המחזור השני בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏20/8/21.

1. Rushie Member

אחלה ניצחון.
    מבחינת הופעה רואים שיש עוד איפה להתגבש אבל בסה"כ אנחנו מגיעים למשחק מול צ'לסי במצב טוב משציפיתי.

אני אמשיך להתעקש שטרנט לא מגן. כל 1 על 1 באגף שלו זה כאב ביצים, לעומת זאת כל נגיעה שלו במרכז המגרש מקימה אותי מהספה מרוב התרגשות. הפליק הקטן שהוא סידר למאנה ב2-0 היה מדהים.
    אין לי ספק שבסוף הוא יעבור לעמדת הקשר. אולי אם היה לנו מגן ימני נורמלי במקומו זה היה קורה כבר העונה.

לאליוט הייתה הופעה לא רעה בכלל היום. העונה עוד ארוכה והכל אבל כרגע ג'ונס, שדיברנו עליו השבוע, נראה בבעיה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברנלי הכי דוחים בליגה.
    כסחנים, אין להם טיפת כדורגל ממרכז השדה, השיטה היא שנים להעביר לקיצוני שיעביר רוחב ולסחוט נייחים.
    אין קשר לתקציב, נוריץ' משחקת כדורגל אחר לגמרי בתקציב דומה. ברנטפורד שיחקה יפה שבוע שעבר.
    הקשר הוא פשוט למאמן, מדובר בבלם עבר כסחן שסגנון האימון שלו זה כיסוחים ובכי לשופטים.
    התופעה הזאת תימשך עד נקודה מסויימת ודייץ' לא יחזור יותר לפרמייר ליג.
    לאט לאט הדינוזאורים נעלמים מהליגה, גם הוא ייעלם.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

ההבדל הוא שלנוריץ' לא היו לפני שנתיים איכויות לפרמייר ליג ולכדורגל כזה בליגה הזו ולברנלי בדיוק הכל מותאם לסגנון.
    אגב גם העונה אני לא מבין על מה נוריץ' בונה(עם כל הכבוד לגילמור), אבל נראה.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים אבל כמו שענו לי שבוע שעבר, יהיו פציעות בקרוב וגם ג'ונס יקבל צ'אנס.
    אגב אותו דבר עם קונאטה שכרגע לא רואה מגרש, מקווה שיש לו אופי סבלני כי כרגע זה נראה רע עבורו אבל אנחנו יודעים שבקרוב מאוד מאטיפ יושב בחוץ חודש/חודשיים.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זכותה של ברנלי לשחק ככה. אני רק חושב שלאט לאט הליגה הקיאה את הדינזוארים האחרונים שראינו. ברנלי נשארה די בודדה באנטי כדורגל כרגע. קח 5 שנים אחורה והיא לא הייתה לבד.
    היום יש לך קבוצות צנועות כמו נוריץ' ברנטפורד לידס עם מאמנים זרים וכדורגל אחר.
    עכשיו גם יהיה מעניין אם ויירה יביא לפאלאס כדורגל שונה מה4-4-2 הקבוע של הודג'סון.

6. yakov_y YNWA

אם היום המשחק לא היה פיזי ואגרסיבי מבחינתך אז מתי הוא כן ? כשמתנהל קרב איגרוף במגרש ?
    אין קשר בין תקציב ברנלי לספורטיביות, לא חושב שהבנת את הטענות.

אליסון היה גדול.
    ארנולד זה שחקן שאתה קונה בשבילו כרטיס, איזה בישול של גאון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

לצערי בעונות אחרונות חלק מהדינוזאורים דווקא הצליחו - קריסטל פאלאס הרגישה מצוין עם הינשוף, ווסט האם העפילה לאירופה, גם ברנלי הגיעה לשם עם דייץ' פעם אחת וביתר העונות עדיין מרגישה מצוין בפרמייר ליג.
    אפילו ברוס עשה סיומת יפה עם ניוקאסל.

שוב מאמן חדשני זה לאו דווקא מספיק. נוריץ' הייתה אחת הקבוצות הגרועות בפרמייר ליג, למרות ניצחון על סיטי.
    חשוב גם לפגוע טוב בשוק העברות.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Klopp on Burnley's challenges today: "Watch wrestling if you like these kind of challenges."

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. yakov_y YNWA

רציתי לפתוח את הדיון הזה במהלך המשחק אבל אמרתי לעצמי, כמה דיונים עוד נעשה על ״ארנולד כקשר״, התשובות ידועות וכולם ייענו לי ב... המגנים שלנו משחקים כמו קיצוניים.

מעבר לבעיות של ארנולד באחד על אחד (פחות מפריע לי), מדובר באחד המבשלים הכי טובים בליגה, אחד השחקנים הכי חכמים, טכניים, אמינים מבחינה התקפית, למה שלא תהיה לו את הפריבוליגייה של החופשיות במרכז השדה ולאחרים בליגה כן ?
    מרגיש לי כמו כישרון מבוזבז מעט.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצלנו למגנים יש יותר חופש התקפי מאשר לקשרים.
    זה שהוא משחק "מגן ימני" לא אומר שהוא מוגבל לכנף.
    תסתכל על קאנסלו בסיטי, אם אתה רוצה שארנולד יהיה יותר במרכז זה אפשרי טקטית, הוא לא חייב לפתוח קשר בשביל זה.

ארנולד נמצא בהתקפה יותר מכל הקשרים שלנו. אם תעביר אותו לקישור ותרכיב עוד מגן ימני שיעלה המון למעלה אתה תקבל את ארנולד מוגבל למעשה.

11. yakov_y YNWA

הספסל לא עמוק ואליוט וג׳ונס שחקנים מגוונים שיכולים לשחק באגף ובאמצע, אני ממש לא דואג.
    קונאטה במקרה הכי רע יהיה בלם 3.5 ברוטצייה והגזמתי אם נתעלם מיכולת וכשירות של בלמים אחרים, מעבר לכך שאנחנו נשחק כ-50 משחקים בממוצע העונה אין גיבוי בעמדת המגן, גומז סוג של מגן מחליף.

ממש התלהבתי מאליוט היום, טכניקה עילאית.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עוד את נקו וויליאמס, אני יודע שהרוב פה לא תופסים ממנו אבל מבחינתי הוא בסדר בתור גיבוי.

13. Rushie Member

למה שטרנט יהיה מוגבל אם יורכב כקשר? הוא יכול לשחק תפקיד חופשי ולנוע לצדדים כמו שאליוט שיחק היום. לעלות איתו כפליימייקר באמצע כעמדת מוצא יגרום לו להיות קרוב יותר להתרחשויות בהתקפה ובעיקר, ירחיק אותו מעבודת ההגנה על הקו שבה הוא פשוט לא טוב.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  14. owen11111 Member

נראה רע עבור קונאטה?
    לרוברטסון לקח 3 חודשים ופציעה של מורנו כדי להכנס להרכב.
    לאוקס לקח 3 חודשים ועזיבה של קוטיניו כדי להפוך לדומיננטי.
    קונאטה יקבל את ההזדמנות שלו, אין מה לשפוט את 2 המחזורים הראשונים.

לארנולד יש מעט מאוד מאפיינים שיכולים להפוך אותו לקשר, בטח לא אצלנו. על התרומה ההתקפית שלו אין עוררין, אבל הגנתית הוא מאוד מוגבל. בפעם היחידה שהוא קיבל דקות כקשר הוא נראה לחלוטין out of position, אין לו שום awarness שקשר צריך: לא איך לקבל את הכדור עם הגב לשער, לא את היכולת לנהל את המשחק ממרכז המגרש ולא איזה יכולת פיזית יוצאת דופן.
    הוא עילוי בעמדת המגן הימני, לא רואה סיבה לעשות לו הסבה למרכז המגרש, בטח לא בשיטה בה אנחנו משחקים היום.

Scouser ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  15. k_700 Member

Liverpool-Forever
    מה גורם לך לחשוב שהוא בסדר בתור גיבוי? גיבוי לשחקן כל כך משמעותי צריך להיות לפחות יציב.
    הוא ממש לא נראה משהו שלא יחרבן משחקים כשהיריבות הן לא יריבות גביע הליגה.

אפשר להוסיף אגב את המשחק היום לרשימת המשחקים העלובים של נאבי קייטה? כי האגדה מספרת שכל הזמן שהוא כשיר הוא ממש טוב.