מדהים כמה מעט האוהדים שלנו מעריכים את טרנט. אפשר לחשוב שהוא עול שיש על הקבוצה שלנו. הרים וגבעות על כמה הוא חלש הגנתית, אין לי מושג על סמך מה. הוא טוב הגנתית, הוא אדיר התקפית.
אני מבין שמבחינתך ומבחינת שאר אוהדי ליברפול בפורום,הכי טוב היה שברנלי היו פותחים רגליים ונותנים לכם לשחק טיקי טאקה בלי הפרעה, מה לעשות שספורט תחרותי לא עובד ככה . ברנלי קבוצה קטנה עם תקציב נמוך וצריכה לשחק על היתרונות שלה, כלומר משחק הגנתי ופיסי . כדורגל זה משחק גברי וטוב שישאר ככה, היום ברנלי שיחקה פיסי ממש בקטנה, שום דבר לא היה חריג או מוגזם וטוב שהשופט נתן למשחק לזרום . הטענות פה מזכירות לי את התקופה של פפ בברצלונה ואת הבועה הברצלונאית כשכל פעם שקבוצה "העזה" להתבנקר מול ברצלונה, האוהדים וכמובן השחקנים היו מתלוננים שהבונקרים האלו הורסים את הכדורגל . כדורגל פיסי זה אחלה דבר - עדיף בהרבה מספורט סטרילי כמו ב NBA של השנים האחרונות .
זכותם של אנשים לחבב קבוצות אחרות יותר או פחות. אף אחד לא אומר לברנלי איך לשחק. סביר שברנטפורד תהיה יותר אהודה על צופה נייטרלי.
אין קשר לליברפול. מה שאני כותב על ברנלי אני כותב מאז שהם בפרמייר ליג. אני מעדיף כדורגל אחר. והכדורגל הזה אפשרי גם בתקציבים של ברנלי. אני גם רוצה לראות שופטים מענישים אותם על התיקולים האלה, לא ייתכן שעושים איפון על ז'וטה וזה אפילו לא צהוב.
הם לא ניסו לשבור היום רגליים (שזה כבר שינוי מרענן) אבל הם עסוקים בעיקר בלהרביץ. כל כדור גובה עם מרפקים, תפיסות בחולצה. זה לא עניין של כדורגל הגנתי, זה עניין של לפגוע בשחקנים. שישחקו הגנתי עד מחר.
קל לשפוט את ברנלי כאשר אתה אוהד אחת הגדולות בליגה. בשורה התחתונה לפחות על הנייר הם אמורים לסיים קרוב יותר לtop half finish,עדיף על קבוצות שמנסות לשחק כדורגל "אטרקטיבי",ומוצאת עצמן בצאמפיונשיפ.
כמובן שאני לא מצפה שהוא ייכנס מיידית למשבצת הזאת, יצטרך להיות כאן תהליך של הסתגלות. להגיד שיש לו מעט מאד מאפיינים של קשר נראה לי קצת תמוה בהתחשב בעובדה שזו העמדה שבה שיחק רוב חייו. מדובר כאן בשחקן שהוא עילוי מבחינה טכנית ושרואה את המשחק בצורה מדהימה, היום במחצית הראשונה הוא כמעט בישל למאנה עוד גול אדיר מהאמצע. אתה רוצה שחקן כזה יותר ממורכז ויותר קרוב לרחבה של היריב. לדעתי יש לו גם יכולת בעיטה לא רעה בכלל שקצת יורדת לטימיון כשהוא משחק כמגן.
נוריץ' השנה תעוף עם רביעיות וחמישיות. לא חושב שאי פעם בחיים שלי ראיתי Glen Johnson בהתהוות יותר מאארונס. בכל דבר יש לו לקויות. סגירות אלוכסוניות, חולמנות ואפילו בהתקפה מדובר בנגר שמתלהבים מהיציאות שלו קדימה, תוסיפו לו עוד לפחות שני ליצנים לידו. קבוצה שחוץ מקוטוול וגילמור אין לה כלום. לגבי טרנט כקשר התקפי/50/50, אני חושב שאתם קצת מתעלמים מזה שכשאתה שם אותו קשר אתה בעצם גורם לו לשחק יותר באיזורים צפופים. הדבר הכי יפה בו זה איך הוא מתפנה להוציא את המסירות סרגל האלה 600 פעמים במשחק. לא חושב שיש תפקיד טוב יותר בשבילו ממגן ב433 שלכם.
לשחק בעמדה עד גיל 17 זה לא ממש מרבית חייו. עד גיל 12 אין ממש עמדות מוגדרות (ולא משחקים 11 על 11 כמובן), וכמו שאורן רשם: החל מהתקופה שקלופ הגיע למועדון (וייתכן שגם לפני), התחילו לבחון את טרנט בעמדת המגן. מאז שטרנט עלה לבוגרים לפני כ-5 שנים, הוא משחק אך ורק כמגן, הן בנבחרת וכמובן שאצלנו. זה שהסגירה שלו באחד על אחד לא מרשימה לא הופכת אותו אוטומטית למגן לא טוב, וזה שיכולת המסירה שלו מדהימה, לא הופכת אותו אוטמטית לקשר טוב. כמו שאורן רשם, הוא בסדר הגנתית, הוא עילוי התקפית, ומלבד יכולת מסירה יוצאת דופן לכל עמדה, לא רואה איך בגיל 23 הוא עושה הסבה לעמדת הקשר. אולי יגיע יום אחד המאמן שינסה לעשות איתו את מה שפפ עשה עם פיליפ לאהם, אבל כרגע זה מרגיש לי בעיקר כמו wishful thinking של אוהדים מאשר כמו משהו שבאמת יכול לקרות.