המחזור השני בפרמיירליג: Sister Morphine

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/9/20.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברשותך אני אאשים את היין מהארוחת חג.

Sturridge, WellNeverDie ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עשה צעד קדימה, ומבחינת החוק זה אמור להיות פנדל חוזר. הבעיה היא חוסר העקביות - הרי אנחנו רואים כל הזמן דברים בוטים יותר שלא זוכים לפסיקות דומות.

אולי השופטים קיבלו העונה הנחיות להקפיד יותר על זה ובגלל ה-VAR זה פשוט יותר לעשות זאת. אני לא יודע.

oranfu, Scouser Tommy ו-EO11 אוהבים את זה.
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנוגע למשחק עצמו, מה חדש? המועדון מדיף צחנת בינוניות מכל כיוון.

ועם זאת, לא יכול להיות שנגד קריסטל פאלאס - שבעצמה לא הגיעה בהרכב אופטימלי - אנחנו לא יכולים להיראות בסדר ולנצח עם פחות מה-11 הקלאסיים. כן, אנחנו צריכים להתחזק, כן, אנחנו צריכים עוד עומק איכותי, אבל פאק איט - זה הכל על מזבח הסולשיאריזם. הוא פשוט לא מסוגל להצליח עם פחות מחבורת שחקנים מצוינת על המגרש. תכל'ס, אנחנו צריכים להשקיע הון כדי לסחוב אותו למעלה במקום שהוא יקדם את הקבוצה.

k_700 ו-Walkon אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

אם לא ברונו הוא כבר מובטל חודש. ההנהלה תוריד אותו באסלה העונה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/20
  5. Raulito Madridista

אין ליונייטד שום תוכנית גיבוי כאשר ברונו חלש או שמישהו נצמד אליו. אפילו לא ניסו לבודד בצד שמאל את מרסיאל שיש לו מהירות ודריבל, יותר כדרורים של דניאל ג'יימס או משהו כזה, ראינו הנעת כדור סתמית ושלוש-ארבע בעיטות לא ממש טובות מרחוק (תיאורטית היו שני בועטים טובים על המגרש בכל זמן). מה זה אומר 'ה-'11 הקלאסיים'? הרי ואן דה ביק רק הגיע. ואן ביסאקה? לטעמי קצת יהירות של סולשיאר אבל ספסולו לא צריך להיות מכת מוות כזו. אין גרזן אמיתי בסגל. מפתיע שאף אחד לא מדבר כאן על לוק שואו, לא איזה עילוי התקפית, רדום מאוד בשער שספגתם. אני גם חושב שויקטור לינדלוף לא מתאים לעשירייה הראשונה בפרמיירליג, אולי רק כבלם מחליף. אולי לקבוצה שמתבנקרת עם קו הגנה כמעט על השוער שלה.

לגבי ארסנל אני אפול לקלישאה - מעדיף ניצחון כזה שהושג בפוקס עם כדורגל לא משכנע מאשר איזה 0:5. לטעמי ניצחון סופר-חשוב בטח כשהלו"ז רצחני מדי. מבחינתי שארסנל תעמוד בכבוד באנפילד, שלא נראה אותה נשברת אחרי השער הראשון שתספוג. חייב לציין שלקאזט לא רע בכלל מפתיחת העונה. פפה יצטרך לקרוע את התחת או ליהנות מפציעה של שחקן אחר כדי להשתחל להרכב אני מניח.

אגב בכוונה, סתם כדי לפנטז וקצת לנבור בארכיון: כמה פעמים ארסנל פתחה עם שלושה ניצחונות בעשור האחרון? אפס. הפעם האחרונה: 2009/10. לפניכן - 2004/05, וגם בעונת הבלתי מנוצחים. שני ניצחונות? חוץ מהשנתיים האחרונות זה קרה ב-2008/09

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לפפ אין באמת Plan B, איפה סיטי ואיפה יונייטד?

הבעיה של סולשאר היא לא שאין לו Plan B, היא שאף אחד לא ממש מבין מה הPlan A. דווקא במשחקים שבהם כן מצופה ממנג'ר לעשות התאמות - נגד יריבות חזקות יותר - יונייטד נראית כמו קבוצה עם תכנית. אתמול ראינו מה קורה ב"סתם" משחק שגרתי שבו ברונו, מרסיאל וראשפורד לא משחקים טוב.

שואו רע מאוד, אבל הם יתקנו את זה בחלון הזה ויביאו מגן שמאלי.

ארסנל - אפשר כבר להגיד שאפשר לזרוק לפח את הקלישאה של "אני רוצה לראות את ארסנל עומדת בכבוד באנפילד". נגמרו הימים שזה המשחק הכי קל בלו"ז שלנו, אין לי ספק בזה. ארסנל צריכה לכוון לתוצאה. זה לא שיש לאנפילד משמעות גדולה בימים אלה.

oranfu, Scouser Tommy, avdz7 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

אין לו תוכנית נגד אף יריבה, פשוט נגד יריבה טובה יש שטחים למרסיאל ורשפורד. דובר רבות על ציוות בעייתי שלהם נגד קבוצות מסתגרות.
    ההפסד לפני שנה לקריסטל פאלאס היה מאוד דומה לאתמול.

אין לסולשאר פילוסופיית כדורגל אפשר היה לראות עוד בתום עונת 2018/19. לא צריך שנה בשביל להבין את זה. רואים אחרי חודשיים-שלוש אצל כל מאמן. נובמבר 2016 אפשר היה כבר להבין בודאות שמוריניו יכשל ביונייטד.
    אפריל - מאי 2019 כנ"ל סולשאר.

המינוי הזה החל סוג של טרנד מינויים של כוכבי עבר לעמדת מאמן. מבין כל המינויים שבאו אחר כך המינוי הקבוע שלו הוא עדיין המטומטם ביותר, כי הוא כבר עשור מאמן וכולם ראו שהוא לא איש מקצוע ברמה גבוהה.
    אצל אחרים יש את האי ודאות, כיוון שלפני כן לא היו מאמנים ראשיים או היו שנה כמו למפרד.
    סולשאר אפילו לא המאמן הכי טוב בנורווגיה.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרננדש, מרסיאל, גרינווד, ראשפורד, פוגבה. כל דבר פחות מהרכב שכולל את החמישה האלה לא נראה טוב התקפית.

ואן דה ביק יכול להצטרף לחבורה הזו, אבל בסופו של דבר הוא בעיקר יכול לשחק במקום פוגבה או פרננדש, לא לצד שניהם. בטח לא עם ההגנה הזאת.

9. Raulito Madridista

גם זידאן וגם סולשיאר הגיעו כביכול 'להציל' משהו באמצע העונה, ברצלונה היחידה שהחליטה מראש להמר על פפ ופגעה בגדול. אני חושב שזו צריכה להיות השנה האחרונה שלו ביונייטד כי ניקוי האורוות שהתבצע זה לא מספיק ויונייטד צריכה מאמן טוב יותר.
    לגבי "החמישייה" - אני לא יודע עד כמה גרינווד בערב כל כך עלוב של השאר היה עוזר, אבל לגבי פוגבה - יונייטד ניצחו בלעדיו את סיטי וצ'לסי אשתקד כשהיה פצוע, הוא דווקא שיחק ודעתי עליו ידועה.
    לא יודע איזה מגן שמאלי יבוא אבל ככל שההעברה תתרחש לקראת סוף החלון לדעתי זה אומר שהמחיר יעלה ולאט לאט לא יישארו שחקנים מספיק טובים על המדף. זה לא מספיק שהמגן הבא יהיה טוב משואו.

לגבי ארסנל - אז מה אם אין אוהדים, לתחושתי עדיין ליברפול יכולה לפרק אותה בכמה דקות דקות של בליץ'. אני לא מתייחס ביתר שאת לגמגום שראיתי עד עכשיו, נניח במגן הקהילה או נגד לידס, נגד ארסנל במשחק בית המוטיבצייה היא אחרת עם כל הכבוד ללידס, כנ"ל ברמת הרפיון ההגנתי.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים ב2 המפגשים האחרונים שלנו עם ארסנל לא יצאנו מנצחים.
    יש משהו ודאי שארטטה הביא לארסנל, היא כבר לא נמושה יותר.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. Clichy COYG

אתמול בשלבים גדולים במשחק נראינו כמו ארסנל של אמרי/ונגר.

אני חושב שזה פחות עניין של נמושה ויותר מוכנות מנטלית וטקטית למשחקים גדולים. נשמע מצחיק להגיד את זה אבל יותר נוח לנו לשחק מול קבוצה שלוחצת אותנו ברחבה מאשר בונקר שאנחנו צריכים ליזום.

12. alexshw Member

זה לא מצחיק. זה גם נכון ליונייטד אבל זה גם מראה שזו לא רמה של מועדון טופ.
    לנצח את סיטי על מתפרצות גם אברטון או וולבס יכולה תיאורטית.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן רק שארסנל כבר שנים חוטפת בראש מול כל הגדולות. ארטטה הופך אותם לאט לאט לקבוצה שהרבה יותר קשה לנצח. גם אם יהיו נפילות ביכולת כמו אתמול, להוציא את הנקודות עדיין זאת גם תכונה חשובה. זאת גם הסיבה שהוא חגג בסוף, אגב. לא רואה את זה כניתוק, הוא מנסה להחזיר למועדון מנטליות מנצחת, וכשמדובר במועדון כל כך חולה בהיבט הזה, זאת לא משימה פשוטה.

גם טקטית הוא עושה נסיונות מעניינים, מערכים לא 100% ברורים, התאמות, שינויים. לא אומר שהוא המאמן הכי טוב בליגה אבל למאמן צעיר ולא מנוסה, לדעתי הוא עושה עבודה לא רעה בכלל עד כה. רואה פה אופק למאמן רציני עוד כמה שנים.

avdz7, Raulito ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול ניראתם לא טוב?
    זה לא מפתיע, יש לכם סגל עם הרבה בינוניים.
    אבל עומדים כמו שצריך ולא מקבלים בראש. זה התחלה.
    שאתם מגיעים למשחקים נגד החזקות ולא יודעים מראש שתקבלו 5-6 זה התחלה.
    ברור שאתם עוד לא איפה שאתם רוצים להיות, בשביל צריך עוד הרבה זמן, זאת האמת.
    היה צפוי שתתקשו עם ווסטהאם.

15. alexshw Member

אלי לא בסגל