אמת לאמיתה. פלארמו ראויה לרדת ליגה, סגל מביך. פעם ראשונה שאני רואה את השוער שלהם והוא היה פשוט מביך וכל גול שלנו הוא תרם את חלקו.
חבל מאד שפאלרמו נראית כך, היא קבוצה מעניינת, מועדון מעניין, שבעבר היה קשה לנצחו בסיציליה. נקווה שזאמפריני אכן ימכור אותם כבר.
לא אמרתי שהם טובים. הגבתי לאסף שאמר שפעם היה קשה לשחק אצלם. זו עדיין הקבוצה השלישית הגרועה בליגה שלא השיגה נקודה אחת בביתה אך אי אפשר להתעלם מלוח המשחקים שלהם. הם אירחו קבוצות חזקות מאוד כמו סאסואלו, נאפולי, יובה וטורינו. הפסידו לכולן אך הקשו מאוד על שתיים מהן. במשחקי חוץ, היה זה ההפסד הראשון שלהם העונה מתוך 5 משחקים (מאזן חוץ טוב משל רומא). אם זורמים עם ההפסד של אינטר כי קשה לשחק אצל אטאלנטה (משחק בו פאלרמו ניצחה), מה אפשר לומר על האולימפיקו בו רוב הקבוצות מקבלות רביעיות בכל מקרה? זה לא היה מדד לפאלרמו וגם לא משחק שמצריך הודעות עם 0 תוכן על רומא\הצגה גדולה של דז'קו.
אני חושב שמלכתחילה דה בור זה לא מאמן לאינטר במצבה, מאחר והוא לא נשען על רקורד מספיק משכנע שיכול להצדיק מתן זמן כזה. @EO11 ברור שכל קבוצה יכולה ליפול עם מאמן, אבל יש מאמנים שהסיכוי ליפול איתם נמוך משמעותית. בשנים האחרונות, פרט למצארי, אינטר פשוט לא מכוונת לשם.
בקשר לשורה הראשונה - את מי כבר היה אפשר להביא בתחילת אוגוסט שהיה ראוי יותר מדה בור? לוראן בלאן? לא רואה הבדל גדול בין השניים. הטעות הענקית, וזה כן מתקשר לדברים שלך שהם נכונים סה"כ, היא לחכות יותר מדי עם הפיטורים של מאנצ'יני. אני לא חושב שיכלנו להביא מאמנים שהסיכוי ליפול איתם לא גבוה. המצב הכלכלי שלנו היה גרוע מאוד ומאמנים ברמה טובה צריכים גב כלכלי מאחוריהם בכדי לבנות קבוצה טובה. עכשיו זה כבר סיפור אחר, אין לי עניין להיות מנצ'סטר סיטי האיטלקית, זו שלקח לה שנים למנות מאמן מהטופ העולמי למרות תזרים מזומנים בלתי נגמר.
זה מה שדה בור צריך כדי להישאר בתפקיד? בקיצור, https://pbs.twimg.com/profile_images/440558818595180544/bGFxJzrh_400x400.Xxx
זו לא תחזית, אלא מה שהייתי עושה כעת במקום אוזליו\סינים מבלי לחכות לשלושער מבלוטי כדי לגבש החלטה. לא הייתי לוקח את דה בור גם בקיץ למרות שהיה זה הימור די מתבקש.