לא מבין מה וולבס עושים פה. בלי טראורה אין להם שום איום מקדימה. מה נותן לשחק איתו ווינגבק? סיטי יכולים ללחוץ גבוה בצורה חופשית ככה בלי שום חשש.
וולבס נראים רע מאוד. לא יכול להבין את הקטע עם טראורה. נקודת התורפה הגדולה של סיטי זה מהירות בחלק האחורי וולובס לוקחים את השחקן המהיר היחיד שלהם (מהיר זה אנדרסטייטמנט) ומשחקים איתו בהגנה.
בהחלט יש לפודן עוד על מה לעבוד, בטח על כל ההתנהלות שלו באזור שער היריבה, אבל יאמר לזכותו שהוא עובד במגרש כמו מטורף, נייד מאוד ומדויק בהנעת הכדור.
סיטי במוד פלייסטיישן עם אגוארו, ברנרדו ואגוארו בחוץ. נחמד סה"כ. הילד של כולנו עם מחצית מצויינת, אולי הכי טובה שאני זוכר ממנו מאז עלה לבוגרים.
אחד ההרכבים האפורים בקריירה של פפ. מעניין אותי אם זה מה שהוא מתכנן לקראת העונה הקרובה. מצד אחד, בטח נמאס לו מהעקיצות שחטף במתפרצות כל העונה שעברה, ומצד שני סטרלינג ודה בריינה מספיקים מול כל קבוצה בליגה כנראה. רודרי, פרננדיניו, פודן וגבריאל יעבדו בשבילם.
1. ההזזה של טראורה מטומטמת באמת. לא נראה לי שנונו מבין כמה זה אידיוטי המהלך הזה. מה היה דחוף למכור את דוהרטי אגב? תמכור כשיש לך מחליף. 2. פודן תקוע באגף. כשהוא במרכז הוא הרבה יותר מרשים. בסיום העונה שעברה נתן כמה הופעות מעולות במרכז.
הוא קיבל היום את סמאדו שישחק בדיוק על התפקיד של דוהרטי. לא חושב שתהיה פה נפילה גדולה מדי(בין דוהרטי לסמאדו). יותר מדאיג איך במערך הזה נכנסים סילבה וויטיניו. מערך מוגבל מאוד.
אז היה צריך מחר לשחרר את דוהרטי ולא היה נשרף 2 מחזורים עם אדאמה ווינג בק. המערך מוגבל, אף פעם לא אהבתי 3 בלמים, בכדורגל של היום המגנים עולים ממילא כמו ווינג בקס, אם אתה מתעקש על מנטליות הגנתית תעלה עם קישור אפור ורביעייה אחורית. אבל...אין סיכוי שהוא ישנה את המערך הזה שהביא לו עונה ראשונה טובה מאוד.