פריז נשמע לי כמו המקום האחרון שיעורר אותו. האקלים שניימאר משרה שם על הקבוצה הוא זוועתי בעיניי, בדיוק ההיפך ממה שעלי צריך. גם אמבפה לדעתי לא מרוויח מלשחק לצד הפוזאיסט הזה.
אולי, לא יודע. אבל אם @Walkon רשם שהוא אובר רייטד אז אני כרגע מסכים. העניין הוא שלפני כמה שנים הוא נראה כמו קשר התקפי יהלום, מביא לך שערים ומשחק חכם. מה קורה איתו מאז? הוא ממש הפך להיות שחקן סביר. צריך שם שינוי, אולי קורה איתו משהו אישי. הדעיכה הזאת לא ברורה לגמרי.
קיין זה אף פעם לא היה אקזיט שאפשר לעשות. יש נתק מוחלט בין השחקן והאיכויות שלו לבין המוניטין שלו באנגליה, זה הגולדן בוי של האומה. וזה מחייב תג מחיר מסוים. אם מישהו היה מעוניין להשכיב עליו 100 מליון+, זה כבר היה קורה מתישהוא. בפועל מעולם אף קבוצה גדולה לא הביעה בו עניין רציני.
הנקודה איתו היא שאת הקצת מוביליות שעוד הייתה לו לפני 2-3 שנים הוא איבד לגמרי. הוא נראה ממש סטטי. ענק עם הכדור ויכול להביא לך פס מצוין לגול אבל כמו בדיון מגווייר ומה שכופה עליך בלם איטי, יש גם דיון של מה כופה עליך חלוץ סטטי כמוהו.
עלי תמיד היה שחקן חשוד. בכל פעם שקישרו אותו לקבוצות הגדולות באנגליה זה היה נשמע לי בעייתי. הוא לא קשר שיכול לשחק באמצע והוא לא באמת פליימייקר. השנים הכי טובות שלו היו ששיחק כסוג של חלוץ שני בקבוצה מאוד שיטתית ליד קיין ואז מאחורי קיין וסון, שבפועל מי שלקח פיקוד באמצע המגרש היו דמבלה ואריקסן (אנדומבלה ולו סלסו מחליפים טובים על הנייר, אבל ההתרסקות של פוצ'טינו וההגעה של מוריניו טרפו את הקלפים).
אפשר היום גם להטיל ספק במידת הכשירות שלו לאורך עונה. בכל אופן הוא חלוץ תלותי מדי בקישור בשביל להיות שווה את הסכום הזה. נכון לכל הקריירה שלו.
ממה שאני ראיתי מלו סלסו הוא לא מספיק יצירתי, בטח לא כמו אריקסן (שלדעתי מעבר להגעת מוריניו וכד' זו הסיבה שטוטנהאם נראית עוד יותר חרא מלפני הפורטוגלי). ואנדומבלה אחרי המחצית הסבירה והמהלך בגול יוצא כשווינקס והוייברג על המגרש. איזה יצור המוריניו הזה.
אין ספק שעכשיו ואן דייק הולך למסור ליריב ברחבה פעם במשחק וטרנט ימשיך לנגוח כדורים לשער של עצמו. אם אני קלופ אני מספסל את שניהם היום אגב. זה פחות ניחוס אגב אם היריבה נמצאת איזה 30 נקודות מעליך.
תראו איך הוא מסיים את המצבים, עם כמה עוצמה ודיוק. כמה הוא מהיר. ספרס פשוט כל פעם עושה אותו דבר, קיין תופס את ההגנה של סוטון גבוה וסון חותך אותם בקלות. איזה מן טמטום זה? לא בושה לקחת 3 מטר אחורה, כשאין ברירה אז אין ברירה.
פה לפחות זה היה סוף סוף כשהקבוצה באמת בשליש השלישי ולא תפסו את ההגנה של סוטון גבוה אלא סתם שמירה גרועה.