המחזור השני בפרמיירליג: Sister Morphine

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/9/20.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללינדלוף אין פה סנגור אישי בפורום, מה יש לאנשים להגיד? זה להתפרץ לדלת פתוחה. מגוויר מזמין ביקורת ושיסתכלו עליו בזכוכית מגדלת בדיוק בגלל שיש אנשים שמתעקשים לנפח אותו מעבר למימדים הטבעיים שלו. פה בפורום (אתה) אבל גם באופן כללי אצל חלק מהאוהדים שלכם וכמובן בתקשורת האנגלית.

2. k_700 Member

נראה לי שגרינווד רוצה לרצוח את המאמן שלו. תראו באיזה עצבים הוא יורד לחדר הלבשה.
    מה כאילו מה, מתישהו נקבל מאמן שהוא לא מחבל עם חגורת נפץ ?
    מה בסך הכל ביקשנו, קצת בינוניזם לחיות איתו?
    תתנו לי להיות איזה קבוצה של הארי רדנאפ, שהריגוש שלי יהיה הפעם הזאת שהוא פותח חלון בבנטלי בדד ליין של החלון העברות.

modric19 אוהב/ת את זה.
  3. Clichy COYG

ברונו יורד יותר מדי למטה לקבל כדור והמסירות (הטובות) לא מספיק קרובות לשער בעיקר כי לא מספקים לו אותו. בתוך אחד המגינים של פוגבה אני באמת חושב שיחד עם ההגעה של ואן דה ביק הנוכחות שלו די מיותרת.

4. k_700 Member

אתה לא נותן משקל בביקורת שלך לנתון הזה של לפתוח ליד לינדלוף.
    מה קיבלנו ממנו בינתיים במחצית הזאת? הפסד במאבק 1 על 1 שהוליד שער קל, החזרה של בלם מליגה ארצית לשוער שלו עם הראש, 6 דקות אחרי הטעות בשער וחוסר קיום במצב הזה של טאוסנד בסוף המחצית.

לך תבנה עם דבר כזה מדינה.
    לוברן לפחות היה מזיין אותך בתחת על פני 90 דקות.
    היה זמן קצת לעכל את הכאב. פה זה גנגבנג שלא נגמר ב45 דקות של סשיון.

5. alexshw Member

ג'יימס עד מהרה יחזור לצ'מפיונשיפ אחרי יונייטד.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מקווה שסאנצ'ו יראה את השידור החוזר ויבין שהוא חייב להתרחק מהמקום הזה כמו מאש.

סך הכל פרק פתיחה משעשע של תוכנית הסאטירה הכי טובה בעולם. יונייטד היא בדיחה, מטריף אותי שאנשים לא קולטים כמה ומהמרים עלינו למקום 3-4 בגלל כמה משחקים טובים מול וילה ובורנמות' בסוף העונה שעברה. המאמן הגרוע בליגה, שוער-הגנה-קישור אחורי מהמביכים בליגה, חמישה "כוכבים" אוברייטדים ואפס עומק. וכמובן הנהלה שתשפוך עשרות מיליונים על שחקן שאין לו מקום בהרכב ותתעלם מכל החוליים הברורים בקבוצה המתה הזו.

אנחנו קבוצה למקום 5-6 בצקרה הטוב. ארסנל הרבה יותר טובים מאיתנו, אולי גם וולבס וטוטנהאם למרות מוריניו.

one united אוהב/ת את זה.
  7. k_700 Member

כי כבר הפכת את צ'ארלי אדם ל....?
    בוא ניתן לואן דה ביק לשחק נניח חצי דקה לפני שנמחק פה נוכחות של שחקן, מה אתה אומר?

8. Clichy COYG

אז בשביל מה VDB הובא, בשביל לעשות מסאז' לגרינווד בספסל? בסוף הוא מיועד לפתוח בהרכב ולכן אני לא רואה שום קונסטלציה שהוא פותח יחד עם פוגבה וברונו.

9. alexshw Member

אצל מאמן חסר מושג הכל יכול להיות, אבל כל איש מקצוע רציני רואה שפוגבה מיותר. הוא לא מתאים לקצב ולא מתאים לדרישות.

גם בנבחרת צרפת יש להם את קמווינגה, הם צריכים להגמל מהאוברייטד העצום הזה.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

ממש לא.
    קודם כל בראייה עתידית גם סולשאייר אמר שהוא מיועד לשחק בתפקיד של ברונו(כלומר כמחליף).
    תוך כדי הוא יהיה רוטציה עם פוגבה.
    אתה שוכח שפוגבה שיחק איזה 8-9 משחקים בעונה שעברה. הוא הגיע כשחקן רוטציה לא כשחקן שמשמיד את הדקות של פוגבה, אם זה לא היה ברור.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זו עסקה הזויה, אמרנו מהרגע הראשון. אני לא ממש מכיר את השחקן, שמעתי דעות לכאן ולכאן (אם כי יותר לכיוון השלילי), אבל באף תסריט אנחנו לא יוצאים טוב. אם הוא גרוע כמו שהתרסיס מתאר אז למה לשפוך כסף על שחקן כזה. אם הוא טוב אז למה להביא אותו להתייבש מתחת לפוגבה ברוטציה כשיש כל כך הרבה חורים בהרכב. עוד דוגמה למה פושעי מלחמה מנהלים את המועדון הזה.

12. alexshw Member

גם טרם הבנתי את הגאונות הכלכלית של וודי. הוא קיבל שחקן של 100 מיליון יורו, ימכור אותו בחצי מזה אולי פחות. כמובן בלי שהוא באמת הוביל את יונייטד למשהו.
    אי אפשר לנהל גרוע עם אמצעים של יונייטד מאשר היום. חוסר מושג כללי בכל פן של הענף.

13. k_700 Member

אני שוב אזכיר שהוא שיחק הרבה באייקס מעל לשני קשרים מרכזיים.
    כלומר כיותר התקפי מבין השלושה.
    הרי כל הדיבור עליו זה הכניסות שלו לרחבה, "היכולות הסקולסיות עם הכדור מינוס הבעיטה"(לא יודע למה אני נשפך מצחוק בכל ראיון שני של ואן דר סאר שמשווה אותו לסקולס ואז מבקש סליחה פעמיים).

הוא כמובן יותר טוב מהתחליפים בסגל(לינגארד, מאטה, פריירה, פרד כקשר מרכזי), אבל מפה ועד לאיזה שחקן טוב באמת....שמיים וארץ.
    צ'ארלי אדם הולנדי.

*******יכול להיות שהילד שלו יהיה שחקן כדורגל טוב, בכל זאת הבת זוג שלו זו הבת של ברקאמפ.

14. k_700 Member

יאללה ג'יימס יוצא אחרי שהיה השחקן הכי גרוע במגרש, גרינווד נכנס להציל.
    איך לא יכולנו לצפות לזה...

15. one united Member

הבעיה שלי עם "החמישה כוכבים" היא הבעיה הגדולה באמת. נגד קבוצה ברמה של פאלאס, גם חמישה שחקנים מקדימה ברמה גבוהה זה אמור להספיק , אבל כשהם לא כוכבים, כשרק מספרים להם שהם כוכבים אז ככה הם נראים,ברונו הוא היחיד בינהם שבאמת שחקן ברמה גבוהה וגם הוא מסוף השנה שעברה חווה ירידה וזה כבר לא בגלל העומס המטורף. האחרים, לחלק מזכירים שפעם הם שיחקו טוב ביובה, ולחלק מספרים שמוריניו הרס אותם ולכן מותר להם "להופיע" גם פעם בעשרה משחקים, ומי שצריך כבר ישתמש במשחקים הבודדים האלו לפאר את שמם.
    ....כן קאריק, גם וולבס טוטנהאם(בסופו של דבר למרות מוריניו) ארסנל וגם לסטר יקדימו את הסגל הזה.