המחזור השני בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏19/8/11.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה הצעירה הזו היא הקבוצה הכי מלהיבה שראיתי מיונייטד מזה כמה שנים...

2. JohnTerry26 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ההתקפה שהובילה לשער השני - ללקק את האצבעות!

4. Eric Cantona Member

מחצית שניה עולם אחר. התקפת המסירות הקצרות חזרה לפעולה. לא מבין איפה הם היו במחצית הראשונה, אני פשוט מאוהב באנרגיות הצעירות שיש לנו העונה.

5. Yotam Member

תיקון לתוצאה - 2-0 לטובת השדים האדומים. משחק שוטף במרכז המגרש וחד צדדי של מנ'צסטר ב20 דקות האחרונות. הצעירים שותפים באופן בלתי רגיל במהלך השמקח, קצב מהיר עם שליטה בכדור וללא איבודים, המשחק היה מאוזן בהחזקה בדור ובמצבי הבעיטות עד דקה 55 בערך כאשר בדקה הזאת החלה תפנית עם שליטה בכדור מירבית של מנ'צסטר וחוסר ריכוז של טוטנהאם שמנסה ללחוץ במרכז השדה. הגול השני היה בשיתופם של אנדרסון הצעיר ו-וולבק עם עקב נהדר כבישול. כל הכבוד למנצ'סטר, לא חשבתי שאני אראה אותה כך.

6. Muurad Member

קלברלי פשוט תענוג. איזה דינאמיות, כמה הוא רוצה את הכודר, איך הוא תמיד בתזוזה כדי לאפשר לחברים למסור לו בצורה הכי נוחה וברורה כדי לארגן את המשחק, איזה יפה הוא קורא את המגרש והמהלכים 3 צעדים קדימה ומשחק בנגיעה.. יוצא מן הכלל.

7. ArsenalFan Member

ביקשתי שיפרקו אותם. קיבלתי את מבוקשי, אבל בשבוע הבא אנחנו הולכים לחטוף שם שביעייה בקצב הזה... זו תהיה השפלת המילניום.

לראות את מנצ'סטר יונייטד ופשוט לקנא איך הכל שם נעשה בצורה כ"כ נכונה וברורה, השילוב בין השחקנים המנוסים והצעירים כ"כ טבעי והתוצאות ניכרות על המגרש. המחצית הראשונה הייתה אקשן לא רע שספ*ס הייתה עוד חלק ממנו (או שככה היא קיוותה), המחצית השנייה זה כבר כדורגל מהנה ואטרקטיבי. יש שם מישהו שלא טוב?

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/11
  8. AW forever Member

מי שרשם פה שיונייטד באותה יכולת כמו ארסנל- אני מציע להתחבא מתחת לשולחן וגם להישאר שם בשבת כי יונייטד הולכת לקרוע אותנו. נכון שהתרנגולות הראו את היעדר עמוד השדרה הרגיל שלהם בOT בהתפרקות מוחלטת אחרי הגול הראשון, אבל השטף של יונייטד היה פשוט מדהים, קטלני.
    השדר אמר נכון שit's all positives בשביל יונייטד גם מבחינת השחקנים שעלו בחילופים, רוני בכושר נהדר, וולבק חד, וזה בלי להזכיר את הרננדז וברבאטוב. גם בקישור קלברלי במשחק מצויין שיכול לשלוח את פרגוסון רגוע גם אם סניידר לא ינחת בסוף בOT. הגנה מרשימה... בקיצור, קבוצה קבוצה.
    התרנגולות נראו לא רע עד ההתפרקות אבל בפירוש חסר להם משהו בקישור, וגם בחוד.

כמה שחקנים בריטים על המגרש היום! בכלל, זה נראה כמו הטרנד החזק, שחקנים בריטיים, אפילו ארסנל מיישרים קו, כיף לראות ונקווה שלשם שינוי זה יקרין על הנבחרת (פיספסתי את קאפלו ביציע? אם לא אז שיזיז את התחת מלונדון מידיי פעם)

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה הייתם במחצית הראשונה, חבר'ה? זה לא ששיחקנו רע ב-45 הדקות הללו, אבל היה חסר דיוק וסבלנות. אחרי כמה דקות בשנייה חשבתי שדבר לא השתנה, אבל אחר כך - קונצרט. זה עוד לא מושלם, אבל יש המון פלוסים. שחקני ההגנה הצעירים עשו את העבודה נפלא, וולבק נראה אחרת לחלוטין אחרי הגול, ותמיד טוב לראות את הקשרים שלנו מספקים שער ובישול. ורוני הוא פשוט רוני, פתח את העונה כמו שצריך.

גם לדה חאה היה משחק טוב עד לדקות האחרונות. אולי זה קצת חוסר ריכוז, למרות שבתכל'ס הכל הסתכם ביציאה מול בייל להגבהה. בסדר, משחק הרגל היה נפלא והוא לא נתן שום עידוד היום למי שחושב שהטריק מולו פשוט יהיה לבעוט המון ומשהו ייכנס.

משחק טוב מאוד בסך הכל. הקבוצה כל כך רעננה ותוססת, אני לא יודע מתי ראיתי אותה כך. אפילו ב-95/96 זה לא היה כך. היו כמה צעירים, כמובן, אבל עכשיו הסגל מלא בהם וכמובן שגם ההרכב היה. נפלא, תענוג.

10. alexshw Member

STRAWBERRY עזוב אותך מחישובים. תראה אילו שחקנים עשו את יונייטד גדולה ותראה שרובם או שבאו מאקדמיה או שהיו רכישות רגילות לחלוטין, שכל מועדוני צמרת באנגליה יכלו לבצע.

כל כך נהנתי לראות את השדים. משחק מלהיב. ניצחון מצוין על קבוצה חזקה.

11. Ian Wright Member

אני חושב שלא ראיתי ממנצ'סטר יונייטד כזו רמת כדורגל מאז עונת 07/08 בה היא זכתה באליפות ובליגת האלופות. אולי אפילו יותר מכך, כי היום המשחק הרבה יותר קבוצתי מאשר בעבר שהתבסס ברובו על היכולת של כריסטיאנו רונאלדו.

תענוג לראות חבר'ה צעירים ואיכותיים עם המון רצון ורעב להוכיח. אני חושב ששלושת הבלמים הצעירים מאחורה: אוואנס, ג'ונס וסמולינג היו פנטסטים. הראשון נראה אחרי התקופה הרעה שעברה עליו ונראה מוכן מאוד לקראת העונה הקרובה, ג'ונס היה מצוין היום. איזו עוצמה יש לו. היו לו מספר תיקולים מרהיבים בתזמון מושלם. אהבתי גם איך הוא צעק על גארת' בייל במחצית הראשונה. בדיוק מנטליות כזאת אנחנו צריכים אצלנו בחלק האחורי. סמולינג לדעתי השחקן המוכשר ביותר מבין השלושה. אני מתרשם שוב ושוב מהשקט והאלגנטיות שלו ועם זאת יש לו הרבה כוח ומהירות. יהלום אמיתי. גם צמד שחקני הבית שחזרו הביתה העונה, קלברלי את וולבק, היו אחראים ישירים לגול הראשון בפרט ולתוצאה בכלל. קלברלי כבר הראה לדעתי לפני כמה משחקים שמקומו במנצ'סטר יונייטד גם אם ווסלי סניידר יגיע לקבוצה. דני וולבק גם כן מראה ניצוצות אחרי המשחק הלא טוב מול ווסט ברומיץ'. השתחרר לחלוטין אחרי השער והראה יכולת מעולה בחצי השני.

אני מאוד אוהב גם את שיתוף הפעולה שנרקם בין אשלי יאנג לווין רוני. הם רצים לאורך כל המגרש, כל הזמן באים לקבל את הכדור, כל הזמן מחפשים אחד את השני, כל הזמן חושבים על המהלך הבא תוך כדי תנועה, טכנים, מהירים עם הכדור, מהירים בלי הכדור. כמובן שביחד עם לואיס נאני זה הופך להיות קטלני במיוחד.

רפאל, בהמשך לדיון אצלנו בקבוצה, דיברת על חדשנות? תסתכל על אלכס פרגוסון ותבין מה זה "חדשנות". מאמן אדיר שלא מפסיק לחשוב, לשנות ולשאוף קדימה. בנה (שוב) קבוצה מצוינת במנצ'סטר יונייטד ולכו תדעו אם עד סוף הקיץ עוד יגיע ווסלי סניידר. מדהים. זה מדהים מכיוון שהסגל שלהם כ"כ חזק ואיכותי. כ"כ בנוי נכון בצורה בריאה ומאוזנת. כל מה שנותר לנו הוא להנות ולקנא במנצ'סטר יונייטד בו זמנית, ולשאול מתי אלכס פרגוסון כבר יפרוש.

12. Pipe Member

אחלה משחק.

פיל ג'ונס חיה רעה - התזמון שלו בתיקולים פשוט פנטסטי; קלברלי מרושל טיפה. קיבל הרבה שטחים פנויים אך כשל בפעולה האחרונה. מה שכן הוא נייד, זריז ואני אוהב את הגישה שלו, בניגוד לקאריק שלפעמים משחק כאילו אם הוא יעבור את קו 30 המטרים צלף יוריד לו את הראש; לא הייתי מרוצה מוולבק במחצית הראשונה אבל בישול מרהיב ונגיחה טובה חיפרו על מה שפרט לכך היה משחק שקט שלו.

וספרס כמו ספרס. גם כשארסנל נראית כמו הכינים של בנואה אסו אקוטו אחרי ששפכו עליהם 5 ליטר של חומצה, הם פותחים עונה במקום האחרון בליגה. העיקר שארי קרוב להחתים את כל העולם ואחותו.

13. AW forever Member

איאן, בוא לא ניכס לזה גם כאן, פרגוסון הוא מאמן מדהים, ואין על כך עוררין. מה שכן את החדשנות המרשימה הזו הוא עשה כמו שנאמר פה- עם כיסים מאוד עמוקים, כולל הקיץ האחרון, אז אין פה מקום להשוואה.

14. Ian Wright Member

לא אכנס איתך לדיון הזה (שוב) כי אני יודע לאן זה יוביל.

15. alexshw Member

פתח את הכיס אחרי מספר שנים שלא פתח. מה חשבת, שהוא ונגר?
    משקיעים כל פרק זמן, בשביל לבנות קבוצה חזקה שתרוץ למספר שנים. פרגוסון באמצע בין ונגר לרומן וסיטי.