המחזור השני בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏19/8/11.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה באמת לא מכיר את ההסטוריה של המועדון שלך. תעשה קריאה קלה בויקיפדיה, תשכיל.

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

"המועדון שלך"? הוא קורא להם "מנצ'סטר" בהודעה שבה הוא מדבר גם על סיטי, אתה מצפה ממנו לדעת משהו על ההיסטוריה?

3. -sAndmAn- Member

עד תחילת האליפויות לא היה בזבזנות גדולה אלא אם כן אתה קורא למליון על קנטונה בזבזנות גדולה שיש להשוות אותה להחזקה של דז'קו באלוטלי טבז ואגוארו בסגל...

4. alexshw Member

הוא בהחלט טועה. סיטי היו מועדון צמרת... בשנות השלושים. אה וכן הם גם לקחו אליפות ב - 68, רק שזוכרים מאותה שנה משהו אחר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני לא יודע בדיוק לאיזה בזבוזים מיוחדים התכוונו כאן, אז בדקתי את העניין. אני רואה ששחקנים כמו גארי פאליסטר, פול אינס ודני וולאס נקנו ביותר ממליון פאונד, שזה נחשב יקר יחסית, אבל אי אפשר להגיד שאלו הם השחקנים שבגללם יונייטד עלתה לגדולה. הם היו ברגים חשובים, אבל רק חלק מהתמונה הכללית שתיארתי בהודעות קודמות.
    באותה תקופה גם אי אפשר היה לקנות את כל העולם ואשתו, בגלל שהשוק היה שונה לחלוטין וחוקי העברות אחרים.

הקבוצות המובילות אחרות לא התחזקו?

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/11
  5. שםמשתמש Member

אין על אוהדי ליברפול. אם לא אתם, למי הייתי מגיב?
    יש לקנות, ויש לקנות. להוציא סכומים מטורפים, כל שנה, כבר כמה שנים, על שחקנים שהם מוכחים, ולבנות סגל נ-ט-ו על כסף, ועוד כשמדובר בהרבה יותר מדי כסף ומעט מאוד חשיבה, זה לא כמו לקנות שחקנים פה ושם, כשצריך, ובעיקר כשמדובר בשחקנים צעירים.

יונייטד עושה את השחקנים, ולא להפך. יונייטד בנתה את רוני, בנתה את רונאלדו (FROM SCRATCH מה שנקרא), בונה את נאני ותבנה גם את סמולינג ואת ג'ונס ואת האחים דה סילבה ועוד. לבנות זה לקחת את הכישרון ולעצב אותו למשהו יעיל. פרגי הוא גאון ברכש, והוא קונה בד"כ שחקנים צעירים ולא מנוסים, והופך אותם לכוכבים. נדיר שבא מישהו מוכח, כמו ורון ואולי גם ברבאטוב (לא הייתי קורא לו "מוכח", גם היום הוא לא ממש מוכח, שחקן בינוני עם הברקות, לא היה ולא יהיה ברמה עולמית). זה לא רק כמה אתה קונה, או בכמה כסף. זה חשוב גם את מי. היום כל שחקן שנתן משחק טוב עולה 10 מיליון פאונד לפחות. סיטי בונה את עצמה סביב כסף נטו. השחקנים הצעירים האלה, כמו קלברלי, ג'ונס, סמולינג, אוואנס וולבק, שחלקם שחקני בית, עשו בית ספר לסיטי במגן הקהילה. שיעור בכדורגל.

מאז ומתמיד הבסיס היה שחקני בית. בסט, צ'רלטון, סקולס, גיגס, בקהאם, נוויל (כפול 2) בתוספת שחקנים צעירים כמו שציינתי. לסיטי יש היום אולי 3 שחקני בית וסגל, שרק אחד וקצת מהם באמת משחקים.

יונייטד עושה הכי מעט רכש מבין המועדונים הגדולים. גם כשעוזבים אותה כוכבים כמו רונאלדו, היא נשארת בטופ בלי רכש בכלל (שנה שעברה גמר ליגת האלופות + אליפות בלי שחקן אחד, אחרי שעזב הכוכב הגדול). לפני שאתם מדברים, תעשו שיעורי בית, ויותר מזה - תשמרו את הקנאה בצד, זה לא מוסיף להודעות שלכם.

6. -sAndmAn- Member

לפי חישוב האינפלציה סכומים באמצע שנות ה80 - תחילת שנות ה90 השווי שלהם כיום הוא כפול ממה שהיה אז

זאת אומרת שה20 מליון של פרגוסון של פעם(לא יודע אם זה נכון ב200 אחוז, נסמוך עליך) שהתחלקו לאורך 6 עונות שווים ל40 מליון כיום עם חישוב האינפלציה בכדורגל

40 מליון שבוזבזו לאורך 6 עונות שביחד עם מחלקת נוער הובילו לדאבל+הפיכתה של יונייטד(חס וחלילה שאגיד מנצ'סטר!) לקבוצת טופ

סתם לשם השוואה אגוארו ל-ב-ד עלה לסיטי 40 מליון, דרוגבה ואסיין לבד עלו יותר מזה ועוד לפני 7 שנים וזה 5 מליון יותר ממה שקארול עלה

אני מאמין שאין צורך להביא את נתוני שאר הרכישות של הסיטי במשך שלושת השנים האחרונות

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתה את רוני...זה חתיכת מחיר לשחקן שאתה צריך לבנות מאפס, 30 מ' פאונד. מוזר.
    תעשה טובה, בכל תקופה מאז שנות ה90 הוצאתם את המחירים הגבוהים ביותר ביחס לתקופה, אם זה רוי קין או אנדי קול או ואן ניסטלרוי וורון או רוני וריו או לשפוך 12 מ' פאונד על ילד בן 17 או ביום אחד להביא אנדרסון ונאני כל אחד ב17. מספיק מספיק. פתאום מאז אברמוביץ' יש כאלה שמוציאים יותר מכם ואתה מתקפלים ומתגוננים. הם עושים היום את מה שאתם הייתם עושים פעם. לא באותה חוכמה? נכון, לכן זה גורם להם גם לזרוק חלקים גדולים מהכסף, כמו שאתם זרקתם חלקים על דז'מבה דז'מבה פורלאן ורון וכאלה, עדיין אף אחד לא טוען שסיטי וצ'לסי הוציאו כל רכש בול, אבל התמימות שלכם מצחיקה אותי.

8. Sturridge Member

הבעיה בחישוב שלך הוא שהיום הסכום שיא לא עומד על כפול 2 מאז.

9. -sAndmAn- Member

לא ככה מחשבים אינפלציה...

10. Pipe Member

אני מתחנן בפניך. בבקשה אל תביא\תדון\תחשוב אפילו על נתונים לגבי שום דבר יותר, לעולם. מה שעשית לחישובי אינפלציה בהודעה האחרונה זו שואה כלכלית.

11. Ian Wright Member

#mufc: De Gea; Smalling Jones Evans Evra; Nani Anderson Cleverley Young; Rooney Welbeck.

#Spurs v #MUFC: Friedel; Walker Kaboul Dawson Assou-Ekotto; Lennon Kranjcar Livermore Bale; Van der Vaart; Defoe

12. Eric Cantona Member

תמיד יש חשש שלא עולים עם ההגנה הכי טובה. עבר בין פרגי לקאריק סוס שחור או שאפשר לפתוח שמפניות?

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנ יו עם הגנה 'חשודה', ספרס בהרכב התקפי מאוד. משחק של הרבה גולים אם הייתי צריך לנחש.

14. Ian Wright Member

לא יודע, אבל טוב מאוד לראות שקלברלי ממשיך לקבל קרדיט.

15. Selby Member

גם בגיל 60 פרידל יעשה לי את המוות!