עליו באמת שהוא כשיר וזה לא רק בגלל שלא היו לו אופציות. אם לשפוט עפ״י מסיבת העיתונאים, יש מצב שזו האופציה השניה.

אני כבר צופה איך יעלו אותו על המוקד אחרי המשחק עם השוואות למאטיץ' ושטויות אחרות.

15. golding מנהלים

ממש לא אכפת לי איך זה נמדד, טוטנהאם של השנתיים האחרונות משחקת את הכדורגל הכי טוב ועקבי בליגה. לא אמרתי שהיא ראויה לזכות בתארים ולא התיימרתי להציג שיטת דירוג אחרת.

וכן, כל קבוצה שיוצאת למשחק חוץ בטוטנהאם היא בעמדת נחיתות. מה אתה מנסה להגיד כשאתה אומר שזה מראה איזו עבודה מדהימה פוצ׳טינו עושה? זה הרי מובן מאליו, לכן כתבתי את מה שכתבתי. ניסיון התקטננות די תמוה.